Πέμπτη 21 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Κουπόνι Παρασκευής με γκολ και ειδησεογραφία

Κουπόνι Παρασκευής με γκολ και ειδησεογραφίαΧαιρετώ τη παρέα ..

Επίσημες προτάσεις της ιστοσελίδας μας αποτελούν οι επιλογές που μπαίνουν στο πινακάκι μπάνκας που βρίσκεται στην αρχική σελίδα καθώς και στην στήλη ''ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ'' .

Απευθείας στο ψητό ...

Στην Ολλανδία β' γενικά έχουμε σκορ και θέαμα..
Τρελίτσα όλη η κατηγορία όβερ. Μας βγάζει απόδοση κανά 30άρι. Έριξα κέρματα fun bet.
Aν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποια ματς για πολλά γκολ αυτά  θα ήταν.. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ - ΚΑΜΠΟΥΡ (τα 4 τελευταία της φιλοξενούμενης ήταν όβερ 3,5 γκολ, σημείο που χωρά σε κάνα συστηματάκι ενω και η γηπεδούχος δεν υστερεί σε επιδόσεις γκολ) καθώς και το Γ. ΑΓΙΑΞ - ΕΜΕΝ.
Προβάδισμα στην ΦΟΡΤΟΥΝΑ
όμως πληρώνει ψίχουλα. Συνδυάζω άσο και όβερ 2.5 φτιάχνοντας μια απόδοση στο 1.73 Stoiximan,gr..
.

Δυνατή εντός η ΣΑΜΡΟΚ με 14-1 τέρματα σε 5 ματς . Υποδέχεται την ΜΠΟΕΜΙΑΝ που στα εκτός ''τρέχει''  0-1-3 και 1-8 τέρματα ενώ για σήμερα θα έχει πάρα πολλές απουσίες παικτών μεταξύ των οποίων και ο πρώτος σκόρερ της Κέισι. Επιλογή ο άσος στο 1.55.. για κάνα χαλαρό παρολί.

Αμφίσκορο στο ΟΣΕΡ - ΚΛΕΡΜΟΝ από την Β' Γαλλίας. Σκοράρουν σε σταθερή βάση αμφότερες και γενικά τα ματς τους έχουν πολλές φάσεις και γκολ εσχάτως.

Κοιτάζοντας την βαθμολογία , μια πιθανή ισοπαλία στο ΝΙΟΡ - ΛΑΝΣ δεν νομίζω να στεναχωρούσε ιδιαίτερα καμια από τις δυο. Σε κάνα σύστημα τζόκερ χωρά σε αποδόσεις τριπλασιασμού.

Από Αυστρία Β προβάδισμα στην ΛΙΦΕΡΙΝΓΚ. Για μεγαλύτερη απόδοση το συνδυάζω και με όβερ 2,5 γκολ . Στο 1.97 η επιλογή αυτή
Stoiximan,gr. . Η ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ θα έχει σημαντικές απουσίες σήμερα. Στο απουσιόλογιο της υπαρχουν 6 παίκτες με τους 5 εξ αυτών να είναι εντεκαδάτοι.

Προβάδισμα στην ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ. Η ΛΙΝΤΣ είναι διάφορη και με ένα κάρο απουσίες σήμερα. Βεβαια εδω έχουμε να κάνουμε με Αγγλίας και τέτοιες ειδησεογραφίες πάνε περίπατο πολλές φορές. Ο άσος είναι χαμηλά. Επιλογή μου το όβερ 9 κόρνερ σε απόδοση 1.70
Stoiximan,gr. .


Aυτα  από εδώ.
ΌΤι πιο επίσημο από τα πινακάκια μπανκας..
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : Sistimatakias.

 

.


Essential SSL