Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Σε προ-μουντιάλ ρυθμούς

Σε προ-μουντιάλ ρυθμούςΓεια χαρά στην  Sistimatoπαρέα...

Επίσημες προτάσεις της ιστοσελίδας μας αποτελούν οι επιλογές που μπαίνουν στο πινακάκι μπάνκας που βρίσκεται στην αρχική σελίδα καθώς και στην στήλη ''ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ'' .

Στα της στήλης του Editorial και με συνοπτικές διαδικασίες...

Πολλά γκολ στο ΡΑΝΧΑΪΜ - ΣΑΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ . Υψηλότατο στα μάτια μου το 1.88 απόδοσης
. Σκοράρουν σε ποσότητα αμφότερες. Τα 5 από τα 6 τελευταία της γηπεδούχου ήταν και όβερ 3.5 γκολ επιλογή που χωρά σε κάνα σύστημα τζόκερ σε τιμές 3.20 Stoiximan.gr. ...

Αδικούν οι αποδόσεις τη ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ (2πλο +1ΑΗ σε απόδοση 1.60 ή και Χ2 σε διπλασιασμό). Η ομάδα έρχεται από δίκαιη νίκη και καλή εμφάνιση απέναντι στη πρωτοπόρο Αλεσουντ και αντιμετωπίζει την ΓΙΕΡΒ που έχει μάλλον ξεκινήσει μια ύφεση φόρμας με δυο σερί ήττες.

Η στήλη ακολουθεί την ΤΡΟΜΣΤΑΛΕΝ στα πολλά γκολ. Μετά από μεγάλο σερί με όβερ έκανε παύση (ελπίζω) την περασμένη αγωνιστική σε ματς που είχε φάσεις για γκολ πάντως. Η ΑΣΑΝΕ έχει δείξει πως όταν αντιμετωπίζει επιθετικογενείς ομάδες δεν έχει θεμά να ακολουθήσει το ρυθμό και αυτή.

ΠΑΛΕΡΜΟ και ΒΕΝΕΤΣΙΑ αναμετρώνται στον επαναληπτικό του 1-1 για τα πλέιφ οφ ανόδου στην Ιταλία. Επιλογή θα είναι να μπει το πρώτο γκολ μετά το 28' σε απόδοση 2.08
Stoiximan.gr Προσεκτικά περιμένω να μπουν αμφότερες στην αρχή του ματς. Η γηπεδούχος θέλει δυο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) καθώς έχει τερμάτισει πιο ψηλά στην βαθμολογία από την Βενέτσια η οποία ''πάει'' μόνο για τη νίκη. Από κάποιο σημείο και μετά το ματς θα ανοίξει λογικά. Δευτερεύουσες σκέψεις να μπουν περισσότερα γκολ στο β' ημίχρονο, να είναι ισοπαλο το α' ημίχρονο.

Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και στο ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ - ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ. Ισόπαλο το πρώτο ματς με 1-1. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η Φροζινόνε έχει τρεμάτισει πιο ψηλά στην βαθμολογία οπότε σήμερα θέλει νίκη ή ισοπαλία. Μόνο νίκη θέλει η Τσιταντέλα. Επιλογή να μπει το πρώτο γκολ και εδω μετά το 28' σε απόδοση 2.05 Stoiximan.gr. ..

Λίγα γκολ στο ΓΚΡΕΜΙΟ - ΑΜ. ΜΙΝΕΪΡΟ . Καθημερινότητα τα άντερ 2,5 γκολ για την γηπεδούχο που έρχεται από 6 σερί τα 3 εκ των οποίων έχουν τελειώσει με 0-0 . Σούπερ άμυνα και πρόβλημα στην επίθεση.

Προς το Χ2 το ΣΑΝΤΟΣ - ΙΝΤΡΕΝΑΣΙΟΝΑΛ.... υποδεικνύει η φόρμα των ομάδων. Μόνο μια νίκη στα 5 τελευταία η γηπεδούχος , αήττητη εδώ και πολύ καιρό η φιλοξενούμενη. Σε κάνα σύστημα τζόκερ θα έβαζα την ισοπαλία.ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : Sistimatakias.


 

==================================================================================
 
 *Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες..
 
Essential SSL