Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Παιχνίδι με τα γκολ

Παιχνίδι με τα γκολΓεια χαρά στην Sistimatoπαρέα..

Από το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας θα κρατήσω το αμφίσκορο στο ΣΑΝΓΚΑΗ - ΚΑΣΙΜΑ . Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το 3-1 όπου ηττήθηκαν στο πρώτο ματς, επιθετικά είναι αποτελεσματικοί. Οι Ιάπωνες από την άλλη είναι ομάδα που δεν περιμένω να κλειστεί, έχει το προβάδισμα στο σκορ, θα προσπαθήσει να σκοράρει και να δυσκολέψει το έργο της αντιπάλου.
Για μεγαλύτερη απόδοση συνδυάζω αμφίσκορο και όβερ 2,5 γκολ στο 1.85 Stoiximan,gr...

Από Τσεχία 2 ΖΝΟΖΜΟ και BΑΡΝΣΝΤΟΡΦ έχουν ''ανοίξει'' το παιχνίδι τους εσχάτως. Στα τρία τελευταία ματς ματς των φιλοξενούμενων επετεύχθησαν 15 γκολ, 5 μ.ο ανά ματς !!! Στα αντίστοιχα των γηπεδούχων επετεύχθησαν 12 γκολ , 4 μ.ο ανά ματς. Επιλογή το όβερ 2,5 γκολ σε απόδοση 1.80 ενώ σε κάνα σύστημα χωρά και το όβερ 3,5 σε απόδοση 3.20 .

Αμφίπλευρο σκοράρισμα στο ΒΑΝΤΙΣΕΛ - ΝΙΚΟΜΠΙΝΓΚ από Δανία 2. Αμφότερες παίζουν ανοικτά , παράγουν φάσεις ενώ αμυντικά δεν είναι συμπαγείς.

Σε εξαιρετική κατάσταση η ΧΑΜΑΡΜΠΙ , πετάει φωτιές επιθετικά και είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Παίζει φουλ επίθεση και απόρροια αυτού είναι να έχει αδυναμίες ανασταλτικά. Η ΜΑΛΜΕ δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά και σίγουρα έχει περιθώρια ανόδου. Εκτιμώ ότι θα έχουμε ανοικτό ματς. Επιλογή το αμφισκορο .

Η ΑΛΙΑΝΖΑ ΛΙΜΑ είναι αδιάφορη βαθμολογικά έχοντας παρουσιάσει κατώτερότητα έναντι των υπολοίπων στην άμυνα. Σε 5 ματς έχει σκοράρει μόνο ένα γκολ. Η ΜΠΟΚΑ κερδίζει πιθανότατα και χωρίς να δεχτεί γκολ.
Εναλλακτική και σε υψηλότερη απόδοση το όβερ 8,5 κόρνερ στο 1.85 Stoiximan,gr.. .

Εχουμε και τελικό στο  Εuropa .
MAΡΣΕΪΓ και ΑΤΛΕΤΙΚΟ διασταυρώνουν τα ξίφοι τους επί Γαλλικού εδάφους. Τα τελευταία χρόνια σίγουρα η Ισπανική ομάδα εμπνέει σαφώς μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Ωστόσο εδώ έχουμε να κάνουμε με ματς νοκ αουτ το οποίο διαξάγεται στη χώρα της Μαρσέϊγ και όλα είναι πιθανά.
Επιλογή μου θα είναι το Γκολ Γκολ σε απόδοση 2,12 Stoiximan,gr... Πιο σκληροτράχηλη ομάς ανασταλτικά η Ατλετικο θα ψάξει ελευθερους διαδρόμους με υπομονή προς την αντίπαλη εστία και νομίζω θα τους βρει απέναντι στην ευάλωτη άμυνα των Μασσαλών.  Οι τελευταίοι έχουν επιθετικές δεξιότητες και όσο δύσκολο έργο έχουν οι επιθετικοί της ομάδας .. μια φορά εκτιμώ ότι θα βρουν δίχτυα..        ΜΑΡΣΕΪΓ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ .... 4,75 - 3,45 - 2,00  


Essential SSL