Σαββάτο 06 Ιουν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Κάτι αλλάζει στο sistimatakias.gr

Κάτι αλλάζει στο sistimatakias.gr
Ενεργοί/Μελλοντικοί/Παλαιοί Συνδρομητές του sistimatakias.gr,
όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν κάποιες ημέρες, το sistimatakias.gr θα περάσει μια μεταβατική περίοδο.
Ήδη στα σκαριά είναι ένα νέο, ανανεωμένο, πιο φαντεζί site με επιπλέον λειτουργίες.

Βασικό πλεονέκτημα της νέας εποχής που θα περάσει το sistimatakias.gr είναι η άμεση ταχύτητα που θα λαμβάνονται οι στοιχηματικές προτάσεις.
 
Το πλήθος των στοιχηματικών προτάσεων θα μεγαλώσει, ενώ η ποιότητα αυτών αναμένεται να κινηθεί στα γνωστά επίπεδα της τάξης του 16%+ Yield που έχουμε χτίσει σε περίοδο 5 ετών, κατατάσσοντάς μας στην κορυφή της σχετικής λίστας ανάμεσα σε όλα τα συνδρομητικά site στην Ελλάδα.
 
Οι στοιχηματικές προτάσεις θα δίνονται ΑΜΕΣΑ με ένα απλό Print Screen το οποίο θα ποστάρεται στο κανάλι μας στο TELEGRAM (https://t.me/joinchat/AAAAAE3zDsYW6ZhLWaGhxw).
 
Μέχρι να φτιαχτεί το νέο site, οι προτάσεις μας θα δίνονται εκεί προκειμένου να δείτε με τον πιο ενεργό τρόπο, την ποιότητα -κυρίως των Infos- που θα δίνονται πλέον εκεί.

1) Όταν με το καλό περάσουμε στην εποχή του Νέου Site, ΔΕΝ θα υπάρχουν Free Picks παρά μόνο κάποιες εξαιρέσεις.
Το ΝΕΟ Site θα διαχωριστεί σε δύο κατηγορίες με: α)Συνδρομητικά Προγνωστικά και β)Συνδρομητικά Infos.

Μια πρώτη σκέψη που έχουμε κάνει είναι ο διαχωρισμός αυτών των δύο να γίνει με διαφορετικού κόστους συνδρομή (πιο χαμηλή από την ήδη υπάρχουσα για τα προγνωστικά) και διαφορετικό Staking System (μεγαλύτερα Stakes στα Συνδρομητικά infos).
Επομένως τα Picks που δίνονται από εδώ και στο εξής στο Telegram, δείτε τα σαν μελλοντικά Συνδρομητικά Προγνωστικά & Infos αντίστοιχα.

 
2) Τα Picks που δίνονται από εδώ και στο εξής στο Telegram είναι Extra Picks , τα οποία αντικατοπτρίζουν το τρόπο λειτουργίας που θα έχει το Νέο Site καθώς και την ποιότητα αυτών. ΔΕΝ θα περνιούνται στο υπάρχον Site.
 
3) Η μεταβατική αυτή περίοδος ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ τους ενεργούς συνδρομητές, καθώς δεν θα υπάρχει αλληλοκάλυψη των Picks που δίνονται στο Site με αυτά που δίνονται στο Telegram. Τα Picks που θα δίνονται στο Telegram, ξαναλέμε ότι είναι Extra.
 
4) Στο Print Screen φαίνονται οι προτεινόμενες μονάδες. Το 20€ αντιστοιχεί δηλαδή σε 20/100 μονάδες. Κάτω δεξιά επίσης φαίνεται το όνομα του Tipster.

Για όσους δεν έχουν εφαρμογή Telegram μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή σε:

ΥΓ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ TELEGRAM, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ 50ΑΡΑ PAYSAFE ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!

 
 
Essential SSL