Κυριακή 24 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Κουμπαράς με 2πλο ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο σκορ 6.

Κουμπαράς με 2πλο ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο σκορ 6.Τις καλημέρες μου φιλιππάκια..

Δεν καταφέρα να γραψω την περασμένη εβδομάδα λόγω υποχρέωσεων ( τα έχουμε πει πολλάκις για τη διεξαγωγή των ελληνικών ιπποδρομιών ημέρα Σαββατο που είναι μια μερα δύσκολη για την στήλη) και έσυραν το χορό τα φαντάσματα.
Γενικά αυτή την εποχή έχουν μεγάλη δυσκολία στα προγνωστικά οι κούρσες καθότι μετέχουν πολλοί ίπποι που ντεμπουτάρουν ή έχουμε μικρά δείγματα γραφής από αυτούς στο Μαρκόπουλο.
Επιπλέον και ο λασπώδης στίβος έχει και αυτός τις ιδιαιτερότητες του.

Eνδιαφέρον στοιχηματικά πρόγραμμα το οποίο και τονώνει το διπλο ΤΖΑΚ ΠΟΤ που έχουμε στο σκορ 6. Πάνω από 70.000 ευρώ λογικά θα μοιραστούν οι νικητές (αν υπάρξουν) του συγκεκριμένου είδους ιπποδρομιακού στοιχηματισμού.

Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα ούτε σήμερα καθότι και δεν υπαρχει το ακλόνητο φαβορί και πολλές κούρσες είναι αμφίρροπης έκβασης

Επτά κούρσες από το Μαρκόπουλο με έναρξη προγράμματος στις 13.30.

Το σκορ 6 περιλαμβάνει τις ιπποδρομίες από την 2η έως και την 7η ενώ το σκορ 4 ξεκινά από την 4η κούρσα.

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ....
Στ' κλάση 5ετων και άνω φοράδων και Ε' κλάση 6ετών και άνω στα 1400 μέτρα. Προσωπικά δεν θα με απασχολήσει στοιχηματικά η κούρσα οπότε και απλά παραθέτω την κατά σειρά προτίμησής μου ... ΒΕΝΕΡΑ, ΦΕΝ ΛΕΪΝΤΥ, ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΑ, ΙΟΝΙΟΣ...7-6-4-1 .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Εξαετείς και άνω φοράδες ΒΗΕ στα 1575 μέτρα. Ελαφρύ προβάδισμα στην ΣΟΥΙΤ ΠΡΑΛΙΝ που επανεδιαγωνίζεται σε απόσταση της απολύτου αρεσκείας της και σε πιο βατό όμιλο αυτή την φορά έναντι της ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ που αν ξεκινήσει ιδανικά από το σταρτ έχει τα φόντα και αυτή για την νίκη. Δεν πρέπει να αγνοηθεί η ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ που θα βρει ευνοϊκή σύνθεση διαδρομής. Θα ακολουθήσει με τις πρώτες και στην τελική ευθεία πιθανόν να μπει με προβάδισμα το οποίο ίσως και υπερασπιστεί μέχρι τέλους. Πιο έτοιμη μετά την κούρσα που ''τράβηξε'' πρόσφατα η ΣΙΜΕΡΙΝΓΚ ΣΑΛ...7-2-1-4 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Στ' κλάση πενταετών και άνω στα 1100 μέτρα. Με δυνατό βιογραφικό ερχόμενος από το εξωτερικό κάνει ντεμπουτο στο Μαρκόπουλο ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ. Στις προπονήσεις δείχνει πολύ καλή φυσική κατάσταση οπότε και τον θεωρώ βασικό υποψήφιο για την νίκη. Κάτι που ισχύει και για τον ΓΚ. ΑΛΙΜΠΑΪ ο οποίος πρόσφατα πέτυχε σπουδαία σε τρόπο επιτευξης νίκη αν και σε χαμηλότερης ποιότητας όμιλο. Δεν μπορεί να αγνοηθεί στην μικρή αυτή απόσταση ο σπρίντερ ΜΕΤΑΒΟΣ που έρχεται από μεγάλο ρεπό αλλά έχει παρουσιάσει καλές δεξιότητες στο παρελθόν για τέτοιους ομίλους. Δεν αγνοείται ο ΜΠΛΕΪΜ ΛΟΒ..3-5-1-8.

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς φοράδες μέδεν στα 1300 μέτρα, Πολλές πρωτοεμφανιζόμενες εδώ και το τοπίο είναι σχετικά θολό όσον αφορά το τι μπορεί να παρουσιάσει έκαστη σε αυτή την κούρσα. Κατά σειρά προτίμησης - έμπνευσης ... ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ,  ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ, ΤΡΑΝΚΟΥΙΛ ΤΑΪΜ, ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ.. 7-5-8-3.

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς ίπποι νικητές μιας ιπποδρομίας με όρους βαρών ΒΗΕ στα 1200 μέτρα. Εξαιρετικά ανοικτή διαδρομή με τους περισσότερους να έχουν πιθανότητες διάκρισης. ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ και ΑΤΡΕΓΙΟΥ έχουν ''πέσει'' μαζί στο φίνις πρόσφατα, με τον πρώτο εξ αυτών να κερδίζει για εκατοστά και δείχνουν ικανοί να παλέψουν πάλι για την νίκη,. Ο ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ σε κάθε συμμετοχή του τρέχει όλο και καλύτερα ενώ δεν υστερεί και από πλευράς χρονομετρικών επιδόσεων. Στο κόλπο για την νίκη και ο ΒΑΡΑΝ σε μια ανοικτή γενικά διαδρομή. Αν ρίξω κάνα σκορ 6 πιθανόν να βάλω σε αυτή την κούρσα και τον ΜΑΣΤ ΜΙΡΑΣΟΛ που πρόσφατα διακρίθηκε σε πιο ισχυρό όμιλο.  ..5-1-7-2-8 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη στα 1100 μέτρα. Δυνατός στο ντεμπούτο του ο ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ έδειξε ίππος αξίολογης ποιότητας παρότι τερμάτισε στην δευτερη θέση. Θα εχει τον πρώτο λόγο σήμερα. Πιο κοντινός αντιπαλός του δείχνει ο σπρίντερ ΧΕΝΤΑΑΦ που να μένεται πιο έτοιμος πλέον και δυνατός στην μικρή απόσταση. Δεν αγνοείται ο νεοεμφανιζόμενος στον ελληνικό στίβο ΦΑΟΥΣΤΟ. ..4-7-5 .

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Τριετείς και άνω ΒΗΕ στα 1200 μέτρα. Τρεις εδω δείχνουν οι βασικοί διεκδικητές της νίκης, Κατά σειρά προτίμησης... ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ , ΜΠΟΥΣΤΑΝ ΜΠΟΫ, ΧΑΟΥΖ ΚΑΠΤΕΝ. Έπεται ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΑΡΤ. 7-2-5-1.

=========================================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================
Essential SSL