Παρασκευή 24 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Oι συστηματάκηδες παίζουν ξανά πόκερ!

Oι συστηματάκηδες παίζουν ξανά πόκερ!
"2018 Texas Ηοldem Poker Christmas Party"... Oι συστηματάκηδες την Κυριακή το βράδυ παίζουν πόκερ!

Την δεύτερη Κυριακή του Δεκέμβρη (09/12), στις 21.00 το βράδυ θα διοργανώσουμε ένα διαδικτυακό τουρνουά πόκερ στα Home Games της Poker Stars. Είστε όλοι προσκεκλημένοι! Όπως επίσης μπορείτε και να καλέσετε τους γνωστούς και τους φίλους σας. Όσοι περισσότεροι θα είμαστε τόσο το καλύτερο.

Θα διοργανωθεί ένα Νο Limit Hold'em πόκερ τουρνουά... με κόστος εγγραφής τα 10 € + 1 € (τα 10 € από την κάθε εγγραφή θα πηγαίνουν στα χρηματικά έπαθλα ενώ το 1 € είναι το fee που παίρνει το Room για την υποστήριξη που παρέχει) με την δυνατότητα για όποιους το επιθυμούν να έχουν μέχρι και 2 Rebuys 5000 chips (κόστους 10 € το καθένα) έως τα πρώτα 60 λεπτά του παιχνιδιού και με την προϋπόθεση πάντα ότι ο παίχτης θα έχει χάσει πρώτα όλα του τα chips ενώ στο τέλος της πρώτης ώρας του τουρνουά θα υπάρχει και δυνατότητα για  addon (5000 chips κόστους 10 €). Το 15% των παιχτών που θα σπάσει το bubble θα πληρωθεί ενώ θα υπάρχει και διάλειμμα 5 λεπτών κάθε 55 λεπτά παιχνιδιού. Τα chips εκκίνησης θα είναι 5.000 και τα blinds θα αλλάζουν κάθε 10 λεπτά!

Το τουρνουά ονομάζεται "2018 Early Christmas Party".

H διοργάνωση του τουρνουά θα γίνει στα Home Games της Poker Stars σε  ενα πριβέ poker club που έχει εκεί δημιουργηθεί με το όνομα "Sistimatakias.Gr". Με βάση τους κανόνες των Home Games της Poker Stars για να συμμετάσχει κάποιος στα τουρνουά που διοργανώνει εκεί ένα poker club θα πρέπει πρώτα αυτός να είναι μέλος αυτού του club αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορεί να του εμφανίζεται ούτε το όνομα του πόκερ club ούτε τα τουρνουά που αυτό διοργανώνει. Για αυτό το πρώτο βήμα για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στο εορταστικό τουρνουά μας είναι να γίνει πρώτα μέλος τους "Sistimatakis.Gr" poker club στα home games της Poker Stars!Πως κάνω εγγραφή στο club και στο τουρνουά;

- Ανοίγετε το Poker Room και συνδέεστε στον λογαριασμό σας (όσοι δεν έχουν έναν λογαριασμό στην Poker Stars μπορούν να κατεβάσουν το exe από την επίσημη σελίδα αυτής και να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό).
- Πηγαίνετε στα "Home Games".
- Eπιλέξτε "γίνετε μέλος ενός πόκερ club"
Στο παράθυρο που θα σας ανοίξει επιλέγετε "Γίνε μέλος club" αφού πρώτα όμως συμπληρώσετε 1.) Club ID (Αριθμός), 2.) Κωδικό πρόσκλησης και 3.) το όνομα σας (που έχετε στο poker room).
Το Club ID (Αριθμος) είναι "2091196".
Ο Κωδικός πρόσκλησης του πριβέ μας club είναι "sistimatakias".
Αφού εκτελέσετε σωστά τα παραπάνω βήματα μετά από λίγο θα γίνετε δεκτοί στο poker club ως μέλη του από κάποιον διαχειριστή της Poker Stars. Πια ως μέλη του club θα σας εμφανίζετε το ονομα του Poker Club (Sistimatakias.Gr) στον πίνακα όπου αναγράφονται τα Clubs αλλά και το όνομα του τουρνουά που διοργανώνεται από το Club μας την δεύτερη Κυριακή του Δεκέμβρη στις 21.00 το βράδυ.
- Το μόνο που έχετε πια να κάνετε είναι να πηγαίνετε στο lobby του τουρνουά και απλά να κάνετε εγγραφή σε αυτό!

Όλοι οι συστηματάκηδες είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν σε αυτό το εορταστικό τουρνουά μαζί μας. Επίσης μπορείτε να ενημερώσετε και να φέρετε στα τραπέζια μαζί μας και τους γνωστούς και φίλους σας αν εκείνοι το επιθυμούν απλά κοινοποιώντας την παρούσα ανάρτηση.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους για να περάσουμε όλοι μαζί ένα όμορφο βράδυ από το οποίο δεν θα λείψουν σίγουρα και οι ευχάριστες εκπλήξεις. Σκεφτόμαστε διάφορα. Ειδικά bounty παιχτών, όσοι τυχεροί στην έναρξη του τουρνουά πέσουν στο τραπέζι του Nova να μοιραστούν μαζί του κάποιο δυνατό στοιχηματικό info, κάποιο έξτρα δώρο για τον νικητή του τουρνουά, κάποια από αυτά που έχουμε στο μυαλό μας και που θα ανακοινωθούν την μέρα του τουρνουά.

 
Essential SSL