Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικές κούρσες.... με ενδιάφερον στοιχηματικά και αγωνιστικά πρόγραμμα. (Ανανέωση με σκορ 6)

Ελληνικές κούρσες.... με ενδιάφερον στοιχηματικά και αγωνιστικά πρόγραμμα. (Ανανέωση με σκορ 6)Χαιρετώ τα απανταχού φιλαππάκια ..

Ελληνικές κόυρσες σήμερα.
Πρόγραμμα συμπαθητικό με κάποιες βάσεις αλλά και κούρσες που παρουσιάζουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας.
Είναι από τα προγράμματα που με κάνουν να αναπολώ το παιχνίδι του Συνθέτου Φορκαστ. Κούρσες ανοικτές με πολλούς υποψηφίους για νίκη και που υπόσχονται μεγάλες αποδόσεις.  Αυτό το είδος πονταρίσματος το έχω ξεχάσει κάτι χρόνια καθώς δεν μας το προσφέρει ακόμα η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε .

Έξι κούρσες από το Μαρκόπουλο. Έναρξη στις 17.00.
Το σκορ 6 περιλαμβάνει όλο το πρόγραμμα και το σκορ 4 ξεκινά από την 3η.

Συνοπτικός θα είμαι ...


1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1400 μέτρα. ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ βασικά και ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ εν συνεχεία θα είναι δικαιολογημένα τα δυο φαβορί της κούρσας. Ο πρώτος έρχεται από δυο εύκολες νίκες σε παρόμοιας δυναμικότητας ομίλους, έχει στο πρόσφατο παρελθόν παλέψει σε αρκετά ποιο δυνατούς ίππους και έχει την πρώτη τύχη. Ο Μουταμακίν πήρε και αυτός τη νίκη πρόσφατα μετά από πολύ καιρό, δείχνει να είναι σε καλή φόρμα και είναι υπολογίσιμος. Για την έκπληξη ο ΣΙΛΟ που φέρει ελαφρυά κιλά στην σέλα του, θα βρεθεί σε μια από τις πρώτες θέσεις κατά την διάρκεια της κούρσας, θα μπει στην τελική ευθεία με τους πρώτους και εκείθεν μπορεί να παλέψει μέχρι τέλους ... 3-1-7 .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Πενταετείς και άνω, Ε' κλάση, 1200 μέτρα.Ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ κάνει ντεμπούτο στον ελληνικό στίβο ερχόμενος με αρκετά καλό βιογραφικό και έχοντας 3 νίκες καθώς και άλλες διακρίσεις σε 14 συμμετοχές σε βρετανικά ιπποδρόμια και κυρίως σε μικρομεσαίες αποστάσεις όπου έχει δείξει και μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Βέβαια μεγαλύτερη ευαρέσκεια είχε δείξει στο γκαζόν όπου πέτυχε και τις νίκες του. Στις προπονήσεις τα έχει πάει καλά πάντως οπότε και περιμένω να πρωταγωνιστήσει. Ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ θα είναι μεγάλο αουτσάιντερ εδώ, ωστόσο έχει πολύ καλές δεξιότητες για ομίλους όπως ο σημερινός, έχει παλέψει σε πιο σκληρούς ομίλους και ειδικά αν ο στίβος δεν έχει λάσπη προσωπικά θα τον υπολογίσω σοβαρά στο παιχνίδι μου. Δεν αγνοείται μεταξύ άλλων ο ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ ... 2-1-3.

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..

Φοράδες τετραετείς + και πενταετείς +, Στ' και Ε ' κλάσης αντίστοιχα. 1100 μέτρα. Ελαφρύ προβάδισμα στην ΜΕΪ ΣΚΑΪ που στα πρώτα τρεξίματά της έχει δείξει αξιόλογα αγωνιστικά στοιχεία για τέτοιους ομίλους . Πιο κοντινή αντιπαλός της η αποδοτική στις μικρές αποστάσεις και εξελίξιμη ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ . 'Επεται σε προτίμηση η ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ .... 1-6-7.

