Τετάρτη 18 Σεπ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

ΒetNews 12/07

ΒetNews 12/07Σε αυτή την στήλη θα μπαίνουν καθαρά ενημερωτικά κείμενα με νέα ομάδων και χωρίς να συνοδεύονται από προτάσεις απαραίτητα.  

Αναφορές θα γίνονται σε αποδόσεις, τζίρους, απουσίες ομάδων, παραδόσεις, διάφορες σκέψεις, ενημερωτικά κείμενα κ.α.


ANAΝΕΩΣΗ 15.30 (Sistimatakias)

Φιλικό. Στις 19.00. Προσωπικά έπαψα να ασχολούμαι με φιλικά οπότε και το βαζω εδω .. σαν ενημερωτικό.
Τσεχικες ομαδες και οι δυο Tachov  - Sokolov. Οι φιλοξενουμενοι από τις καλές ομαδες της β' κατηγορίας, έχουν ξεκινήσει νωρίς την προετοιμασία τους και δείχνουν έτοιμοι. Οι γηπεδούχοι μια μέτρια ομάδα της γ' κατηγορίας, έχασε αρκετούς παίκτες ματαξύ των οποίων και τον αρχηγό της και καλύτερο παίκτης της, Το Σαββατο ηττηθηκε από την Κ21 της Πλζεν με τα πιτσιρίκια να τους βαζουν 4 γκολάκια. Προβαδισμα ίσως και με χαντικαπ -1.25 για την Σολόκοφ.. για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με φιλικό ματς. (Tελικό 1-1, έχασε)


ANANΕΩΣΗ  (Οutsider)  01.00
Ιπποδρόμιο Μπεβερλυ, εκκίνηση 19.35 ωρα Ελλαδος , 5,35 θα βρείτε την κούρσα στην ΒΕΤ365. Από σαρωτική νίκη σε ανάλογης ποιοτικής στάθλης όμιλο έρχεται ο ίππος TOFFEE APPLE ο οποίος δείχνει ικανός για την ρεπετισιόν . Στο 2.00 απόδοση το ενδεχόμεο αυτό. Άλλοι ίπποι με μερτικό στην Κούρσα ο εκτομίας Signed and sealed και η High on Flight.
ότι πιο επίσημο θα μπει στην μπανκα μας.
Η ΚΟΥΡΣΑ υπαρχει και στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ.

Kέρδισε το αλογακι.


===============================================


ΒΕΤNEWS προηγούμενων ημερών..


ANANEΩΣΗ 15.45 (Sistimatakias) 11/07
Ποδόσφαιρο , φιλικό, ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΜΛΑΝΤΟΣΤ.
Μεγάλη διαφορα δυναμικότητας. Καλή ομάδα η Βουλγάρικη μεουσιαστικές μεταγραφές, προχωρημένο σταδιο προετοιμασίας και γενικά σχετική εμπειρία σε ευρωπαικές διοργανώσεις. Η ομάδα από το Μαυροβούνιο δεν λέει και πολλά, έχει οικονομικά προβλήματα ενώ κάποιοι καλοί παίκτες που είχε αποχώρησαν. Η νίκη της Λουντο με κάποιο χάντικαπ είναι συμπαθητική περίπτωση . Το -1.75 είναι στο 1.70.
Επειδή είναι φιλικό λέω να μη το βάλω μπανκα παρά μονο στην ενημερωτική αυτή εδώ στήλη.
Essential SSL