Σαββάτο 23 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Πέμπτης

Editorial ΠέμπτηςΞεκίνημα από κύπελλο Ισπανίας. Έχει λογική ο άσσος της ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ, η οποία έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση στο πρωτάθλημα και θα θέλει να διατηρήσει το μομέντουμ, λογικά δεν θα προβεί σε εκτεταμένο ροτέισον, ενώ εντός έδρας παραδοσιακά είναι δυνατή, ενώ στο πρωτάθλημα κατάφερε μέχρι και την πανίσχυρη Ντεπορτίβο να κρατήσει στην ισοπαλία. Η Λούγκο δεν έχει ξεκινήσει και τόσο καλά και αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές, καθώς δεν δείχνει να καίγεται για το κύπελλο. Προβάδισμα και για τη ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ, αν και ο μεγάλος στόχος των Νησιωτών είναι ξεκάθαρα η επιστροφή στην Πρέμιερ, έχουν καλό ρόστερ και βάθος ούτως ώστε να ανταπεξέλθουν ακόμα και με αλλαγές, από την πλευρά της η Ράγιο έχει κάνει επίσης θετικό ξεκίνημα αλλά πιο πολύ έχει το μυαλό της στο πρωτάθλημα και εδώ θα κατέβει με αλλαγές, καθώς η παραμονή είναι ο μεγάλος στόχος. Άσσος στο -1 εδώ.

Στη Νάσιοναλ της Γαλλίας συναντάμε δύο γνωστά μας ονόματα, ΛΕ ΜΑΝ - ΤΟΥΡ. Οι γηπεδούχοι πήραν την κάτω βόλτα πριν μερικά χρόνια λόγω χρεών, όμως δείχνουν πως επιστρέφουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέρσι ήταν ο αδύναμος κρίκος της Λίγκ 2. Έχουν ξεκινήσει και οι δύο ομάδες αήττητες, 3-3-0 η γηπεδούχος, 2-4-0 η φιλοξενούμενη, η ισοπαλία παίζει με καλές πιθανότητες και λογικά θα τις διατηρήσει ευχαριστημένες.

Πρωτάθλημα Ινδονησίας. Η ΜΑΝΤΟΥΡΑ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ εντός έδρας μετράει 7-2-0 και έχει συμπληρώσει στο σύνολο 8 ματς αήττητη, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει τον πρώτο λόγο απέναντι σε μια Κουκάρ εντελώς αδύναμη εκτός έδρας, με ρεκόρ μόλις 0-2-7. Άσσος στο -1.25.

Κλείνουμε με Φινλανδία. Άσσο και όβερ για ΕΛΣΙΝΚΙ η οποία δίνει μάχη για τον τίτλο, αμφίσκορο το ΙΛΒΕΣ - ΧΟΝΚΑ και προς τα πολλά τέρματα το ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ - ΤΟΥΡΚΟΥ.


Αυτά τα λίγα για σήμερα. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.
Essential SSL