Πέμπτη 21 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικές ιπποδρομίες : Αιχμή το Κύπελλο 25ης Μαρτίου

Ελληνικές ιπποδρομίες : Αιχμή το Κύπελλο 25ης ΜαρτίουΧαιρετώ τα απανταχού φιλιππάκια ..

Mόνο 5 κούρσες από το Μαρκόπουλο σε μια μέρα που θα μπορούσε να αποτελέσει μια σπουδαία γιορτή με αιχμή την σπουδαία κούρσα της 25ης Μαρτίου.
Δυστυχώς...

Επτά συνολικά κούρσες. Το πρόγραμμα ξεκινά με δυο κούρσες από την Γαλλία και συνεχίζει με άλλες 5 από το Μαρκόπουλο΄

Εναρξη στις 16.15.
Το σκορ 6 ξεκινά από 2η ιπποδρομία περιλαμβάνοντας και μια αινιγματική γαλλική.

Δεν θα σχολιάσω διότι δεν έχω και πολύ χρόνο.
Συνοπτικά θα κινηθώ...

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...

Γαλλία. Ο ΜΑLKOBOY δείχνει ραγδαία εξελίξιμος. Στην πρώτη συμμετοχή του έτρεξε διακριτικά, στην συνέχεια πήρε 3 δευτεριές και μετά έκανε τρεις σερί νίκες σε δυνατούς ομίλους δείχνοντας σπουδαία ποιότητα και σημαντικά περιθώρια προόδου η οποία πιθανολογώ θα συνεχιστεί. Βασικοί αντιπαλοί του οι ..ALMOROX (έχει εξαιρετικό αγωνιστικό προφίλ και 4 νίκες σε 5 συμμετοχές στο ιπποδρόμιο που διαξάγεται σήμερα η κούρσα), Calvin, Savoken .... 1-3-4-5 .

2H ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .

Γαλλία. Εδώ οι περισσότεροι ίπποι έχουν λίγες συμμετοχές στα πόδια τους οπότε και είναι δύσκολα '' μετρήσιμοι'' σε μια κοήυρσα με 14 συμμετοχές και εξαιρετικά ανοικτή. Μια προσέγγιση με τα μέχρι τώρα δειγματά τους με οδηγεί .. 3 -7-12-1-10 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω φοράδες ΒΗΕ στα 1200 μέτρα. Η ΒΟΛΒΗ εδώ εκπροσωπεί την κλάση έχοντας πρωταγωνιστήσει σε πιο ισχυρούς ομίλους. Η ΚΑΠΛΑ ΝΤΑΝΣΕΡ θα είναι αουτσάιντερ μεγάλο λογικά, Έδειξε κάποια συμπαθητικά στοιχεία στο ντεμπούτο της και αν παρουσιάσει βελτιωμένη αντοχή, κάτι πιθανό, τότε μπορεί να βρεθεί στην άφιξη με αξιώσεις.Άρεσε στην πρόσφατη συμμετοχή της η ΣΝΟΟΥ ΓΟΥΈΙ και αν καταφέρει να πλασαριστεί στην άφιξη θα πληρώσει πολλά.  Δεν αγνοείται η ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ που θα είναι εκ των φαβορί. 1-7-5-6.

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Πενταετείς και άνω Ε κλάσης στα 1000 μέτρα. Αρκετά ανοικτή κούρσα είδικά όπως είναι διαμορφωμένη η δομή των 1000 μέτρων. Θα δώσω ελαφρύ προβάδισμα στον ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ που παρά τις σημαντικές ατυχίες που αντιμετώπισε πρόσφατα  πάλεψε σε πολύ πιο ισχυρό όμιλο. Ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ έχει και αυτός πρωταγωνιστήσει σε πιο σκληρούς ομίλους. Στην μικρή απόσταση υπολογίσιμοι  οι ΜΟΥΝΕΕΜΠ και ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ . 1-2-7-3 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Τετραετείς φοράδες χωρίς νίκη. 1200 μέτρα, Μέτριας ποιότητας κούρσα με φοράδες χαμηλών δυνατοτήτων.. γεγονός που δυσκολεύει τα προγνωστικά. Βελτιωμένα διαγωνίστηκαν πρόσφατα ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ και ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ και δεν αποκλείεται η πρόοδος αυτή να συνεχιστεί και σήμερα. Προσοχή στην ΑΛΜΕΡ. ΜΟΥΝ που ντεμπουτάρει στο Μαρκόπουλο σε όμιλο χαμηλών απαιτήσεων, είναι δυνατής γενεαλογικής προέλευσης και μάλλον διαθέτει καλές δεξιότητες για τέτοια γκρουπ. Στην πρώτη γραμμή και η  ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ... 9-5-1-4...

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Εξαετείς και άνω ΒΗΕ , 1400 μέτρα. Οι τέσσερεις ''πάνω'' έχουν μερικό για τη νίκη. Θα ξεκινήσω από τον αουτσάιντερ. Ο ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝ θεωρητικά είναι ελαφρώς κατώτερος κάποιων αντιπάλων του. Η Φόρμα του είναι σε κορυφαίο σημείο ωστόσο ενώ και τα κιλά που φέρει ευνοϊκά. Οι πρόσφατες χρονομετρικές επιδόσεις του σε συνδυασμό με τον γενικότερο ισοζυσμό με υποψιάζουν ότι έχει μερτικό στην άφιξη. Δεν λέω να κερδίσει, στο τρίο αν καταφέρει να μπει θα πληρώσει καλά. Διεκδικητές της νίκης και οι ΑΤΙΛΛΑΣ, ΧΑΪ ΤΑΪΜ ΧΙΡΡΟΟΥ και ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ. 4-1-2-3.

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Εξαιρετικής ποιότητας και αγωνιστικού ενδιαφέροντος το κύπελλο της 25ης Μαρτίου. Απόσταση στα 2400 μέτρα. Αήττητος στις τρεις πρώτες συμμετοχές του στο Μαρκόπουλο έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ. Το μονο ερωτηματικό είναι η σημερινή μαραθώνια απόσταση και στην οποία δεν τον έχουμε δει , όπως και τους περισσότερους δλδ ίππους. Ο ΜΠΟΜΠ. ΜΑΡΙΝ νίκησε στο ντεμπούτο του στο Μαρκόπουλο σε όχι και πολύ δυνατό όμιλο. Είναι άλογο με πολλά περιθώρια εξέλιξης κατά την γνώμη μου,  με μέγαλο βήμα και πιθανόν ανθεκτικό στα πάρα πολλά μέτρα, Αν χωθει στο τετραπλό θα πληρώσει καλά αφού θα είναι μεγάλο αουτσάιντερ. Ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ μπορεί να εκμεταλλευθεί την διαφορά κιλών που έχει έναντι των περισσότερων αντιπάλων του. Μεταξύ άλλων θα προτιμήσω τον ΤΕΝΖ ΝΟΡΓΚΆΪ  σε μια κούρσα όπου μερτικό για νίκη έχουν και άλλοι ίπποι όπως είναι ο Κοραλ Τζεμ και ο Φαστνετ Μονσούν. ... 6-7-9-4 .
Σε μηνύματα λαμβάνω την επιθυμία να βάζω ενδεικτικά και κάποια σκοράκια σαν προτάσεις.
ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ κάτι θα ανανεώσω το άρθρο .
..======================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
======================================

Essential SSL