Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικός ιππόδρομος.. Τζογαδόρικο πρόγραμμα

Ελληνικός ιππόδρομος.. Τζογαδόρικο πρόγραμμαΓεια χαρά φιλιππάκια...

Συμπαθητικό απο στοιχηματικής οπτικής είναι το αποψινό .
Είναι από τα προγράμματα που με κάνουν να αναπολώ το παιχνίδι του Συνθέτου Φορκαστ. Κούρσες ανοικτές με πολλούς υποψηφίους για νίκη και που υπόσχονται μεγάλες αποδόσεις.  Αυτό το είδος πονταρίσματος το έχω ξεχάσει κάτι χρόνια καθώς δεν μας το προσφέρει ακόμα η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε . Να δούμε πότε και αν.
Στο προσωπικό μου παιχνίδι θα αρκεστώ για σήμερα σε κάνα ΣΚΟΡ και σε σύνθετα δίδυμα..

Πρόγραμμα με 8 κούρσες.
Εναρξη στις 17.00.
Το σκορ 6 ξεκινά από την 3η ιπποδρομία ενώ υπάρχουν και δυο ενδεχόμενα πονταρίσματος στο Σκορ 4. Το πρώτο περιλάμβάνει τις κούρσες 1η-4η και το δευτερο τις κούρσες 5η - 8η.

Συνοπτικός σε γενικές γραμμές θα είμαι σήμερα καθότι ο χρόνος είναι περιορισμένος σημεντικά..

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...

Πενταετείς και άνω Ε' κλάσης στα 1400 μέτρα. Θα πληρώνει συμπαθητικά στο γκανιάν εδώ ο ΧΙΑΡ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ . Είναι σε σπουδαία φόρμα και σε πρόσφατη συμμετοχή του έδειξε ικανός να κοντράρει τα σημερινά φαβορί ΚΟΣΤΑ και ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ οι οποίοι και αυτοί έχουν μερτικό για τα πρωτεία. Για την έκπληξη ο ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ.... 4-6-1-5 .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Τριετείς και τετραετείς ίπποι χωρίς νίκη. Πολύ καλά τα δείγματα στα πρώτα δυο τρεξίματά του από τον ΜΥΘΟ ο οποίος κόντραρε πρόσφατα τους ισχυρούς και ανερχόμενους Κουτσουνάκο και Χαστοτρίκε. Βασικοί αντίπαλοί του ο ΕΝΣΑΪΝ που τερμάτισε δεύτερος στο ντεμπούτο στο Μαρκόπουλο και εν συνεχεία ο μαχητικός ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ. ..7-2-4 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΊΑ..
Τριετείς και άνω ΒΗΕ, 1200 μέτρα. Ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ είναι εκ των κορυφαίων σπρίντερ στο Μαρκόπουλο αυτή την εποχή, έρχεται από 5 διαδοχικές νίκες και όλα δείχνουν ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα συνεχίσει το σερί του. Ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΓΚ ΤΟ ΜΗ και ο ΤΖΙΑΡΙΝΟ δείχνουν επικρατέστεροι των υπολοίπων αλλά και ικανοί να εκμετελλευθούν τυχόν μειωμένη απόδοση του φαβορί...4-2-7 .


4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ....
Τριετείς και τετραετείς φοράδες με μία νίκη στο βιογραφικό τους . Απόσταση 1200 μέτρα. Εδώ έχουμε μια σχετικά ανοικτή διαδρομή γενικά. Μερτικό έχουν όλες κυριολεκτικά. Μια δική μου προσσέγγιση έχει ως εξής .Η ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ παρουσίασε πολύ καλά στοιχεία στο ντεμπούτο της στον ελληνικό στίβο αφήνοντας πίσω πολλές από τις σημερινές αντιπαλους. Αουτσάιντερ εδω μεγάλο λογικά η ΚΑΠΛΑ ΝΤΑΝΣΕΡ καθότι στο ντεμπούτο πριν λίγες μέρες και στην προαναφερθείσα κούρσα τερματισε στην 5η θέση. Δεν έτρεξε άσχημα ωστόσο. Προσωπική εκτίμηση ότι σήμερα θα συμμετέχει βελτιωμένα. Κάτι που ισχύει και για την ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ. Σε ισχυρό στάβλο και φορμαρισμένη προπόνηση ανήκει η ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ και δεν θα την αγνοήσω εντελώς στο παιχνίδι μου. 1-7-5-4 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Τετραετείς φοράδες χωρίς νίκη. Απόσταση 1000 μέτρα. Μέτριων δεξιοτήτων διαγωνιζόμενες. Δεν αποκλείω να δούμε και μεγάλες αποδόσεις σε αυτή τη κούρσα. Κατά σειρά προσωπικής προτίμησης ΜΕΪΛΗΝ, ΣΤΟΡΜΚΑΤΕΡ, Λ.ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ, ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ , ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ...6-9-5-8-2 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και τετραετείς νικητές μιας ιπποδρομίας. Μου άρεσε ο τρόπος που επικράτησε στο ντεμπούτο του στο Μαρκόπουλο ο ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ διατηρώντας δυνατό βήμα για μεγάλο διάστημα . Μερτικό για την νίκη ωστόσο θαρρώ έχουν και οι ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ , ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ καθώς και ο νεοεμφανιζόμενος στο Μαρκόπουλο ΜΠΟΕΜ. ΦΛΕΪΜ που έχει επικρατήσει στο εξωτερικό. ..3-5-7-6 .

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Ακόμα μια εξαιρετικά ανοικτή κούρσα. Ξεκινώ από τον ΜΠΑΪ ΔΕ ΛΟ όπου ήταν πολύ καλός στην τελευταία συμμετοχή του αν αναλογιστώ ότι άνοιξε και σημαντικά το ρυθμό του κατά την διάρκεια της κούρσας. Ο ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ έχει παλέψει σε πιο σκληρούς ομίλους κατά το παρελθόν και έχει λόγο εδώ μέσα. Ο ΑΝΤΙΜΠ δεν μας έχει δείξει ακόμα τις πραγματικές του δυνατότητες. Η φόρμα του ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ πρέπει να ληφθεί υπόψη.. 4-1-3-2 .

8H ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Τριετείς και άνω ΒΗΕ . 1400 μέτρα. Ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ έχει αφήσει εξαιρετικές ενυπώσεις μέχρι στιγμής , είναι αήττητος στις δυο πρώτες συμμετοχές του στο Μαρκόπουλο και θα παλέψει για το χατ τρικ. Ο σημερινός όμιλος ωστόσο είναι πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά. Μερτικό και για τον ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟ που είναι σε καλή φυσική κατάσταση και έχει και δυνατές χρονομετρικές επιδόσεις αναλογικά με τα βάρη που φέρει. Ο ΜΟΥΡΝΙΝΓΚ ΜΑΣΤ εκπροσωπεί την κλάση. Δεν αγνοείται ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ ... 5-4-1-3
..


=========================================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================

Essential SSL