Σαββάτο 22 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικές ιπποδρομίες : με Κυπελλο Ταχύτητας

Ελληνικές ιπποδρομίες :  με Κυπελλο ΤαχύτηταςΧαιρετώ τα απανταχού φιλιππάκια ..

Δεν ''λέει'' και πολλά το αποψινό πρόγραμμα από στοιχηματικής άποψης στα δικά μου μάτια. Πιθανόν και να μη ασχοληθώ προσωπικά παικτικώς.
Στο σκορ 6 μου κοτσάραν μια γαλλική κούρσα όπου 10 φοράδες θα τρέξουν για πρώτη φορά. Δεν θέλω να παίξω ΚΙΝΟ . 

Επτά κούρσες , δυο από την Γαλλία και 5 από το Μαρκόπουλο.. Εναρξη στις 15,50.

Το σκορ 6 ξεκινά από την 2η ιπποδρομία και το σκορ 4 από την 4η

Συνοπτικός γενικά θα είμαι μια και το πρόγραμμα δεν μου προκαλεί κανέναν ενδιαφέρον αν εξαιρέσω μονο το Κύπελλο Ταχύτητος (6η κούρσα)

1H ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .....
ROVIGO , BOOBOMM KISS, MATSERPIECE ...5-4-1.

2H ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
10 φοράδες κάνουν ντεμπούτο , δεν θα ασχοληθώ.

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Τετραετείς ίπποι μέδεν. 1575 μέτρα. Σε χαμηλών απαιτήσεων όμιλο ντεμπουτάρει ο πολύ καλής γενεαλογικής προέλευσης ΜΠΟΜΠΑΪ ΜΑΡΙΝ . ΝΤΑΝΣΠΟΡΤ και ΜΠΛ. ΤΡΙΛΜΠΥ δείχνουν ραγδαία εξελίξιμοι και συμπληρώνουν το τρίο των βασικών διακδικητών της νίκης...4-6-3 .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Ο ΝΑΣΜΙ έχει πρωταγωνιστήσει σε πιο δυναμικούς ομίλους και λογικά έχει το πρώτο λογο στην κούρσα κατ' εμέ. Πιο κοντινοί αντίπαλοί του η ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ και ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝ .Έπεται σε προτίμηση ο ΚΕΗΠ ΡΑΘ. 5-1-7-4 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Ο ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ θα είναι εκ των φαβορί στην κούρσα αλλά σε περίπτωση που επικρατήσει όλο και κάτι θα πληρώσει μια και πρώτο φαβορί θα είναι λογικά ο φορμαρισμένος ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ . Ο ΦΑΪΝ ΕΝ ΝΤΑΝΤΙ ντεμπουντάρει στο Μαρκόπουλο έχοντας ήδη 4 νίκες στο εξωτερικό και σίγουρα διαθέτει πολύ καλή ποιότητα για τέτοια γκρουπ. Από τους υπόλοιπους .. ΟΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ . 1-4-7-6 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Κύπελλο ταχύτητας. 1200 μέτρα. Ο ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ είναι ισχυρότατος στις μικρές αποστάσεις και σήμερα διαγωνίζεται με ευνοϊκό ισοζυγισμό. Πέρυσι είχε κερδίσει με μεγάλη ευκολία την αντίστοιχη  κούρσα και φιλοδοξεί να κρατήσει το τίτλο του κορυφαίου ''σπρίντερ'' και αυτή την σεζόν. Το εσωτερικό σταρτ αν συνδυαστεί και με καλή εκκίνηση δίνει ένα πλεονεκτημα στον ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟΥ ΜΗ ο οποίος πρόσφατα έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Από κοντά και πολύ δυνατός σπρίντερ  ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ. Αν ανοίξει πρόωρα ο ρυθμός της κούρσας ο μαχητικός ΑΤΡΕΓΙΟΥ θα έρθει με δυνάμεις στα τελευταία μέτρα. ... 7-2-6-1.

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ...
Η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ θα είναι αουτσαϊντερ εδώ. Πρόσφατα όμως έδειξε σημαντική άνοδο και επικράτησε των περισσότερων σημερινών της αντιπάλων. Μπορεί βεβαια τότε να βοηθήθηκε από την λασπώδη κατάσταση του στίβου αλλά ο τρόπος που αναπτύχθηκε στα τελευταία μέτρα με κάνει να την συμπέριλάβω στις υποψήφιες για νίκη. Στην πρώτη γραμμή και η ομόσταβλή της ΝΤΡ. ΟΦ ΠΑΡΙΣ καθώς και η ΤΡΑΝΚΟΥΙΛ ΤΑΪΜ που διαθέτει καλές δεξιότητες για τέτοια γκρουπ. Η ΜΕΪ ΣΚΑΪ ευνοείται από την σύνθεση της διαδρομής, πιθανότητα θα τεθεί επικεφαλής και με σωστή κατανομή δυνάμεων να αποδεχτεί σκληρή μέχρι τέλους. ... 4-2-5-1....

======================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
======================================
Essential SSL