Τρίτη 26 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Βάση το MLS

Βάση το MLSΓεια χαρά στην  Sistimatoπαρέα...

Επίσημες προτάσεις της ιστοσελίδας μας αποτελούν οι επιλογές που μπαίνουν στο πινακάκι μπάνκας που βρίσκεται στην αρχική σελίδα καθώς και στην στήλη ''ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ'' .

Στα της στήλης του Editorial..

Γενικά τα τρέχοντα πρωταθλήματα δεν είναι από αυτά που έχω καλή εξοικείωση, οπότε θα το παλεύω όσο μπορώ .. με ειλικρίνεια και τιμιότητα.

Για όσους επιθυμούν κάποιες σκέψεις για σημερινά ματς ....

Αμφίσκορο το ΣΑΝ ΧΟΣΕ - ΝΙΟΥ ΙΓΚΛΑΝΤ . Σκοράρουν αμφότερες σε σταθερή βάση ενώ αμυντικά είναι ευάλωτες.

Προβάδισμα στην ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ (1dnb σε απόδοση 1,50). Γενικά παίζει καλά εσχάτως και είναι αήττητη εδώ και καιρό. Προχθές στάθηκε άτυχη στο 1-1 με την Νεά Ϋορκη καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες και είχε και δυο δοκάρια. Η ΑΤΛΑΝΤΑ από την άλλη στάθηκε πολύ τυχερή στην ισοπαλία την Ν.Υ Σίτυ. Δέχτηκε πολλές τελικές αλλά με την βοήθεια της τύχης και του κιπερ της καταφερε να μην ηττηθεί. Πιο ρισκαδόρικη επιλογή ο άσος στο 1.97
Stoiximan.gr

Πιθανό το αμφίπλευρο σκοράρισμα στο ΤΟΡΟΝΤΟ - ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν σε σταθερή βάση και απέναντι στην ευάλωτη άμυνα των Καναδών θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν το σερί τους. Το Τορόντο περιμένω σταδιακά να ανεβάσει στροφές και ειδικά στην έδρα του να είναι πιο αποτελεσματικό στην συνέχεια.

Ας δούμε και κάποιες ιπποδρομιακές επιλογές οι οποίες μπορούν να πονταριστούν και στα πρακτoρεία του ΟΠΑΠ..

Ο τριετής εκτομίας  AIRSHOW έχει πρωταγωνιστήσει και σε πιο ισχυρούς ομίλους. Το πλασαρισμά του στην τριάδα πληρώνει σε αποδόσεις διπλασιασμού.
Ι
πποδρόμιο Κέμπτον 2η κούρσα.

Τσελμσφορντ, 5η ιπποδρομία. Μεγάλο αουτσάιντερ ο  GOLDREAM . Προσωπική εκτίμηση είναι ότι έχει καλές δεξιότητες για το επίπεδο τέτοιων αναμετρήσεων. Το πλασαρισμά του στην 3αδα πληρώνει 3.50 (ΒΕΤ365) και η νίκη του είναι στο 13.50 απόδοσης..

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : Sistimatakias.


 

==================================================================================
 
 *Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες..Essential SSL