Τρίτη 26 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Παραμονεύουν τα Αουτσάιντερς

Παραμονεύουν τα ΑουτσάιντερςΧαιρετώ τα απανταχού φιλιππάκια ..

Εξαιρετικά περιορισμένος ο χρόνος μου σημερα και πάω καταδρομικά με απλές αναφορές.

Συμπαθητικό απο στοιχηματικής οπτικής είναι το αποψινό .
Είναι από τα προγράμματα που με κάνουν να αναπολώ το παιχνίδι του Συνθέτου Φορκαστ. Κούρσες ανοικτές με πολλούς υποψηφίους για νίκη και που υπόσχονται μεγάλες αποδόσεις.  Αυτό το είδος πονταρίσματος το έχω ξεχάσει κάτι χρόνια καθώς δεν μας το προσφέρει ακόμα η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε . Να δούμε πότε και αν.
.

Πρόγραμμα με 6 κούρσες. Aρχή του ελληνικού προγράμματος με μια εξαιρετική Group I από το Έπσομ και εν συνεχεία άλλες 5 από το Μαρκόπουλο.
.
Το σκορ 6 περιλαμβάνει φυσικά όλο το ελληνικό πρόγραμμα ενώ το σκορ 4 ξεκινά από 4η ιπποδρομία.

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Μ.Βρετανία. Εξαιρετικά ανοιχτή κούρσα. Ισχυρότατες και ανερχόμενες 3ετείς φοράδες θα διεκδικήσουν έπαθλο 500.000 Λιρών! Οι ίπποι έχουν λίγα τρεξίματα στα πόδια τους οπότε και ο βαθμός εξέλιξης του καθενός θα είναι από τους βασικότερους παράγοντας της τελικής άφιξης. Γενικά εγω θα στηρίξω ίππους που έχουν αποδεδειγμένα δείξει ότι μπορούν να βγάλουν μεγάλες αποστάσεις. PERFECT CLARITY, EJTYAH, GIVE AND TAKE ενώ μεταξύ άλλων δεν μπορώ να αγνοήσω και το φαβορί το οποίο ωστόσο δεν έχει διαγωνισθεί πάνω από τα 1600 μέτρα και δεν ξέρω πόσο ευχάριστα μπορεί να βγάλει τα 800 επιπλέον μέτρα. ...8-2-5-9.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ και ΣΙΛΟ είναι σε φόρμα και εκτιμώ ότι πρέπει να υπολογιστούν για τη νίκη καθότι πρωταγωνιστούν εσχάτως σε τέτοιου είδους διαδρομές. ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΛΙΜΠΑΪ και ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ είναι ερωτηματικά. Ανώτεροι ίπποι αλλά και ''παθημένοι''. Μπορεί να πρωταγωνιστήσουν μπορεί και να μην φανούν στην άφιξη. Ωστόσο δεν μπορώ και να τους αγνοήσω. 2-3-7-4.

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Κούρσα λαχείο. Τα πάντα όλα γίνονται εδώ. Πολυπληθής όμιλος στον οποίο δεν μπορώ να σβήσω καμιά συμμετοχή. Πιθανολογώ ότι θα έχουμε γρήγορο τέμπο. Με αουτσάιντερς θα στοιχηματίσω. Κατά σειρά προτίμησεις και με τις απαραίτητες επιφυλάξεις .. ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ, ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ, ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ, ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΜΠΟΟΥ... 9-7-10-4.

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Ακόμα μια πολύ ανοικτή σε προβλέψεις κούρσα. Απόσταση 1000 μέτρα, Φοράδες με λίγα τρεξίματα στα πόδια τους οπότε και ο βαθμός εξέλιξης της καθεμιάς θα είναι καταλυτικός παράγοντας στην άφιξη. Η ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ αφησε αρκετά μήκη πίσω πρόσφατα κάποιες εκ των σημερινών αντιπάλων της. ΑΝΟΥΚ, ΣΙΡΕΝΣ ΧΑΡΜΟΝΥ, ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ οι προτιμήσεις μου μεταξύ των υπολοίπων... . 6-1-8-5 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Θυμίζει Κύπελλο ταχύτητας. Σε εκείνο ο ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ είχε αφήσει αρκετά πίσω του κάποιους εκ των συνερινών αντιπάλων του. Πιο κοντινός του αντίπαλος για μένα ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ. Με εξαιρετικά ευνοϊκό ισοζυγισμό τρέχει σήμερα ο ΡΕΜΙΝΙΣ. Δεν αγνοείται ο ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝΚ ΤΟΥΜΗ... 2-6-7-1.

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Αουτσάιντερ μεγάλο πιθανολογώ θα είναι εδώ ο ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ. Είναι εξελίξιμος ίππος και του έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Τρέχει με πανίσχυρους αντιπάλους τούτη τη φορά και το έργο του θα είναι δύσκολο. Αυτή η απόσταση νομίζω θα του ταιριάξει. Δεν λέω να κερδίζει, όχι ότι θα στεναχωρηθώ, αλλά και στο τρίο να μπει θα πληρώσει καλά. Σταθερή αξία σε τέτοιες κούρσες οι ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ και ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ. Δεν αγνοείται ο ΔΑΝΑΟΣ. ..6-1-4-3.
 
Essential SSL