Κυριακή 17 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικές ιπποδρομίες ....

Ελληνικές ιπποδρομίες ....Χαιρετώ τα απανταχού φιλιππάκια ..

Σχετικά συμπαθητικό από στοιχηματικής οπτικής πρόγραμμα.
Εναρξη στις 17,15.
Έξι Κούρσες από το Μαρκόπουλο. Το σκορ 6 περιλαμβάνει όλο το πρόγραμμα ενώ το σκορ 4 από την 3η κούρσα.

Τα φαβορί γενικά θα έχουν τον πρώτο λόγο στην πλειοψηφία των αναμετρήσεων ενώ υπάρχει και μια κούρσα εξαιρετικά ανοικτή..

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...

1400 μέτρα.Πενταετείς+ και Εξαετείς+, Στ' και Ε΄κλάσης αντίστοιχα. Η ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ παρουσίασε πολύ καλές δεξιότητες στο νικηφόρο ντεμπούτο της στο Μαρκόπουλο για ομίλους όπως ο σημερινός. Της δίνω ανεπιφύλακτα την πρώτη τύχη. Η ΚΟΡΚΣΑΪΝΤΕΡ σίγουρα έχει μεγαλύτερες δυνατότητες από όσες μας έχει παρουσιάσει και είναι η βασική αντίπαλος του φαβορί. Από τις υπόλοιπες ξεχωρίζω την ΣΕΡΠΑΣΙΝΓΚ. ... 2-3-5 .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς και άνω χωρίς νίκη. Απόσταση 1200 μέτρα. Ο ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ θα είναι πιθανόν αουτσάιντεράκι καθότι στην πρώτη συμμετοχή του απέτυχε. Ο σημερινός όμιλος είναι πιο βατός ενώ τον περιμένω αισθητά βελτιωμένο στην δευτερη προσπάθειά του. Ο ΜΠΛ. ΤΡΙΛΜΠΥ εκτιμώ ότι θα είναι πιο αποδοτικός σήμερα στην μικρή απόσταση σε σχέση με την τελευταία συμμετοχή του στα 1575 μέτρα όπου ''έκοψε'' στην τελική ευθεία. Ο ΠΗΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ αποτελεί σταθερή αξία σε τέτοιες διαδρομές και έχει μερτικό και για νίκη. Δεν αγνοείται ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ. ... 4-2-5-6.

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Τριετείς και ένω ΒΗΕ . 1200 μέτρα. Πολλοί ίπποι με σημαντική αρχική ταχήτητα κάτι που αυξάνει την πιθανότητα να δούμε γρήγορο ρυθμό από νωρίς στην κούρσα. Το ενδεχόμενο αυτό πιθανόν να ωφελήσει τους ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ αλλά και ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ οι οποίοι έτσι και αλλιώς έχουν παρουσιάσει πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία για ομίλους όπως το σημερινός. Ο ΕΛΕΓΚΑΝΤ ΜΠΑΟΥΝΤΥ θα πληρώνει καλά εδώ, ωστόσο δεν νομίζω ότι στερείται δυνατοτήτων να βρεθεί με αξιώσεις στην άφιξη. Το Νο 1 σταρτ είναι ευνοϊκό για τον ΛΙΤΟ ΒΙΟ ώστε αξιοποιώντας την αρχική του ταχήτητα να βρεθεί σε επίκαιρη θέση στην εσωτερική και να καταστεί αξιόμαχος μέχρι τέλους... 5-2-1-4  .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
1575 μέτρα. Εξαιρετικά ανοικτή ιπποδρομία. Σε τέτοιες περιπτώσεις γενικά ψάχνομαι για αουτσάιντερς. Ένα τέτοιο θα είναι και ο ΜΠΛΕΪΜ ΛΟΒ που προσωπική άποψη είναι ότι διαθέτει πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία για όμιλους όπως ο σημερινός. Δεν λέω να κερδίσει (όχι ότι θα στεναχωρηθώ), στο τρίο αν καταφέρει να εισβάλλει θα πληρώσει πολλά. Ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ ίσως να αξίζε μέχρι τώρα στη καριέρα του κάτι παραπάνω από όσα έχει μέχρι στιγμής πετύχει. Πιο έτοιμος πλέον ο ΤΑΡΑΓΚΟΝ και με ποιο συνετή διαδρομή από αυτή που έκανε πρόσφατα έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει. ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ και ΜΑΪΛ/ΔΕΜΠΟΛ έχουν μεταξύ άλλων μερτικό στην κούρσα. 8-6-10-5-7.

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ...

Απόσταση 1300 μέτρα. Ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ έχει δυο πανεύκολες νίκες σε ισάριθμες συμμετοχές στο Μαρκόπουλο. Ο τρόπος που κέρδισε ωστόσο σε ισχυρότατο όμιλο στην πιο πρόσφατη αξ αυτών δημιουργεί την εντύπωση πως έχουμε να κάνουμε με κορυφαίο ίππο. Βέβαια μέχρι στιγμής κέρδισε σε μεγάλες αποστάσεις όπου δεν χρειάστηκε να ανοίξει τον ρυθμό έντονα από την αρχή. Κάτι τέτοιο μάλλον θα κληθεί να κάνει τώρα. Το σημερινό τρεξίμό του απέναντι στον ισχυρό ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ, σε πολύ μικρότερη απόσταση και εντελώς διαφορετικό ρυθμό .. θα είναι ένα κρας τέστ. Από τους υπόλοιπους δεν αγνοείται ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ και εν συνεχεία και ο ΠΛΑΝΤΕΪΣΙΟΝ..... 3-1-2-5

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1300 μέτρα. Μου άρεσε στο νικηφόρο ντεμπούτο του ο ΖΕΦΥΡ ΜΑΤΖΙΚ και πιθανότατα έχει και πολλά περιθώρια ανόδου. Ο ΚΟΥΪΝΤΕΟ έχει παλέψει σε πιο σκληρούς ομίλους και έχει μερτικό για τη νίκη. Ραγδαία εξελίξιμος ο ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ δεν θα εκπλαγώ αν στα τελευταία μέτρα έρθει με αξιώσεις για πρωταγωνιστική διάκριση. Κάτι που εν πολλοίς ισχύει και για τον ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ. 2-4-6-3
Σε μηνύματα λαμβάνω την επιθυμία να βάζω ενδεικτικά και κάποια σκοράκια σαν προτάσεις.
ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ κάτι θα ανανεώσω το άρθρο .
..======================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
======================================

Essential SSL