Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

EDITORIAL ΔΕΥΤΕΡΑΣ : Xαλαρά με 5 επιλογές

EDITORIAL ΔΕΥΤΕΡΑΣ : Xαλαρά με 5 επιλογέςΓεια χαρα φίλοι ...

Επίσημες προτάσεις της ιστοσελίδας μας αποτελούν οι επιλογές που μπαίνουν στο πινακάκι μπάνκας που βρίσκεται στην αρχική σελίδα καθώς και στην στήλη ''ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ'' .

Συνοπτικά ...


Αμφίσκορο στο ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΜΠΕΤΙΣ. Ροντέο και με πολλά γκολ τα ματς της φιλοξενούμενης ενώ και η γηπεδούχος δεν είναι ομάδα που θα κάτσει στα αυγά της και ειδικά στην έδρα της . Για μεγαλύτερη απόδοση το συνδυάζω και με όβερ 2.5 γκολ (1.75 στον
Stoiximan). Για κάνα σύστημα ανεβάζω δείκτη δυσκολίας σα γκολ. 

Η ΟΣΕΡ (1Χ) με κόουτς Κορέα είναι ανεβασμένη. Αήττητη στα 5 τελευταία του πρωταθλήματος . Η ΝΙΜ είναι σε μικρό ντεφορμαρισμα με 2 ήττες και μια ισοπαλία στα 3 τελευταία.

Kάποιες δευτερεύουσες σκέψεις ....

Άσος η ΓΑΛΑΤΑ συνδυαστικό με συνολικό όβερ 2,5 γκολ στο ματς . Εναλλακτική όβερ 1.5 ημιχρόνου σε απόδοση διπλασιασμού Stoiximan. Η Γηπεδούχος σκοράρει σε σταθερή βάση και σε ποσότητα . Τα 6 τελευταία των φιλοξενούμενων ήταν άπαντα αμφίσκορα.

Αμφίπλευρο σκοράρισμα στο ΠΑΛΕΡΜΟ - ΦΟΤΖΙΑ .

Φουριόζα έχει μπει η λίγκα της ΧΙΛΗΣ. Μπαίνουν γενικά πολλά γκολ . Αμφίσκορα ήταν όλα τα ματς της αγωνιστικής μέχρι στιγμής και έτσι ελπίζω να κλείσει αυτή σήμερα με το Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΕΒΕΡΤΟΝ.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα .
Οτι νεότερο από το πινακάκι μπανκας .ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : Sistimatakias.

===

====

========================================================================================================
 


Essential SSL