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Κύπελλο Νέου Έτους, 1800 μέτρα με τη συμμετοχή 4 ετών και άνω. Εξαιρετικά αμφίρροπη διαδρομή καθώς τρέχουν αρκετοί ίπποι με λίγα τρεξίματα στο Μαρκόπουλο. Ο ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ θα είναι αουτσάιντερ εδώ εκτιμώ και θα πληρώνει καλά αν αναλογιστώ ότι θα παίζονται πολλοί ίπποι. Μου έχει αρέσει στα δυο μέχρι τώρα τρεξίματά του. Στο πιο πρόσφατο συμμετείχε σε παρόμοιας δυναμικότητας όμιλο, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις τρέχοντας για μεγάλο διάστημα στην εξωτερική ενώ ήρθε στο τέλος με πολλές δυνάμεις. Στο τρίο αν μπει θα πληρώσει καλά.  Η σημερινήμεγαλύτερη  απόσταση θα του ταιριαξει ακόμα περισσότερο εκτιμώ. ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ, ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ και ΚΟΥΪΝΤΕΟ δείχνουν σημαντικά εξελίξιμοι. Ο ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ επενέρχεται από σχετικό ρεπό και αν είναι στην ιδανική φυσική κατάσταση θα τον δούμε να εξαπολύει στα τελευταία μέτρα το γνωστό θυελλώδες φίνις του. 11-4-6-10-2.

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και τετραετείς φοράδες χωρίς νίκη. 1400 μέτρα. Η ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡ. προηγήθηκε σημαντικά των περισσότερων σημερινών αντιπάλωνς της σε πρόσφατη κούρσα και έχει τον πρώτο λόγο τουλάχιστον για το δίδυμο. Η νεοεμφανιζόμενη στο Μαρκόπουλο ΓΚΡΕΪΣ ΔΕ ΦΛΟΡ ντεμπουτάρει σε όμιλο όχι μεγάλων απαιτήσεων και προσωπική μου γνώμη είναι ότι έχει σημαντικό μερτικό σε αυτή την κούρσα. Κάτι που ισχύει και για την ομόσταβλή της ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ . Αξίομαχη και γενικά σταθερή φοράδα σε αυτό το επίπεδο είναι η ΣΤΟΡΚΑΣΤΕΡ... 2-9-7-8.

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ....
1575 μέτρα.Πενταετείς+ και Εξαετείς+, Στ' και Ε΄κλάσης αντίστοιχα. Ο ΡΑΝΤ ΔΕ ΧΙΛΣ κάνει νεμπούτο στο Μαρκόπουλο και σε όμιλο που είναι μέσα στις δυνατότητές του. Θα του δώσω την πρώτη τύχη. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ΣΙΛΚΑ ΣΤΑΡ που έπεται σε προτίμηση. Από τους γνωστούς και τρεγμένος στον ελληνικό στίβο θα προτιμήσω τους ΜΠΑΪ ΔΕ ΛΟ ,και ΑΔΩΝΙΣ...  1-6-3-7,

Σε μηνύματα λαμβάνω την επιθυμία να βάζω ενδεικτικά και κάποια σκοράκια σαν προτάσεις.
ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ κάτι θα ανανεώσω το άρθρο .
..

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 16.20 ....

ΣΚΟΡ 6 ΟΜΑΔΙΚΟ .... 1,3 / 1,2,6 / 1 / 2,4,5,6,8,10,11 / 2,7,9 / 1  ΚΌΣΤΟΣ 63 ΕΥΡΩ

ΣΚΟΡ 6 .... 3 / 1,2 / 1 / 2,4,6,11 / 2,7,8,9 / 1 ΚΟΣΤΟΣ 16 ΕΥΡΩ
======================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
======================================
Essential SSL