Σαββάτο 19 Οκτ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Δευτέρας

Editorial ΔευτέραςΚαλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Για λίγα το σημερινό πρόγραμμα το οποίο είναι αρκετά περιορισμένο και από πλευράς όγκου αλλά και ενδιαφέροντος.

Ματσάρες στη φάση των 8 του Κόπα Άφρικα. ΜΑΛΙ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ, ΓΚΑΝΑ - ΤΥΝΗΣΙΑ, άντε βγάλε άκρη. Γενικά το τουρνουά πιστεύω ότι έχει αποδειχθεί αρκετά δύσκολο μέχρι στιγμής σε ότι αφορά την εκτίμηση αρκετών αγώνων ενώ οι εκπλήξεις δεν έχουν λείψει. Λέω να ρισκάρω και στα δύο ματς στις ισοπαλίες σε σύστημα με ζητούμενα, οι ομάδες ποιοτικά είναι κοντά, η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε. Ρίσκο μεν αλλά με λίγα θεωρώ πως έχει λογική.

Η Εσκιλστούνα αποδεικνύεται ο αδύναμος κρίκος της φετινής Άλσβενσκαν, ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί ούτε την έδρα της. Εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί η ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ η οποία αν συνεχίσει έτσι, θα θέσει γερή υποψηφιότητα για να διεκδικήσει τον τίτλο. Το διπλό μόλις στο 1.60, αλλά δεν νομίζω θα μπορούσαμε να το ζητήσουμε και παραπάνω. Πιθανό το αμφίσκορο στο ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ, κάθε ομάδα θέλει τη νίκη για τους δικούς της λόγους, περιμένω επιθετική προσέγγιση από τα πρώτα λεπτά, καμία εκ των δύο δεν εμπνέει αμυντικά.

Επιστρέφει η Β' Βραζιλίας. Η Σάο Μπέντο πριν τη διακοπή δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση, γενικά έχασε παίκτες την μεταγραφική περίοδο τους οποίους δεν αναπλήρωσε, εξ ου και η μέτρια προς κακή πορεία της ως τώρα. Η ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ έχει σαν στόχο την άνοδο και παρότι εκτός έδρας δεν εμπνέει σιγουριά, το συγκεκριμένο είναι ένα από τα ματς εκείνα που μπορεί να τα καθαρίσει. Συντηρητικά θα πάω πάντως στο -0.25 των φιλοξενούμενων.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.


=====================================================================
Essential SSL