Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Από τζακ ποτ στο σκορ 6 και με αμφίρροπες διαδρομές

Από τζακ ποτ στο σκορ 6 και με αμφίρροπες διαδρομέςΓεια χαρά φιλιππάκια ..

Σήμερα Παρασκευή και κλασικά έχουμε ελληνικό ιπποδρόμιο. Πόλος έλξης το Τζακ ποτ που έχει μεταφερθεί στο σκορ 6 από την περασμένη εβδομάδα.

Ανοικτές γενικά οι περισσότερες κούρσες και με πολλούς διεκδικητές της νίκης.
Δεν υπάρχουν και τα ακλόνητα στάνταρ..
Εκτίμησή μου είναι ότι το σκορ 6 θα πληρώσει καλά συνυπολογιζομένου και των χρημάτων που θα μεταφερθούν από την προηγούμενη συγκέντρωση .... αν δεν έχουμε νέο Τζακ Ποτ!

Έναρξη στις 17,00 με επτά αναμετρήσεις. Το σκορ 6 ξεκινά από την 2η ιπποδρομία ενώ το σκορ4 από την 4η.

Αρκετά συνοπτικά θα πάμε σήμερα διότι έχω λίγο χρόνο στην διαθεσή μου ...


1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ...
1400 μέτρα. Η ΑΜΠΕΡ ΜΥΣΤΙΚ θεωρώ ότι είναι η φοράδα με τα μεγαλύτερα περιθώρια εξέλιξης στον μέτριας δυναμικότητας όμιλο. Από τις υπόλοιπες θα ξεχώριζα τις ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ και ΝΤΙΛΑΪΛΑ...1-2-3.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς μέδεν στα 1400 μέτρα. Πολύ δύσκολη σε προβλέψεις κούρσα καθότι συμμετέχουν και κάποιοι ίπποι που ντεμπουτάρουν στο Μαρκόπουλο. Η KOYHN ΟΦ TZEM θα είναι αουτσάιντερ εδώ. Είναι γενεαλογικής προέλευσης που εκτιμώ ωστόσο ενώ στις προπονήσεις μαθαίνω ότι παρουσιάζει πολύ καλά στοιχεία. Ο ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ έχει αρχική ταχύτητα, στάθηκε ατυχος στην τελευταία συμμετοχή του, περιμένω να βρει μια καλή θέση πάνω στην κούρσα και να παλέψει μέχρι τέλους. Παρόμοιες δυνατότητες διαθέτει και ο ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΑΪ. Μεταξύ άλλων καλό είναι να υπολογιστεί και ο ΤΖΑΡΙΚ  ... 8-3-7-6 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
1400 μέτρα. Η ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΈΪΝΤΙ που αναμένεται πλέον σε πλήρη ετοιμότητα μετά την κούρσα που τράβηξε από μεγάλο ρεπό καθώς και οι ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ και ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ θα είναι οι βασικές διεκδικήτριες της νίκης, Για την έκπληξη στα πολύπλοκα παιχνίδια η ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ που μου άρεσε πολύ στην τελευταία της συμμετοχή της και ειδικά στα τελευταία μέτρα ... 6-2-1-7 .


4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Τριετείς ίπποι στα 1100 μέτρα. Εξαιρετικά ανοικτή κούρσα με κάποιους να πέφτουν σχεδόν μαζί στο νήμα πρόσφατα. Ο ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ θα είναι αουτσάιντερ σήμερα . Το εσωτερικότερο σταρτ από τους άλλους γρήγορους αυτή την φορά ίσως τον φέρει με τους πρώτους στο κάγκελο αποφεύγοντας να τρέχει στην εξωτερική όπως στην τελευταία τρου συμμετοχή. Και στο δίδυμα αν καταφέρει να μέινει μια χαρά θα πληρώσει. Ο ΓΚΡΙΣΛΥ ΜΠΕΑΡ είναι στο απόγεια της φόρμας ρου και δεν αγνοείται. Βελτιωμένο σε σχέση με την τελευταία του συμμετοχή περιμένω τον ΚΟΥΤΣΟΥΝΆΚΟ. Δεν αγνοούνται οι υπόλοιποι σε μια γενικά ανοικτή πολύ κούρσα.... 3-2-1 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
1300 μέτρα. Βελτιώνεται σε κάθε συμμετοχή του ο ΝΤ' ΝΙΡΟ δείχνοντας εξελίξιμος ίππος και πολλά υποσχόμενος. Μπορεί να απειληθεί ωστόσο από τον ΤΣΗΦ ΕΝΤΕΡ. που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολύ πιο δυνατούς ομίλους αλλά έρχεται από μεγάλο διάστημα αποχής. Ερωτηματικό η συμμετοχή του λοιπόν. Από εκεί και πέρα ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ και ΕΞ. ΑΛΑΜΠΑΪ δεν αγνοούνται. 6-3-4-2 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς και άνω Στ κλάση στα 1400 μέτρα. Προειδοποιητικά έτρεξε πρόσφατα ο ΑΠΓΚΡΕΪΝΤ μετά από ρεπό σχεδόν ενός χρόνου. Τον περιμένω πολύ πιο δυνατό σήμερα. ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΕΡΜΠ. και ΣΑΣΟΦΕΡΆΤΟ βρίσκονται υπό εξέλιξη και αυτοί. Ο όμιλος δεν έχει πολλούς γρήγορους ίππους , έτσι περιμένω να βρεθούν μπροστά στον όμιλο, να φέρουν την κούρσα στα μέτρα τους και να είναι δυνατοί στην τελική ευθεία. Ο ΕΝΣΑΪΝ σίγουρα έχει μεγαλύτερες δυνατότητες από όσες μας έχει δείξει μέχρι στιγμής... 4-2-3-5 .

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Εξαετείς και άνω ε' κλάσης. Η Φόρμα για μένα εδώ λέει .. ΖΗΤΗΣ και εν συνεχεία ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ. . Η κλάση σίγουρα εκπροσωπείται από τον ΑΛ ΧΑΜΝΤ ο οποίος όμως αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και δεν αποδίδει πάντα σταθερά. Ο ΙΝΧΕΡ. ΙΝΒΑΪΣ σε τέτοιους ομίλους είναι πάντα υπολογίσιμος .. 4-3-5-2Essential SSL