Τετάρτη 18 Σεπ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ : Υψηλές αποδόσεις στα πολύπλοκα παιχνίδια

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ : Υψηλές αποδόσεις στα πολύπλοκα παιχνίδιαΓεια χαρα φιλιππάκια


Δεν έχω πολύ χρόνο οπότε και θα είμαι περιληπτικός. Ωραίο στοιχηματικά πρόγραμμα.  Αρκετές ανοικτές πολλές κούρσες σήμερα και πιθανολογώ ότι θα έχουμε μεγάλες αποδόσεις..

Eπτά κούρσες περιέχει το ελληνικό πρόγραμμα το οποίο ανοίγει με μια διαδρομή από την Γαλλία και ακολουθούν έξι από το Μαρκόπουλο.. 

Εναρξη στις 18,10 σήμερα. Δεν έχουμε συνηθίσει γενικά τέτοια ωράρια στις ελληνικές κούρσες.

Το σκορ 6 περιλαμβάνει τις έξι ελληνικές διαδρομές , ενώ το σκορ 4 έχει έναρξη από την 4η ιπποδρομία. .

1H ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Αναμέτρηση από την Γαλλία προσωπικά δεν θα ασχοληθώ.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...

Φοράδες τετραετείς + και πενταετείς +, Στ' και Ε ' κλάσης αντίστοιχα. 1200 μέτρα. Η ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ έχει έρθει με πάρα πολύ καλό βιογραφικό για τέτοιους ομίλους από το εξωτερικο. Στην πρώτη συμμετοχή της στο Μαρκόπουλο απέτυχε κόβοντας στα τελευταία προς στην τελική ευθεία στα 1400 μέτρα. Σήμερα και πιο έτοιμη θα είναι, αλλά και τα λιγότερα μέτρα πιθανότατα θα την ευνοήσουν. Βασικός αντίπαλος της είναι η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ . Η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ είναι φιλότιμη φοράδα και παλέυει πάντα σε τέτοιους ομίλους.. Δεν αγνοείται η ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ. ... 2-1-3-6 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1000 μέτρα. Διετείς και τριετείς φοράδες χωρίς νίκη. Η ΜΕΪ ΣΚΑΪ βασικά αλλά και η Λ.ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ έχουν κάποιες καλές διακρίσεις στο εξωτερικό και έχω την εντύπωση ότι διαξέτουν πολύ καλές δεξιότητες για τέτοιους ομίλους. Αποδοτική στην μικρή απόσταση είναι η σπρίντερ ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ. Για την έκπληξη στα πολύπλοκα η ΦΛΟΟΥΡΕΣ. ΡΟΚ που στο ντεμπούτο της έτρεξε με δυνατούς αρσενικούς στα 1400 μέτρα και μέχρι κάποιο σημείο ήταν κοντά τους. Σήμερα στην μικρότερη απόσταση και σε χαμηλότερης ποιότητας όμιλο μπορεί να χωθεί κάπου στις πίσω θέσεις. 4-3-2-8 .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ
Εξαετείς και άνω ίπποι ΒΗΕ στα 1300 μέτρα. Αρκετά ανοικτή αναμέτρηση. Γενικα, οι κάπως ποιοτικά ανώτεροι δεν δείχνουν να είναι στη καλύτερη δυνατή φόρμα , οπότε το θέμα περιπλέκεται. Ο ΜΟΛΟΤΩΦ είναι υπόδειγμα σταθερότητας και παρα τους πολλούς σπρίντερ που έχει η κούρσα εκτιμώ ότι στην ευθεία θα παλέψει για σημαντική διάκριση. Θα τον προτιμούσα σε εξωτερικό σταρτ βέβαια για είμαι ειλικρινής. Γενικά η έκβαση της κούρσας θα εξαρτηθεί και από τον ρυθμό της.  Πιθανολογώ ότι αυτός θα είναι ταχύς. Υπό την προϋπόθεση αυτή , ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ, ΦΙΛΙΠ, ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝΣ ΡΟΚ μπορούν να έρθουν με δυνάμεις στα τελευταία μέτρα. 3-1-5-4 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς + και πενταετείς +, Στ' και Ε ' κλάσης αντίστοιχα, 1300 μέτρα. Ο ΠΛΑΝΤΕΪΣΙΟΝ είναι σε φόρμα και αποδοτικός στην απόσταση αυτή. Διαθέτει μια πολύ δυνατή χρονομετρική επίδοση ενώ δεν έχει βγει από το δίδυμο σε καμιά από τις συμμετοχές του στα 1300 μέτρα. Ανερχόμενος ο ΚΟΣΤΑ, έχει αγοραστεί ακριβά και έχει πολύ καλές δεξίοτητες για όμιλους όπως ο συγκεκριμένος. Ας μην αγνοηθεί ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ όπου έδειξε απότομη βελτίωση στην τελευταία συμμετοχή του και δεν αποκλείεται αυτή να συνεχιστεί. Δεν αγνοείται ο ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ...1-3-5-4.

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Διετείς και Τριετείς νικητές μιας ιπποδρομίας , απόσταση στα 1200 μέτρα. Αρκετοί υποψήφιοι για την νίκη εδώ . Μεταξύ πολλών θα διαλέξω τους ΕΛΕΓΚΑΝΤ. ΜΠΑΟΥΝ , ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ, ΦΑΟΥΣΤΟ , ΑΪΜ Γ.ΧΙΑΡ . 3-4-1-2 .

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω φοράδες ΒΗΕ. 1400 μέτρα. Η σημαντική διαφορά κιλών που έχει στα υπερ της η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ σε σχέση με το φαβορί ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ  της δίνει δικαίωμα ακόμα και στην νίκη. Από κοντά και η ΒΟΛΒΗ που και αυτή καλό θα ήταν να μην αγνοηθεί ακόμα και για πρωτιά. Φαντασμάτάκι στα πολύπλοκα παιχνίδια θα μπορούσε να είναι η ΤΗ ΑΤ ΔΕ ΡΙΤΖ. .. 4-2-7-10.

======================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
======================================
Essential SSL