Κυριακή 21 Ιουλ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Κούρσες Φωτιά υπόσχονται πλούσιες αποδόσεις

Κούρσες Φωτιά υπόσχονται πλούσιες αποδόσειςΓεια χαρά φιλιπάκια ...

Χριστός Ανέστη..

Αργοπορημένος σήμερα.

Ωραίο , δυνατό πρόγραμμα με πολλές ανοικτές κούρσες και πιθανολογώ μεγάλες αποδόσεις γενικά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το ιδανικό είναι να πάω με απλά παιχνίδια.


Οκτώ κούρσες από το Μαρκόπουλο.
Έναρξη προγράμματος στις 17,00.

Το σκορ 6 ξεκινά από την 3η ιπποδρομία ενώ υπάρχουν και δυο ενδεχόμενα πονταρίσματος στο Σκορ 4. Το πρώτο περιλάμβάνει τις κούρσες 1η-4η και το δευτερο τις κούρσες 5η - 8η.
Στο Σκορ 6 έχουμε ΤΖΑΚ ΠΟΤ όπου 12.000 περίπου ευρώ θα μεταφερθούν στη σημερινή συγκέντρωση.

Συνοπτικός σε γενικές γραμμές θα είμαι σήμερα καθότι ο χρόνος είναι περιορισμένος σημαντικά..

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ....
Αουτσάιντεράκι εδώ θα είναι η ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ. Αν καταφέρει να μπει στο δίδυμο θα πληρώσει καλά. Ευνοείται από  τα λίγα κιλά που φέρει, την δυναμική ανάβαση αλλά και την σύνθεση της διαδρομής καθώς μπορεί να βρεθεί μεταξύ των πρώτων και στην ευθεία να παλέψει. Η ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ είναι ανερχόμενη και ίσως το φαβορί της κούρσας. ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ και ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ έχουν μερτικό για τη νίκη. ..7-5-3-1.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Μικρή απόσταση 1000 μέτρων. Θα επιλέξω τους γρήγορους ΓΟΥΕΝΤ.ΓΙΕΣΤ, ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΤΖΑ, ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ, ΡΟΚ Ε ΤΟΝΙΚ..... 1-2-5-3.

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Ο ΝΑΣΜΙ έχει παλέψει σε πιο σκληρούς ομίλους και έχει το προβάδισμα. Ο ΦΑΪΝ ΕΝ ΝΤΑΝΤΥ θεωρώ ότι είναι ο μόνος που ίσως μπορεί να τον κοντράρει. Είναι ταχύτατος, σημαντικό πλεονέκτημα για τα 1000 μέτρα που είναι η αποψινή κούρσα, ενώ θεωρώ ότι θα αποδώσει βελτιωμένα του ντεμπούτου του. Μερτικό και ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ. Για την έκπληξη στα πολύπλοκα κ ΣΙΛΟ... 2-4-1-3  .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ..
Ανοικτή διαδρομή αρκετά καθότι έχουμε πολλούς ίππους που κάνουν ντεμπούτο ή με λίγα τρεξίματα στα πόδια τους. Δεν είναι εύκολο λοιπόν να ''ζυγιστεί'' η κούρσα. Από τις προπονήσεις κυρίως αλλά και από όσα μαθαίνω ... ΠΗΤ ΛΕΟΝΑΡΝΤ, ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕϊ, ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ, ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΑΖ... 4-7-6-2 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1300 μέτρα. Κούρσα φωτιά. Πολύ δυνατοί ίπποι υπόσχονται ωραίο θέμα. Πολύ ανοικτή κούρσα και εδώ. ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ, ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ, ΑΣΤΕΡΙΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ, ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ..... 3-5-2-8-10 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..

Πολυπληθής όμιλος 14 ίππων και αναμένω μεγάλες αποδόσεις καθώς 'εχουμε να κάνουμε με εξαιρετικά ανοικτή κούρσα. Αουτσάιντερ θα είναι εδώ ο ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ, μου έχει αρέσει και στις δυο συμμετοχές του και εκτιμώ ότι έχει καλές δεξιότητες για τον όμιλο. Και στο τρίο να μπει μια χαρά θα πληρώσει αν και δεν θα έλεγα όχι και σε κάτι πιο αισιόδοξο. Κάτι αναλογο ισχύει και για τον ΚΆΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ. Ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ έχει παλέψει με καλύτερους ίππους στο παρελθόν. ο ΝΤ' ΝΤΙΡΟ έχει καλύτερες ικανότητες από αυτές που έδειξε στο ντεμπούτο του. ..7-2-3-9.

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Πανισχυροι ίπποι στα 1200 μέτρα. ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ, ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ και ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ η προσωπική γνώμη κατά σειρά για την διακδίκηση της νίκης. Έπεται ο ΤΖΙΑΡΙΝΟ. .. 3-4-2-8 .

8Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ και ο  ΙΝΧ. ΙΝΒΑΪΣ εκτιμώ ότι μπορεί να ευνοηθούν από την εξέλιξη της κούρσας καθότι θα ακολουθούν κοντά στους προπορευόμενους και στην ευθεία θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν έγκαιρα την επίθεσή τους. Ο ΠΛΑΝΤΕΪΣΙΟΝ θα είναι πιθανόν το φαβορί και σίγουρα σε τέτοιους ομίλους έχει μερτικό. Για την έκληξη στα πολύπλοκα παιχνίδια ο ΚΟΒΕΡ ΤΖΑΡΤΖ ... 2-5-3-4.
======================================

 
   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
======================================


Essential SSL