Τετάρτη 18 Σεπ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

ΒetNews 20/05

ΒetNews 20/05Σε αυτή την στήλη θα μπαίνουν καθαρά ενημερωτικά κείμενα με νέα ομάδων και χωρίς να συνοδεύονται από προτάσεις απαραίτητα.  

Αναφορές θα γίνονται σε αποδόσεις, τζίρους, απουσίες ομάδων, παραδόσεις, διάφορες σκέψεις, ενημερωτικά κείμενα κ.α.

Δεν ξέρω κάθε πότε θα την ανανεώνουμε αλλά θα είναι ένας τόπος όπου θα μπαίνει οτιδήποτε στοιχηματικά άξιο αναφοράς πέφτει στην αντίληψή μας.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ λοιπόν..

ANANΕΩΣΗ 00.20 (Sistimatakias) 20/05


Σλοβακία. Φορτούνα Λίγκα. ΡΟΥΖΕΜΠΕΡΟΚ - ΝΤΟΥΝΑΤΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ. Στις 21,30. Η αλήθεια είναι ότι δεν σκάμπαζω από την συγκεκριμένη λίγκα οπότε και δεν βάζω το ματς σε μπανκα. Θα κάνω απλά εδώ μια ενημερωτική αναφορα. Οι δυο ομάδες είναι σχεδόν ισοβαθμες (Βαθμολογικά στατιστικά εδώ). Η ειδησεογραφία που έλαβα έχει ως εξής... Πολλές απουσίες για τους φιλοξενούμενους. Εκτός οι πολύ σημαντικοί μέσοι ...Λιουμπισιτς (30/2), Μπράσεν (23/2), Χόρβαχ (14/2), Στρακα (15/0), Παμπου (15/0), ενω αμφίβολος είναι ο Πάπε Σαρ (30/4). Εκτός και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Σζάρκα (20/9). Απόντες και οι αμυντικοί Ντέιβις (15/0) και Εγκρι (3/0). Πολλές και σημαντικές πραγματικά απουσίες.
Από τους γηπεδούχους εκτός οι αναπληρωματικοί μέσοι Σπαρα (6/1), Όντρεκ (12/0) και Βάβρι (2/0).

Η ΝΙΚΗ των γηπεδούχων είναι στο αρχικό1,93 στον Stoiximan (κατάθεση και με paysafe πλέον) . . ... και πιθανόν να γνωρίσει μικρή πτώση...

=============================================================Essential SSL