Σαββάτο 16 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Τρίτης

Editorial ΤρίτηςΑρκετά φτωχό και το σημερινό πρόγραμμα, το οποίο για να τα λέμε και όλα στερείται μεγάλου ενδιαφέροντος. Απλά και μόνο μερικές σκέψεις για όποιους ασχοληθούν.

Προκριματικά FA Cup λέει το πρόγραμμα, αλλά σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμα. Οι περισσότερες ομάδες προέρχονται από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες, άγνωστες οπότε είναι και λίγο δύσκολο να γίνουν προβλέψεις. Με τα γκολ θα ασχοληθούμε εδώ και συγκεκριμένα στα ΓΚΑΪΣΛΙ - ΚΛΙΘΟΡΠΣ ΤΑΟΥΝ, ΚΟΛΒΙΛ - ΣΕΝΤ ΝΕΟΤΣ ΤΑΟΥΝ και ΠΟΥΛ ΤΑΟΥΝ - ΧΟΡΣΧΑΜ.

Το Τρόφι στην Αγγλία (μιλώντας πάντα για εκείνο των μικρών) είναι θεσμός απαξιωμένος και αδιάφορος. Ειδικά στη φάση των ομάδων οι περισσότερες δεν το βλέπουν σοβαρά, ειδικά από τη στιγμή που το πρόγραμμα είναι βαρύ με συνεχόμενα παιχνίδια. Το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν είναι ότι Μπράντφορντ, Μόρκαμ, Σάντερλαντ και πιθανώς και η Νοτς Κάουντι θα αγωνιστούν με πάρα πολλές αλλαγές, κάτι που δίνει προβάδισμα για θετικό αποτέλεσμα στις ΟΛΝΤΑΜ, ΣΤΟΟΥΚ u21, ΚΑΡΛΑΪΛ και ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ u21. Αν κάποιος λοιπόν θέλει ντε και καλά να ασχοληθεί, μπορεί να ρίξει μια ματιά σε αυτά τα παιχνίδια και αν τυχόν προκύψει κάτι πραγματικά άξιο αναφοράς, τα λέμε από τη μπάνκα.

Από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, ρίξτε μια ματιά στα όβερ στις αναμετρήσεις ΜΠΑΜΠΕΡ ΜΠΡΙΤΖ - ΝΟΡΘ ΦΕΡΙΜΠΙ, ΣΤΑΛΙΜΠΡΙΤΖ - ΣΚΑΡΜΠΟΡΟ και ΣΑΟΥΘ ΣΙΛΝΤΣ - ΓΟΥΟΡΚΙΝΓΚΤΟΝ.

Προβάδισμα η ΕΡΓΚΡΙΤΕ στο ματς απέναντι στη Ντέγκερφορς, από κοντά και το όβερ.

Για το κύπελλο στο Μεξικό, πολλά γκολ στο ΜΟΝΤΕΡΕΪ - ΚΕΡΕΤΑΡΟ, για τους πιο τολμηρούς εξίσου καλή επιλογή το όβερ 3.5.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.
========================================================================== 
*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες
 
Essential SSL