Τρίτη 26 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικές ιπποδρομίες : Τεστιμόνιο και Νεϊσαν το προβάδισμα

Ελληνικές ιπποδρομίες : Τεστιμόνιο και Νεϊσαν το προβάδισμαΓεια χαρά φιλιπάκια...

Σάββατο σήμερα και έχουμε ελληνικές ιπποδρομίες .
Εναρξη προγράμματος στις 14,00.
Επτά κούρσες από το Μαρκόπουλο.
Το σκορ 6 ξεκινά από την 2η ιπποδρομία και το σκορ 4 από την 4η.

Συνοπτικά πολύ θα πάω..

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς και άνω χωρίς νίκη. 1400 μέτρα, Κατά σειρά προτίμησης ΝΕΪΣΑΝ ο οποίος έχει δείξει πολύ καλές δεξιότητες για τέτοιου επιπέδου αναμετρήσεις και εν συνεχεία οι ΜΠΛ. ΤΡΙΛΜΠΥ, Ο ΤΖΙΝΟ ..... . 2-1-3 .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
1300 μέτρα, Τριετείς και άνω ΒΗΕ. Ανοικτή κούρσα με αρκετούς υποψηφίους ακόμα και για τη νίκη. Ο ΜΕΝΤ. ΝΤΡΗΜ πάλεψε πιο δυναμικούς από τους σημερινούς αντιπάλους  στην τελευταία συμμετοχή του και οφείλω να τον τοποθετήσω στην πρώτη γραμμή. Από κοντά και ο ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ που έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στα ιπποδρόμια της Γαλλίας και επάνερχεται στα πάτρια εδάφη με σκοπό να κατακτήσει αρκετές νίκες.Ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ μου άρεσε στην δευτερη νικηφόρο συμμετοχή του και σίγουρα έχει πολλά περίθώρια ανόδου. Δεν αγνοείται μεταξύ άλλων και ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ...... 2-7-3-1 ..

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω, ΒΗΕ , 1300 μέτρα. Ευνοϊκά ισοζυγισμένος ο ισχυρός ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ , περιμένω να εκμεταλλευθεί την σημαντική αρχική ταχύτητά του, να τεθεί επικεφαλής και παλέψει για τη νίκη μέχρι τέλους. ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ και ΑΣΤΕΡΙΩΝ έπεσαν μαζί στο φίνις πρόσφατα , ο πρώτος επιβαρύνεται με κάποια επιπλέον κιλά αλλά το εσωτικότερο αυτή την φορά σταρτ ισως τον βοηθήσει να βρει μια καλή θέση πάνω στη κούρσα και να μη τρέχει αρκετά στην εξωτερική όπως στην τελευταία συμμετοχή του. Υπενθυμίζω ότι ο Πάρτυ Τάιγκερ έχει 4 νίκες σε 4 συμμετοχές στα 1300 μέτρα. Για την έκπληξη στα πολύπλοκα παιχνίδια ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ. ..7-2-1-3 .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Πολυπληθής όμιλος και εξαιρετικά ανοικτός. Εδώ πιθανότατα θα έχουμε και πολύ μεγάλες αποδόσεις . Με αουτσάιντερ θα πορευτώ λοιπόν. Η ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ πιθανόν να ευνοηθεί από έναν ενδεχόμενο πολύ γρήγορο ρυθμό και με ανέβασμα στα τελευταία μέτρα να μπει στην άφιξη με αξιώσεις. Δεν λέω να κερδίσει, και στο τρίο να μπει  μια χαρά θα πληρώσει. Έποντο σε προτίμηση μεταξύ άλλων ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ, ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ, ΣΟΤΖΟΥΡΝΑ, ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ ...11-6-2-9-3 ..

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
2100 μέτρα και σε μεγάλες αποστάσεις εμπιστοσύνη εμπνέει ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ. Από τους υπόλοιπους πιθανολογώ ότι θα αποδόσουν θετικά ο ΕΝΣΑΪΝ κυρίως και εν συνεχεία ο ΚΟΥΪΝΤΕΟ. Διακριτικά είχε τρέξει μια φορά στην απόσταση αυτ'η ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ....4-3-2-5  .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1575 μέτρα. ΤΑΡΑΓΚΟΝ και ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ βρίσκονται στα καλύτερά τους και έχουν μερτικό αμφότεροι για τη νίκη. Σίγουρα ο δευτερος είναι πιο ποιοτικός αλλά ίσως να προτιμούσε μικρότερη απόσταση ενώ φέρει και υψηλά βάρη. Από κοντά και ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ . Δεν αγνοείται ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ..6-1-2-3 . .

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Σε μέτριο γενικά όμιλο κάνει ντεμπούτο στο Μαρκόπουλο η ΔΡ. ΓΚΟΥΝΤΧΕΝΤ και περιμένω να τρέξω δυνατά. Σταθερή η ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ . Περισσότερα περιμένω από όσα μέχρι στιγμής μας έχει δείξει η ΠΕΤΙΚ. ΠΑΪΡΑΤ . Πιθανόν να ευνοήθεί από την σύνθεση διαδρομής η ΓΟΥΕΪΣ/ΣΜΠΑΣ που μετά από καιρό τρέχει σε όμιλο που δεν έχει πολλούς ίππους με μεγάλη αρχική ταχύτητα... 3-1-8-7.Essential SSL