Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικές ιπποδρομίες : Πρόγραμμα για μεγάλες αποδόσεις

Ελληνικές ιπποδρομίες : Πρόγραμμα για μεγάλες αποδόσειςΓεια χαρά φιλιππάκια ...

Ελκυστικό αγωνιστικά αλλά και στοιχηματικά είναι το σημερινό πρόγραμμα.
Επτά κούρσες από το Μαρκόπουλο με έναρξη προγράμματος στις 17,00.
Το σκορ 6 ξεκινά από την 2η ιπποδρομία και το σκορ 4 από την 4η κούρσα.

Συνοπτικά αρκετά θα πάω σήμερα...


1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Αουτσάιντεράκι θα είναι εδώ ο ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ που αρχίζει να παρουσιάζει μετά από πολύ καιρό ανάκαμψη φόρμας. Πρόσφατα ηττηθηκε μεν από τον ΠΛΑΝΤΈΪΣΙΟΝ που θα είναι εκ των φαβορί σήμερα, αλλά η πιθανή περαιτερω ετοιμότητά του καθώς και η πιο δυναμική ανάβαση με πειθούν ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Στην πρώτη γραμμή και ο ΧΙΑΡΓ.ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ . Για την έκπληξη ο ΚΟΒΕΡ ΤΖΑΡΤΖ... 3-1-2-4 .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Προβάδισμα στον ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ. Πιο κοντινός αντίπαλος ο ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ που μπορεί να ακολουθήσει σε επίκαιρη θέση και να είναι δυνατός στην τελική ευθεία. ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ και ΤΣΟΛΙΜΑ συμπληρώνουν το καρέ των υποψηφίων πωταγωνιστών .. 2-1-4-3.

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ..
Η ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ εξαιτίας της πρόσφατης αποτυχίας της θα είναι μεγάλο αουτσάιντερ πιθανολογώ. Στην αμέσως προηγούμενη συμμετοχή της ωστόσο είχε παλέψει σε όμιλο σαν τον σημερινό. Δεν λέω να κερδίσει, αλλά και στο τρίο να μπει μια χαρά θα πληρώσει. Η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ έχει ανταποκριθεί σε πιο σκληρούς ομίλους από τον σημερινό κατά το παρελθόν. Κάτι αναλογο ισχύει και για την ΝΤΑΝΣ, ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ. Δεν αγνοείται η ΛΈΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ .. 7-1-2-6 .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Ανοικτή πολύ κουρσα. Ο ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ είχε παρουσιαστεί ως ένας πολύ ισχυρός ίππος στα πρώτα τρεξίματά του στο Μαρκόπουλο. Αργότερα παρουσίασε κάμψη φόρμας και στην τελευταία συμμετοχή του έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Τον περιμένω σε καλή ετοιμότητα σήμερα. ΓΟΥΣΤ. ΠΡΕΖ και ΜΠΟΕΜΙΑΝ ΦΛΈΪΜ καραδοκούν για πρωταγωνιστική διάκριση. Ας μην αγνοηθεί¨μεταξύ άλλων και ο ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ .. 7-6-4-5 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Η ΣΑΝΜΠΕΪΚΝΤ μπορεί να έχει τρέξει πολύ καιρό αλλά γενικά στις προπονήσεις δείχνει καλή φόρμα και εκτιμώ ότι έχει πολύ καλές δεξιότητες για ομίλους όπως ο σημερινός. Η ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ έχει τα φόντα με καλή εκκίνηση να τρέξει δυνατά στην σημερινή απόσταση των 1100 μέτρων. Η έκπληξη μπορεί να έρθει από την ΔΕ ΤΖΑΖ. Στην πρώτη γραμμή και η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ ...σε μια γενικά πολύ ανοικτή κούρσα... 4-6-7-1 .

6Η ΙΠΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ έχει παλέψει και πιο σκληρούς αντιπάλους από τους σημερινούς. Η έκπληξη μπορεί να έρθει από τον ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ. Και στο τρίο να μπει μια χαρά θα πληρώσει. Η σημερινή σύνθεση της διαδρομής πιθανολογώ ότι μπορεί να ευνοήσει τον ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ που είχε και κάποιες ατυχίες στην τελευταία του συμμετοχή. Πιθανολογώ θα έχουμε γρήγορο τέμπο εξ αρχής και μπορεί να βρει μια καλή θέση πίσω από τους σπρίντερ , πολλοί εκ των οποίων θα αναγκαστούν να τρέξουν εξωτερικά. Δεν αγνοούνται ο ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ και ο ΓΚΡΙΣΛΥ ΜΠΕΑΡ... 3-10-7-4-1.

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Στα καλύτερά του ο ΖΗΤΗΣ μπορεί να οδηγήσει την κούρσα , να μπει στην ευθεία με προβάδισμα και εκείθεν να παλέψει για τη νίκη με αξιώσεις. Ο ΝΤ' ΝΙΡΟ σίγουρα έχει μεγαλύτερες δυνατότητες από όσες μας έχει περουσιάσει μέχρι στιγμής. Σταυερή αξία σε τέτοιες διαδρομές ο ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ. Δεν αγνοείται ο ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ ..2-9-8-11
Essential SSL