Τετάρτη 18 Σεπ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικές ιπποδρομίες : ΣΗΛΑΣ ΣΤΡΗΤ η βάση. Γουάιλντ Μπλου το αουτσάιντερ

Ελληνικές ιπποδρομίες : ΣΗΛΑΣ ΣΤΡΗΤ η βάση. Γουάιλντ Μπλου το αουτσάιντερΧαιρετώ τα απανταχού φιλαππάκια ..

Ελληνικές κόυρσες σήμερα.
Πρόγραμμα συμπαθητικό με κάποιες βάσεις αλλά και κούρσες που παρουσιάζουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας.
Είναι από τα προγράμματα που με κάνουν να αναπολώ το παιχνίδι του Συνθέτου Φορκαστ. Κούρσες ανοικτές με πολλούς υποψηφίους για νίκη και που υπόσχονται μεγάλες αποδόσεις.  Αυτό το είδος πονταρίσματος το έχω ξεχάσει κάτι χρόνια καθώς δεν μας το προσφέρει ακόμα η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε .

Έξι κούρσες από το Μαρκόπουλο. Έναρξη στις 18,30 (άλλο και τουτο τώρα τελευταία).
Το σκορ 6 περιλαμβάνει όλο το πρόγραμμα και το σκορ 4 ξεκινά από την 3η.

Συνοπτικός θα είμαι ...


1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1200 μέτρα. Διετείς και τριετείς μέδεν . Ο διετής ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ είναι ανερχόμενος, διαθέτει σημαντική αρχική ταχύτητα, θα τεθεί πιθανόν επικεφαλής, θα μπει στην ευθεία με προβάδισμα και εκείθεν θα παλέψει για την νίκη μέχρι τέλους. Βασικότερος αντιαπαλός του προβάλει ο πιο έμπειρος τριετής ΠΙΚΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ που στο παρελθόν έχει προηγηθεί του προαναφερθέντος στην απόσταση των 1400 μέτρων. Το δίδυμο αυτό έχει αυξημένες πιθανότητες επιβεβαιώσης. Από εκεί και πέρα ΤΣΑΡΛΥ ΜΠ. ΠΑΝΤ και ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ. ..6-4-5-3.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς και άνω φοράδες χωρίς νίκη. 1000 μέτρα. Πολύ ανοικτή κούρσα με πολλές υποψηφίες για τη νίκη. Οι περισσότερες εκ των διαγωνιζόμενων έχουν δείξει παραπλήσιες ικανότητες.  Κατά σειρά προτίμησης και με ρίσκο .. ΓΟΥΑΪΛΝΤ ΜΠΛΟΥ, ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ, ΚΡΑΣ ΜΠΑΝΓΚ ΓΟΥΟΛΟΠ, ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ .. 3-1-4-5 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω ΒΗΕ 1200 μέτρα. Ακόμα μια εξαιρετικά ανοικτή κούρσα. όποιος και να κερδίσει (εκτός από το Νο 8) δεν θα μου κάνει καμιά εντύπωση. Ο ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ είναι στα καλυτερά του και έρχεται απο πρωταγωνιστικές εμφανίσεις σε αρκετα πιο σκληρούς ομίλους. Ο ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ θα είναι αουτσάιντερ μεγάλο εδω πιθανολογώ. Έρχεται και αυτός απο πολύ ενθαρυντικές εμφανίσεις αν αναλογιστώ  ότι σε αυτές έτρεχε πολύ εξωτερικά. Ο ΑΪΜ ΓΟΥΚΙΝΚ ΧΙΑΡ θα πληρώνει πολλά και αυτός. Ωστόσο επειδή βλέπω να έχουμε πολύ γρήγορο ρυθμό στην κούρσα , κάτι που πιθανόν θα τον ευνοήσει, θα τον συμπεριλάβω στα προγνωστικά μου. Ο ΦΑΟΥΣΤΟ είναι σε καλή φόρμα παλεύει στις κούρσες εσχάτως και έχει μερτικό .. μεταξύ άλλων.. 3-2-5-4 .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Τριετείς και άνω, 1200 μέτρα, Ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος στις 2 πρώτες του νίκες ΕΛΕΓΚΕΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ μαζί με τον ισχυρό σπρίντερ ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ προβάλουν ως δυο βασικοί διακδικητές της νίκης.
Εποντο σε προτίμηση ΓΚΡΙΣΛΥ ΜΠΕΑΡ και ΣΑΓΙΕΜ ..7-4-3-2 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Κυπελλο 28ης Οκτωβρίου , τριετείς και άνω 2100 μέτρα. Ο ΣΙΛΑΣ ΣΤΡΗΤ είναι ο ενας εκ τω δυο κορυφαίων έν ενεργεία ίππων στο Μαρκόπουλο, Έχει δείξει ανωτερότητα των σημερινών του αντιπάλων και εκτιμώ ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο ΡΟΓΙΑΛ ΜΑΧΟΓΚΑΝΥ είναι αφήσει εξαιρετικά δείγματα στα πρώτα τρεξιμάτά του στο Μαρκόπουλο. Έμεινε πολύ καιρό εκτός δράσης , επανήλθε πρόσφατα και λογικά σήμερα θα μας δείξει σημαντικό μέρος του ισχυρού εαυτού του. Αποδοτικοί στην απόσταση οι ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ και ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ ..2-6-8-1 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ
Τρειτείς και άνω φοράδες στα 1800 μέτρα. Η ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ είναι μάλλον η κορυφαία φοράδα στο Μαρκόπουλο αυτή την εποχή σε μικρομεσαίες αποστάσεις. Σήμερα δοκιμάζεται σε μεγαλύτερη απόσταση και αυτό είναι το μόνο ερωτηματικό. Η ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ ήταν εντυπωσιακή πραγματικά στο ντεμπούτο της στο Μαρκόπουλο σε σημείο που δεν θα εκπλαγω αν καταφέρει να κοντράρει στα ίσια την προαναφερθείσα. Η ΤΗ ΑΤ ΔΕ ΡΙΤΖ θα είναι πελώριο αουτσάιντερ.  Μου έχουν αρέσει τα τρεξίματά της εστω και σε κατώτερους ομίλους. Θα πληρώσει πολλά να καταφέρει και πλασαριστεί στην άφιξη. Μερτικό για μια τιμητική θέση έχει και η ΝΤΡΙΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ.. 3-7-8-5
=========================================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================

Essential SSL