Τετάρτη 18 Σεπ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Γκρουπαροντας 20 αρια απόδοσης..

Γκρουπαροντας 20 αρια απόδοσης..Σε αυτή την στήλη θα μπαίνουν καθαρά ενημερωτικά κείμενα με νέα ομάδων και χωρίς να συνοδεύονται από προτάσεις απαραίτητα.  

Αναφορές θα γίνονται σε αποδόσεις, τζίρους, απουσίες ομάδων, παραδόσεις, διάφορες σκέψεις, ενημερωτικά κείμενα κ.α.

Δεν ξέρω κάθε πότε θα την ανανεώνουμε αλλά θα είναι ένας τόπος όπου θα μπαίνει οτιδήποτε στοιχηματικά άξιο αναφοράς πέφτει στην αντίληψή μας.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ λοιπόν..

ANAΝΕΩΣΗ   20.30 (Sistimatakias) 25/03

Έχει ανοίξει ο καιρός και με μένα με έχουν πιάσει παλιά απωθυμένα. Έχω ρίξει ένα σύστημα με διάφορα μας του Euro. Έριξα και ενα μικρό σήμερα στον οπαπ  Με Group R , γρουπάροντας τα γεγονότα να μπει γκολ σε κάποια ματς μετά το 61'.
Στο Ιταλία - Ισπανία πήρα τα ενδεχόμενα να μπει το πρώτο γκολ από το 71' και μετά, στο Αγγλία - Ισλανδία από το 61'μέχρι το 80' και  στο Γαλλία - Ιρλανδία από το 60' ως τη λήξη του ματς
.
Ζητώ 2αδες 3αδες , κοστίζει 7 ευρω. Αν θέλει καποιος κάτι πιο οικονομικά ζητά μόνο 3αδες ή μόνο δυαδες και η τιμή πέφτει στο μισό.ANANEΩΣΗ 02.25 (Sistimatakias) 24/06

Δεν μιλάμε για σοβαρό πονταρισμα εδω. Κέρματα ρίχνουμε απλά για να δούμε τον τελικό Κόπα Αμερικα. Μεγάλα σκορ στο 1 και Χ  στο ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΧΙΛΗ . 3-2. 3-3, 4-2. 5(+)-3. 5(+)-4  κλπ σε αποδόσεις 500αρικα....για όποιον αρέσκεται σε τέτοια πονταρίσματα με λιανά.


Essential SSL