Κυριακή 16 Ιουν 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Αμφίσκορα και σύστημα 3αδες, 5αδα

Αμφίσκορα και σύστημα 3αδες, 5αδαΤις καλημέρες μου στην Sistimatoπαρέα..

Ξεκινώ από τα πάτρια εδάφη.

Η ΛΑΡΙΣΑ έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα και έστω και ένας βαθμός σήμερα ίσως αποβεί χρήσιμος στην υποδοχή του Π
ΑΟΚ ο οποίος πρέπει να θεωρείται πλέον πρωταθλητής. Το 1Χ πληρώνει 2,88 Stoiximan και χωρά σε κάνα σύστημα αν και θεωρώ πιο κοντινό σημείο του ματς την ισοπαλία, πόσο δε όταν πληρώνει 4,25 .

Πολλές και σημαντικές απουσίες για την ΞΆΝΘΗ όμως ο μπουκ έχει τραβήξει στα άκρα το σχοινί με τα 1,09 που δίνει στη νίκη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Το +3 ευρωπαικό χάντικαπ νομίζω έχει αξία αλλά πρώτη μου επιλογή θα είναι το όβερ 8 κόρνερ σε απόδοση 1,75 Stoiximan με τους ερυθρόλευκους εσχάτως να παράγουν πολλές φάσεις.

Αγαπημένη της στήλης και στα λίγα γκολ η ομάδα της ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ που μας επιβεβαιώνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η συνάντηση με τον ΑΠ, ΠΟΝΤΟΥ μπορεί να μας προσφέρει ακόμα ενας ματς χωρίς πολλές συγκινήσεις, και πιθανόν με ελάχιστα ή και καθόλου γκολ.

Πολλά γκολ στο ΒΙΛΕΜ - ΤΣΒΟΛΕ. Τα ματς της γηπεδούχου εσχάτως τελειώνουν με σκορ .. υδατοσφαίρισης. Σκοράρει και δέχεται γκολ με μεγάλη ευχέρεια. Τα 6 τελευταία της ήταν άπαντα όβερ .... 4,5 γκολ !!

Η ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ είναι 7 σερί ματς χωρίς νίκη και ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά, Ο Μοντέλα λογικά θα κάνει τα σχέδιά του για την νέα σεζόν. Η ΜΠΟΛΩΝΙΑ (Χ2) καίγεται για βαθμούς , έχει 4 νίκες στα 5 τελευταία και εκτιμώ ότι μπορεί να αποκομίσει κάτι θετικό βαθμολογικά και από αυτό το ματς.

Έχει αξία το 1,90 στο ενδεχόμενο αμφίπλευρου σκοραρίσματος στο ΣΠΕΤΖΙΑ - ΑΣΚΟΛΙ. Η γηπεδούχος εντός είναι δυνατή ενώ και η φιλοξενούμενη δείχνει φορμαρισμένη επιθετικά εσχάτως. Επιπλέον αμφότερες δέχονται γκολ σε σταθερή βάση εδώ και καιρό.

Στο κλάσικο της Δανίας μεταξύ ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ και ΚΟΠΕΚΧΑΓΗΣ πιθανολογώ ότι αμφότερες θα έχουν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν,  δεξιότητα που διαθέτουν σε ικανοποιητικό βαθμό και οι δυο.

Κούμπωμα δυο ομάδων που προσφέρουν απολαυστικό θέαμα στα ματς τους . Για την ΟΥΤΡΕΧΤΗ και ΦΙΤΕΣΕ κάνω αναφορά και επιλογή είναι το όβερ 2,5 γκολ. . Στα 4 τελευταία ματς της γηπεδούχου έχουν επιτευχθεί 22 γκολ, πάνω από 5 γκολ μ.ο ανά ματς (!) .Παραπλήσιες και οι επιδόσεις της φιλοξενούμενης. Σε σύστημα όβερ 3,5 γκολ.

Περίφημα τα καταφέρνουν επιθετικά ΦΕΝΕΡ και ΓΑΛΑΤΑ , κάτι που όμως δεν συμβαίνει ανασταλτικά. Και οι δυο θέλουν τη νίκη, επιλογή το αμφίσκορο.

Απουσίες σημαντικές για την ΠΑΡΙ . Η ΛΙΛ (1Χ) μπορεί να τις εκμεταλλευθεί είναι η προσωπική μου εκτίμηση ούσα σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα.

Για τους πολύ πρωινούς τύπους αμφίσκορο το ΟΣΑΚΑ- ΟΥΡΑΒΑ από Ιαπωνία μεριά με τα ματς των γηπεδούχων να είναι εξαιρετικά ανοικτά.΄Συστηματάκι με λιανά. Δύσκολη απόπειρα , μπορεί να μη πιάσουμε και κανένα, κέρματα ρίχνουμε ωστόσο... και ότι ήθελε προκύψει..
Αποδόσεις..Stoiximan . ....

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ ............................Χ  (4,20)  ΕΛΛΑΔΑ

OYΤΡΕΧΤΗ - ΦΙΤΕΣΕ .........ΟΒΕΡ 3,5  (2,40)  ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΣΑΣΟΥΟΛΟ - ΠΑΡΜΑ ....................Χ  (3,90)  ΙΤΑΛΙΑ

ΒΙΛΕΜ - ΤΣΒΟΛΕ ..........ΟΒΕΡ 3,5 (2,40)  ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΣΑΜΠΤΟΡΙΑ - ΤΖΕΝΟΑ ..................Χ  (3,40)  ΙΤΑΛΙΑ


Ζητώ 3αδες, 5αδα = 11 στήλες

Απόδοση 5αδας ...320ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : Sistimatakias.============================================
 
*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες.

Essential SSL