Παρασκευή 24 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Καλοκαιρινή προσφορά με Bonus

Καλοκαιρινή προσφορά με BonusΚάθε σεζόν τέτοια εποχή μπαίνουμε σε περίόδο εκπτώσεων - προσφορών.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ :
ΌΣΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ανάνεωσαν την συνδρομή τους μέσα στο μήνα Ιούνιο ήδη τους έχει προστεθεί ένας επιπλέον μήνας δωρεάν πρόσβασης στα συνδρομητικά μας Picks.


Όποιος κάνει συνδρομή μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιουνίου αποκτά BONUS
30 μέρες δωρεάν επιπλέον.


Ο λόγος είναι ότι αυτήν την εποχή μπαίνουν λιγότερα picks στο site.
Δεν κατεβάζουμε ρολά, σε κανονικούς ρυθμούς βρισκόμαστε απλά με κάπως μικρότερη όπως είναι λογικό ύλη..

Καλοκαιράκι είναι, στοιχηματικά πάμε πιο χαλαρά, οπότε και μεις είπαμε να δώσουμε κάποιο bonus στα μέλη μας αλλά και σε όσους επιθυμούν να μπουν στην πιο ''κλειστή'' παρεα μας.


Με συνδρομή δηλαδη 50 ευρώ θα έχουν πρόσβαση στα info - προτάσεις ΜΟΝΟ για μέλη για χρονικό διάστημα 2 ΜΗΝΩΝ.

Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι τις 21 ΙΟΥΝΙΟΥ.

 
Να κάνω απλά και μόνο μια αναφορά στα pivate picks (συνδρομητικά) της ιστοσελίδας μας....

 Σε 2345 (!) ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ πονταρίσματα εδώ και 37μήνες έχουμε συνολικό ΚΑΘΑΡΟ κέρδος  13.016 μονάδες συνοδευόμενες με 16.5% yield .
Υπάρχουν συνδρομητές με τους οποίους μιλώ και γνωρίζω καλά πως παίζουν επί 3  (σε αντιστοιχία προτεινόμενης μοναδας και ευρώ) ή και περισσότερο και μόνο τα συνδρομητικά μας πονταρίσματα. Αυτοί λοιπόν έχουν καθαρό κέρδος 39.048 ευρώ σε 37 μήνες !!
Αυτό σημαίνει ότι μέσο όρο κάθε μήνα έχουν απολαβές κατά μ.ο 1055 ευρώ καθαρά έσοδα για κάποιον που μας ακολουθεί πιστά σπό την πρώτη στιγμή..
ΑΚΟΜΑ και ένας όμως μέσος παίκτης που ποντάρει μόνο στα συνδρομητικά μας σε ισοτιμία μονάδας και ευρώ βγάζει σχεδόν ένα καλό εισόδημα σε 30 μέρες. (13.016 μονάδες / 37 μήνες = 351 Ευρω κέρδος ανά μήνα !! όχι άσχημα..
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση όμως είναι αυτό να το τηρεί σε σταθερή βάση διότι είναι εύλογο κάποιος που κάνει ανα διαστήματα να πέσει σε μια περίοδο όπου τα πράγματα δεν πήγαν ιδανικά, σενάριο πολύ πιθανό καθώς δεν μπορεί όλοι οι μήνες να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Καλά λοιπόν τα ''Profit'',  αλλά όταν αυτά συνοδεύονται με 16,5% Yield (!) σίγουρα αποκτούν τεράστια αξία. Αυτό σημαίνει πιο εύκολο κέρδος και με πολύ λιγότερο κόστος. Πολύ μικρότερο κεφάλαιο. Μεγαλύτερη σιγουριά. Και όλο αυτό είναι διαχειρίσιμο από τον καθένας μας καθώς βγαίνουν λίγα συνδρομητικά καθημερινά έτσι ώστε να μπορεί να ακολουθήσει τα πονταρίσματα αυτά ακόμα και κάποιος που πορεύεται με περιορισμένου εύρους κεφάλαιο.

Τέλος να πω ότι το 16,5% yield που έχουμε σε 2345(!) πονταρίσματα είναι για μενα εξαιρετικό για μια συλογική προσπάθεια (είναι άλλο πράγμα να έχει ένας tipster 20% πχ yield και ο οποίος έχει εξειδίκευση σε κάποιο πρωτάθλημα- άθλημα και άλλος ο βαθμός δυσκολίας να έχουν 16,5% yield μια μεγάλη ομάδα ατόμων- συνεργατών μαζί !! ).

Στη στήλη ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ μπορεί κάποιος να διαβάσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνδρομητικό σκέλος της ιστοσελίδας μας..

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ όλοι, ΥΓΕΙΑ, ΌΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ και δεν ξεχνάμε ότι το στοίχημα είναι απλά χόμπι για τους περισσότερους και πρέπει να παίζουμε αποκλειστικά από το περίσσευμά μας αυστηρά και μόνο με σκοπό να το αυγατίσουμε...
Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν περίσσευμα, προτιμότερο είναι να μη μπαίνουν σε στοιχηματικές δραστηριότητες κατά την ταπεινή μου γνώμη..
Essential SSL