Πέμπτη 21 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικές ιπποδρομίες : Ντάνσπορτ και Ποέτικ Γκεστ τον πρώτο λόγο

Ελληνικές ιπποδρομίες : Ντάνσπορτ και Ποέτικ Γκεστ τον πρώτο λόγοΓεια χαρά φιλιππάκια ....

Ωραίο πρόγραμμα σήμερα , γεμάτο και τζογάδορικο.

Οκτώ κούρσες από το Μαρκόπουλο.
Έναρξη προγράμματος στις 17,00.

Το σκορ 6 ξεκινά από την 3η ιπποδρομία ενώ υπάρχουν και δυο ενδεχόμενα πονταρίσματος στο Σκορ 4. Το πρώτο περιλάμβάνει τις κούρσες 1η-4η και το δευτερο τις κούρσες 5η - 8η.

Συνοπτικός σε γενικές γραμμές θα είμαι σήμερα καθότι ο χρόνος είναι περιορισμένος σημαντικά..

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ....
Τριετείς ίπποι μέδεν. Απόσταση 1200 μέτρα. Εξαιρετικά ανοικτή κούρσα καθότι έχουμε ίππους που διαγωνίζονται για πρώτη φορά ή με ελάχιστες συμμετοχές. Κατά σειρά προτίμησης.. ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ, ΤΑΝΤΑΡΑΚ, ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ, ... 5-6-7.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Τετραετείς και άνω χωρίς νίκη. Απόσταση 1400 μέτρα. Αξιοπρόσεκτη η πρόοδος που δείχνει ο ΝΤΑΝΣΠΟΡΤ από κούρσα σε κούρσα έχοντας παράλληλα φτάσει σε υψηλά επίπεδα επιδόσεων στην τελευταία συμμετοχή του. Για μένα έχει την πρώτη τύχη. ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΗΜΕΡ και ΧΑΜΛΥΝ ΛΑΝΤ ντεμπουτάρουν σε ένα όμιλο όχι υψηλών απαιτήσεων και εκτιμώ ότι έχουν τα φόντα να τρέξουν δυνατά. Δεν αγνοείται ο ΝΕΪΣΑΝ . 4-5-7-2 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
1200 μέτρα.Πενταετείς+ και Εξαετείς+, Στ' και Ε΄κλάσης αντίστοιχα. Κούρσα που ίσως δουμε υψηλές αποδόσεις. Η ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ θα είναι αουτσάιντερ εδώ. Διαθέτει αρχική ταχύτητα και στη μικρή απόσταση εκτιμώ ότι έχει μερτικό στην κούρσα. Η ΚΟΡΚΣΑΪΝΤΕΡ θα είναι και αυτή αουτσάιντερ πιθανολογώ. Στα πρώτα τρεξίματά της στο Μαρκόπουλο είχε δείξει πολύ καλή ποιότητα για τέτοια γκρουπ και τώρα στην τρίτη συμμετοχή της από μεγάλο ρεπό την περιμένω πολύ πιο δυνατή από ότι παρουσιάστηκε προσφάτως. Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ είχε προηγηθεί της προαναφερθείσας στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση και θα την υπολογίσω. Στην πρώτη γραμμή και η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ  και σε μια κούρσα όπου δεν αγνοούνται και οι υπόλοιπες φοράδες.. 6-4-1-2 .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1000 μέτρα. Ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ έρχεται από μεγάλο ρεπό. Ωστόσο τον θεωρώ ποιοτικότερο σε αυτόν τον όμιλο και θα του δώσω την πρώτη τύχη. Ο ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ κέρδισε με ωραίο τρόπο στο ντεμπούτο του σε όμιλο χαμηλότερων απαιτήσεων, ωστόσο παρουσίασε πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία και θεωρείται εξελίξιμος. ΒΕΡΤΙΚΑΛ και ΤΑΡΑΓΚΟΝ έχουν μεταξύ άλλων μερτικό για την νίκη σε μια ανοικτή γενικά κούρσα... 6-8-1-3.

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..

1000 μέτρα.Πενταετείς+ και Εξαετείς+, Στ' και Ε΄κλάσης αντίστοιχα. Ο ΚΡΙΕΤ. ΤΖΙΝΙΟΥΣ έχει κοντράρει πιο δυναμικούς αντιπάλους στο πρόσφατο παρελθόν και εκτιμώ ότι έχει μερτικό για τη νίκη εδώ. ΤΖΟΕ ΜΠΛΑΚ και ΖΗΤΗΣ οι πιο κοντινοί αντιπαλοί του. Ο ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ προβληματίζει με τις δυο τελευταίες κακές εκκινήσεις που έκανε αλλά σε περίπτωση που δείξει βελτιωμένη συμπεριφορά στο τομέα αυτό μετά θα αποκτήσει δικαιώματα στην άφιξη. ..6-3-4-8 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω ΒΗΕ . 1400 μέτρα. Ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ έχει κοντράρει πιο ισχυρούς ίππους από τους σημερινούς αντιπάλους του ενώ διαγωνίζεται και με ευνοϊκό ισοζυγισμό. Ακόμα ένα ''συν'' του στην απόψινη κούρσα είναι το σταρτ Νο 1 το οποίο μπορεί να εκμεταλλαυθεί και με καλή εκίννηση να βρεθεί σε επίκαιρη θέση κοντά στο κάγκελο. Από εκεί και πέρα η κούρσα ''ανοίγει'' πολύ.  Με τις απαραίτητες επιφυλάξεις ... ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ, ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ , ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ ... 8-2-6-4 .

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς ίπποι νικητές μιας ιπποδρομίας, Απόσταση  1575 μέτρα. ΖΙΓΚΥ ΣΤΑΡΜΑΝ αρχικά και ΚΟΥΪΝΤΕΟ εν συνεχεία θεωρώ ότι δεν μας έχουν δείξει ακόμα τις πραγματικές δυνατότητές τους, είναι εξελίξιμοι και ότι έχουν καλή ποιότητα για τέτοιους ομίλους. Ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ είναι ίππος φιλοτιμος και όταν ευνοηθεί από την διαδρομή εξαντλεί τις πιθανότητές του. Για την έκπληξη στα πολύπλικα παιχνίδια ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ. 5-3-1-6

8Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς φοράδες νικήτριες μιας ιπποδρομίας. 1200 μέτρα. Η ΤΟΥΤΙ ΦΡΟΥΤΙ ντεμπουτάρει έχοντας νίκη στο εξωτερικό ενώ στις προπονήσεις κάνει αξιόλογες δοκιμές για τις απαιτήσεις τέτοιων γκρουπ. Για τη νίκη θα πρέπει να υπολογιστούν και οι ΣΑΟΥΘ ΣΗ ΜΠΕΛ και ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ. Δυνατά αποδίδει με επικεφαλής διαδρομή η ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ, ενδεχόμενο πιθανό να συμβεί και απόψε. Δεν αγνοείται η ΓΟΟΥΡΜ ΓΟΟΥΡ.. 10-1-7-3 - 2.
======================================
   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
======================================


Essential SSL