Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Στην τελική ευθεία για το τέλος της σεζόν , απολογισμός και μια δυαδα

Στην τελική ευθεία για το τέλος της σεζόν , απολογισμός και μια δυαδαΓεια χαρά φιλαράκια ...

Δεν έχει κάτι σημαντικό για σήμερα ..


Η Σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία.

Ενας μίνι απολογισμός για την συνδρομητική μας στήλη .....


Private στοιχήματα


 Bets   Won   Push   Lost    Stakes    Returns   Yield    Season    Overall  
564 321 16 227 18045 21760.4

.

Τρίτη σερί σεζόν συνδρημητική φτάνει στο τέλος της.
Απασες έχουν κλείσει θετικότατες με υψηλά ποσοστά κερδών συνδυαζόμενα και με πανίσχυρο Yield. Σε 564 (!) ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ πονταρίσματα την τρέχουσα σεζόν, συνολικό ΚΑΘΑΡΟ κέρδος  3.715 μονάδες συνοδευόμενες με το εξαιρετικό ποσοστό 20.6% yield .

Υπάρχουν συνδρομητές με τους οποίους μιλώ και γνωρίζω καλά πως παίζουν χ 3 ή και παραπάνω κάποιοι (αντιστοιχως μοναδας και ευρώ) και μόνο τα συνδρομητικά μας πονταρίσματα. Αυτοί λοιπόν έχουν καθαρό κέρδος 11.145 ευρώ σε 10 μήνες !!!!!!!!
Αυτό σημαίνει ότι μέσο όρο κάθε μήνα έχουν απολαβές κατά μ.ο 1100+ ευρώ καθαρά έσοδα !!!!!!!!... για την σεζόν αυτή!!!!
Ενας πλούσιος μηνιαίος μισθός των εποχών μας μονο και μόνο ακολουθώντας τα συνδρομητικά του Sistimatakias.gr.

ΑΚΟΜΑ και ένας όμως μέσος παίκτης που ποντάρει μόνο στα συνδρομητικά μας σε ισοτιμία μονάδας και ευρώ βγάζει σχεδόν ένα καλό εισόδημα σε 30 μέρες. (3715 μονάδες / 10 μήνες = 370 Ευρω κέρδος ανά μήνα !! όχι άσχημα..

Καλά λοιπόν τα ''Profit'',  αλλά όταν αυτά συνοδεύονται με 20.6% Yield (!) σίγουρα αποκτούν τεράστια αξία. Αυτό σημαίνει πιο εύκολο κέρδος και με πολύ λιγότερο κόστος.
Πολύ μικρότερο κεφάλαιο. Μεγαλύτερη σιγουριά. Και όλο αυτό είναι διαχειρίσιμο από τον καθένας μας καθώς βγαίνουν λίγα συνδρομητικά καθημερινά έτσι ώστε να μπορεί να ακολουθήσει τα πονταρίσματα αυτά ακόμα και κάποιος που πορεύεται με περιορισμένου εύρους κεφάλαιο.
Για αυτό υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ συνδρομητικών σημείων, για να μπορεί το κάθε μέλος μας να ακολουθήσει τα λίγα συνδρομητικά μας και να έχει σίγουρο κέρδος σε πορεία χρόνου.


Τέλος να πω ότι το 20.6% yield που έχουμε σε 564 πονταρίσματα είναι για μενα εξαιρετικό για μια προσπάθεια 15 ανθρώπων που καλύπτουν σχεδόν όλα τα αθλήματα από κάθε σημείο του πλανήτη. Δεν έχω δει και πολλές στοιχηματικές ομάδες να έχουν ως συνολική δουλειά πάνω από 20% Yield.

Στη στήλη ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ μπορεί κάποιος να διαβάσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνδρομητικό σκέλος της ιστοσελίδας μας..

To μόνο σίγουρο και όπως αποδειχτεί εδώ και μια 10ετία που είμαστε στο χώρο του στοιχηματος ως ιστοσελίδα ... είναι ότι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ μπορούμε να προσφέρουμε κέρδος σε όποιον έχει διάθεση να ασχοληθεί σοβαρά με το αντικέιμενο και με σκοπό να έχει ένα στάνταρ εισόδημα σε σταθερή βάση και σε διάρκεια χρόνου

Τωρα από τα σημερινά ματς δεν μου αρέσει κάτι ...

Απλά και μόνο να κάνω αναφορά στο Χ2 της ΙΝΤΕΠΕΤΙΕΝΤΕ ΝΤΕ ΒΑΛΕ
μια και βρίσκω μικρή αξία. Η ΑΟΥΚΑΣ με δυο μόνο νίκες εντός εδρας σε 10 ματς δεν μπορεί να χρίζεται φαβορί.

Πολλά γκολ στο ΠΕΝ - ΡΙΤΣΜΟΝΤ από τις χαμηλές κατηγορίες των ΗΠΑ. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : SistimatakiasEssential SSL