Σαββάτο 16 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Δευτέρας

Editorial ΔευτέραςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Για λίγα το σημερινό πρόγραμμα μετά από ένα γεμάτο είναι η αλήθεια τριήμερο. Επιγραμματικά λοιπόν.

Απόλυτο φαβορί η ΚΟΛΩΝΙΑ στο ματς με την Ντούισμπουργκ, με τον άσσο βέβαια να μην πληρώνει πολύ όπως ήταν αναμενόμενο. Σε συνδυασμό όμως και με το εξίσου πιθανό όβερ, μπορούμε να πάρουμε μια πιο τίμια απόδοση.

Μεγάλα λόγια λέγανε στο στρατόπεδο της Σοσό όλο το καλοκαίρι, τίποτα δεν άλλαξε καθώς η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει για την παραμονή. Η ΜΕΤΣ παίζει σε άλλο επίπεδο καθώς θέλει να επιστρέψει στη Λιγκ 1, προβάδισμα στο διπλό.

Προς τα πολλά τέρματα το ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ - ΚΑΛΜΑΡ. Αμφίσκορο και όβερ το ΓΚΕΦΛΕ - ΓΚΑΊΣ, ειδικά οι γηπεδούχοι πλέον δεν έχουν περιθώρια για άλλες ήττες και πρέπει να μπουν από την αρχή δυνατά.

Έχει παραδώσει πνεύμα η Παρανά, 11 σερί ήττες και 10 σερί ματς χωρίς γκολ εκτός έδρας, κάκιστες επιδόσεις. Ευκαιρία για τη ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ να απομακρυνθεί και άλλο από την τελευταία τριάδα και να εδραιώσει την παρουσία της στις θέσεις του Σουνταμερικάνα. Άσσος στο -1.25.

Παράδοση στα γκολ το ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ - ΙΚΙΚΕ. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να δίνουν έμφαση ξανά στο επιθετικό ποδόσφαιρο όταν αγωνίζονται εντός, ενώ και οι φιλοξενούμενοι το πήγαιναν κάπως συντηρητικά αλλά εδώ και λίγο καιρό αποφάσισαν να γυρίσουν στις παλιές καλές τους συνήθειες. Αμφίσκορο και όβερ οι επιλογές.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.
========================================================================

 

Essential SSL