Τετάρτη 13 Νοε 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικές ιπποδρομίες : Πόλος έλξης το Τζακ ποτ στο Σκορ 6

Ελληνικές ιπποδρομίες : Πόλος έλξης το Τζακ ποτ στο Σκορ 6Γεια χαρά φιλιππάκια ..

Σήμερα Παρασκευή και κλασικά έχουμε ελληνικό ιπποδρόμιο. Πόλος έλξης το Τζακ ποτ που έχει μεταφερθεί στο σκορ 6 από την περασμένη εβδομάδα.

Ανοικτές γενικά οι περισσότερες κούρσε. Εκτίμησή μου είναι ότι το σκορ 6 θα πληρώσει καλά συνυπολογιζομένου και των χρημάτων που θα μεταφερθούν από την προηγουμενη συγκέντρωση .

Έναρξη στις 17,00 με εξι αναμετρήσεις. Το σκορ έξι απαρτίζεται από τις κούρσες όλου του προγράμματος ενώ το σκορ 4 ξεκινά από την 3η ιπποδρομία..


1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ...
Διετείς και τριετείς ίπποι χωρίς νίκη. 1400 μέτρα. Μέτριος γενικα όμιλος οπότε και θα δώσω προβάδισμα στους νεοεμφανιζόμενους στον ελληνικό στίβο ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ και ΛΑΚΝΑΟΥ που δείνχουν στις προπονήσεις πολύ καλά στοιχεία για αυτό το επιπεδο ανταγωνισμού. ΕΛΑ ΤΟΝΥ ΜΟΥ και ΜΙΟΥΖΑΧΕΡ δεν αγνοούνται .... 7-4-2-5  .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Τετραετείς φοράδες Στ' κλάσης θα διεκδικήσουν την πρώτη νίκη της καριέρας τους . Απόσταση 1000 μέτρα. Ανοικτή αρκετά αναμέτρηση καθώς οι διαγωνιζόμενες σε πρόσφατες μεταξύ τους συνατήσεις έχουν τερματήσει με πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους. Αουτσάιντερ εδω θα είναι η ΚΡΑΣ ΜΠ. ΓΟΥΟΛΟΟΥ Ωστόσο η σημερινή απόσταση είναι η καταλληλη για τις ιδιοτητές της ενώ στα 1000 μέτρα πρόσφατα προηγηθηκε κάποιων σημερινών αντιπάλων της. Δεν λέω να κερδίσει ( όχι ότι το αποκλείω) αλλά και στο τρίο να μείνει μια χαρά θα πληρώσει. Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν και σε πιο σκληρούς ομίλους ενώ στις τελευταίες συμμετοχές της σε αυτό το επιπεδο έτρεχε συνήθως τεταρτη ρόδα. Με πιο ευνοϊκη διαδρομή σήμερα θα παλέψει για την νίκη. Απέτυχε στο ντεμπούτο της η ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ αλλά η γενική εικόνα που δίνει και στις προπονήσεις είναι ότι σήμερα έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει σε αυτό τον όμιλο. Ανερχόμεη φοράδα είναι και η ΠΕΤ. ΠΑΪΡΑΤ που στις δυο συμμετοχές της στο Μαρκόπουλο είχε κάποιες ατυχίες. ..3-1-6-5 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1400 μέτρα. Η άλλη υποδιαίρεση της πρώτης ιπποδρομίας. Ο ΚΟΥΤΣΟΥΝΆΚΟΣ θα τεθεί επικεφαλής πιθανότατα. Με σωστή κατανομή δυνάμεων θα μπει στην ευθεία με δυνάμεις και αναμένεται να δώσει μάχη ως το τελος με τον ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ που θα έρθει απειλητικά στα τελευταία μέτρα. Η έκπληξη θα μπορούσε να έρθει από τον ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ που στο ντεμπούτο του παρα τις ατυχίες που είχε έτρεξε προειδοποιητικά για μελλοντική διάκριση. Τα 1400 μέτρα ίσως είναι ευνοϊκά για αυτόν . Μετρικό και στην κούρσα  έχει και ο ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ.  .. 7-4-6-2.

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...

Τριετείς και άνω ΒΗΕ στα 1200 μέτρα.Ο ΤΖΙΑΡΙΝΟ είναι δυνατός στα μέτρα αυτα και στο περελθόν έχει κοντράρει πολύ πιο δυνατούς αντιπάλους από τους σημερινούς όπως είναι ο Τζιν Τραπ. Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ είναι στα καλυτερά του και έρχεται από σπουδαίες εμφανίσεις. Γενικά στην κούρσα υπάρχουν πολλοί σπρίντερ και ένας πιθανός γρήγορος ρυθμός ίσως ευνοήσει τον ΝΤΑΪΒΕΡΤΙΝΤΟ. Την έκπληξη στην άφιξη μπορεί να κανει ο ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡ που μου άρεσε πολύ στην τελευταία του συμμετοχή σε μεγαλύτερη απόσταση ενώ τώρα τα 1200 μέτρα θα τα βγάλει πιο ευχάριστα. ..1-2-4-8 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .....
1575 μέτρα τριετείς και άνω. Ο ΜΠΑΜΠΟΥΡ είναι εκ των κιρυφαίων εν ενεργεία ίππων στο μαρκόπουλο και έχει τον πρώτο λόγο εδώ. Είναι η βάση της μέρας για τα σκορ κατά την άποψή μου. Οι πιο κοντινοί αντιπαλοί του.. ο εξαιρετικά μαχητικός ΑΤΡΕΓΙΟΥ και ο ταλαντούχος ΜΕΝΤΩΡΑΣ. Πλησίον αυτών και ο ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ . 4-7-6-5 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς και άνω Στ' κλάση , 1575 μέτρα. Εδω κλείνουν τα σκορ και η κούρσα είναι άκρως ενδιαφέρουσα στοιχηματικά. Σχεδόν άπαντες έχουν μερτικό ακόμα και για την νίκη. Γενικά όποιοι ίπποι βρουν καλύτερες συνθήκες διαδρομής θα έχουν και το προβάδισμα. Κατά σειρά προτίμησης.. ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ - ΧΙΑΡ, ΔΕ ΓΟΥΙΚ , ΜΑΪΛΤΕΙΚ ΔΕ ΜΠΟΛ , ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ ... χωρις να αγνοούνται οι υπόλοιποι. 1-2-8-4 .======================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
======================================

Essential SSL