Παρασκευή 28 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ.. Πως παίζεται.

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ.. Πως παίζεται.

Έντονο έχει γινει τον τελευταίο καιρό το ενδιαφερον των φίλων του site μας για τα αλογάκια καθώς οι επιτυχίες μας είναι μεγαλες.

Αναγνώστες που κυρίως ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό, μπασκετικό στοίχημα με ρωτούν πως παίζεται και το ιπποδρομιακό. Οπότε και φτιάχνω ένα πρόχειρο κείμενο με τα βασικά. 

Προσωπική πάντα άποψη, θεωρώ τον ιπποδρομο μακράν ως το καλύτερο είδος στοιχήματος. Μακράν όμως.  Το γιατί?  Οι λόγοι είναι πολλοί.  Εδώ είμαστε να τα λέμε... Προς το παρόν πάμε να κάνουμε μια πρώτη προσέγγιση στα είδη παιχνιδιών που μπορούμε να ποντάρουμε στον ελληνικό ιππόδρομο, μερικά εκ των οποίων ισχύουν και για το διαδικτυακό ιπποδρομιακό στοίχημα.

Πρώτα από όλα να πούμε πως ελληνικό ιππόδρομο κάποιος μπορεί να στοιχηματίσει εντός του ιπποδρόμου που βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Αττικής ή σε πρακτορεία ΟΠΑΠ που έχουν και ιπποδρομιακό στοίχημα.  Στο χώρο του διαδικτύου δεν μπορούμε προς το παρόν να ποντάρουμε σε ελληνική διαδρομή, σε αντίθεση φυσικά με τις αλλοδαπές. Τα χρονικά περιθώρια που έχει κάποιος για να ποντάρει είναι μέχρι και ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η κούρσα.

 

Τα είδη παιχνιδιού του ελληνικού ιπποδρόμου είναι πάρα πολλά.

 

ΓΚΑΝΙΑΝ : Για να κερδίσουμε ,θα πρέπει το άλογο που ποντάραμε να επικρατήσει. Το συγκεκριμένο στοίχημα δύναται να πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά σε αλλοδαπές ιπποδρομίες.

ΠΛΑΣΕ: Ο ίππος που ποντάραμε θα πρέπει να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις , πρώτος ή δεύτερος δηλαδή. Και αυτό το είδος στοιχήματος μπορεί να παιχτεί διαδικτυακά σε αλλοδαπές κούρσες.

ΔΙΔΥΜΟ : Τα δύο πρώτα άλογα στην άφιξη ανεξαρτήτου σειράς . Αν εμείς πχ ποντάρουμε σε μια κούρσα δίδυμο 4,5 κερδίζουμε αν οι ίπποι 4 και 5 τερματίσουν στις δυο πρώτες θέσεις . Δεν μας νοιάζει αν η άφιξη γίνει 4,5 ή 5,4 . Δίδυμο μπορεί να ποντάρει κάποιος και σε ξένους μπουκ και που αφορά ιπποδρομίες εκτός Ελλάδας.

ΦΟΡΚΑΣΤ : Tα δύο πρώτα άλογα της άφιξης με συγκεκριμένη σειρά . Αν δηλαδή ποντάρω σε φορκαστ 5,4 θα πρέπει το 5 να κερδίσει και το 4 να τερματίσει δεύτερο . Με οποιαδήποτε άλλη σειρά άφιξης το ποντάρισμα μας είναι χαμένο. Και φορκάστ μπορούμε να ποντάρουμε διαδικτυακά.

ΤΡΙΟ : Οι τρεις πρώτοι ίπποι χωρίς συγκεκριμένη σειρά άφιξης . Αν ποντάρω δηλαδή τρίο 1,4,5 κερδίζω αν τα τρία αυτά άλογα καταλάβουν τις πρώτες τρεις θέσεις. Δεν με ενδιαφέρει αν η άφιξη γίνει πχ 4,5,1 ή 5,1,4 ή 1,5,4 . Το παιχνίδι αυτό διεξάγεται με την προϋπόθεση να συμμετέχουν πάνω από 6 ίπποι στην ιπποδρομία.

ΤΡΙΚΑΣΤ : Αντίθετα στο τρικάστ αναζητώ συγκεκριμένη σειρά άφιξης των τριών πρώτων ίππων . Και εδώ για να διεξαχθεί παιχνίδι τρικαστ πρέπει να έχουμε συμμετοχή από 6 και πάνω διαγωνιζόμενων.

ΤΕΤΡΑΠΛΟ : Να βρούμε τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με τη συγκεκριμένη σειρά που αυτά τερμάτισαν. Το τετραπλό διεξάγεται σε ιπποδρομίες που αποτελούνται από 7 και πάνω ίππους.

ΣΥΝΘΕΤΟ : Εδώ πρέπει να βρούμε τους νικητές δύο διαδοχικών ιπποδρομιών.

ΣΥΝΘΕΤΟ ΔΙΔΥΜΟ : Nα βρούμε τα δίδυμα δύο διαδοχικών ιπποδρομιών. (Αυτό το είδος παιχνιδιού από τότε που ανελαβε η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ δεν υπαρχει σαν πονταρισμα αλλά ελπίζουμε σύντομα να επανέλθει).

ΣΥΝΘΕΤΟ ΦΟΡΚΑΣΤ: Να βρούμε τα φορκαστ δύο διαδοχικών ιπποδρομιών (Αυτό το είδος παιχνιδιού από τότε που ανελαβε η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ δεν υπαρχει σαν τρόπος πονταρίσματος αλλά ελπίζουμε σύντομα να επανέλθει)

ΠΑΡΟΛΙ : Συγκεκριμένο στοίχημα (γκανιαν ,πλασέ, δίδυμο ή φορκαστ ) πολλαπλασιαζόμενο από την μια κούρσα πάνω στην άλλη , χωρίς την προϋπόθεση αυτές να είναι διαδοχικές όπως στα ‘’σύνθετα’’ παιχνίδια. (Δεν υπαρχει στον ελληνικό ιππόδρομο αυτός ο τρόπος πονταρίσματος)

ΣΚΟΡ 4 : Να βρεις τους νικητές τεσσάρων συγκεκριμένων και προκαθορισμένων από το πρόγραμμα ιπποδρομιών.

ΣΚΟΡ 6 : Να βρεις του νικητές έξι συγκεκριμένων και προκαθορισμένων από το πρόγραμμα ιπποδρομιών.

Ελληνικές ιπποδρομίες διεξάγονται κάθε Τεταρτη αυτή την εποχή ενώ αλλοδαπές διεξάγονται σε καθημερινή βάση.


ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ και για τις ξενες ιπποδρομίες στο διαδύκτυο.

Γκανιαν .. είναι η νίκη του αλόγου.
Στοίχημα κάλυψης 2 θεσεων.... με νίκη του ίππου κερδίζουμε, με δευτερη θέση έχουμε επιστροφή χρημάτων , από εκεί και κάτω χανουμε.
Στοίχημα κάλυψης 3 θεσεων....... με νίκη πληρωνόμαστε, με 2η ή 3η θέση έχουμε επιστροφή πονταρίσματος , από εκεί και κάτω χάνουμε....
Φορκαστ, τρικαστ, και δίδυμο ... μπορούν να παιχτούν και διαδυκτυακά σε ξένες κούρσες.
Πλασε... να πλασαροστεί το άλογο στις πρώτες θέσεις ο αριθμός των οποίων καθορίζεται από τον αριθμό των συμμετοχόντων.
.

Essential SSL