Δευτέρα 17 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

ΒetNews 31/01

ΒetNews 31/01Σε αυτή την στήλη θα μπαίνουν καθαρά ενημερωτικά κείμενα με νέα ομάδων και χωρίς να συνοδεύονται από προτάσεις απαραίτητα.  

Αναφορές θα γίνονται σε αποδόσεις, τζίρους, απουσίες ομάδων, παραδόσεις, διάφορες σκέψεις, ενημερωτικά κείμενα κ.α.

Δεν ξέρω κάθε πότε θα την ανανεώνουμε αλλά θα είναι ένας τόπος όπου θα μπαίνει οτιδήποτε στοιχηματικά άξιο αναφοράς πέφτει στην αντίληψή μας.ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ λοιπόν..


AΝΑΝΕΩΣΗ 14.00 (Sistimatakias)


Κύπελλο Ισλανδίας. Για να ψαχτούμε στο ματς , αφορμή έδωσε ο Vougious που έχει βάλει την αναμέτρηση αυτή  στην μπανκα του από το πρωί σε απόδοση 6.00. Νταβλικ Ρέινιρ- Φιάλαμπιγντ.
Ρωτώντας συνεργάτη του σάιτ από την εν λόγω χώρα μας είπε διάφορα. Αυτό που θα κρατήσω εγώ είναι πως οι δυο ομάδες έχουν πολύ καλές σχέσεις και έτσι το μυαλό μου πήγε αμέσως σε πιθανές ανατροπές είτε είναι σε ημίχρονο τελικό είτε κατά την διάρκεια του ματς γενικά....... 
Η διοργάνωση είναι της πλάκας, καμιά ομάδα δεν την παίρνει σοβαρά, οι ομάδες χρησιμοποιούν πολλούς παγκίτες οπότε και έχουμε πρόσφορο έδαφος..
Στο 17 και 34 απόδοση είναι στην 365 είδα οι ανατροπές.
=========================================================================================ΒΕΤNEWS προηγουμενων ημερών...ΑΝΑΝΕΩΣΗ 16.35  (Sistimatakias)  20/01


Γενικά δεν μου αρέσουν τα μακροχρόνια στοιχήματα και σπάνια παίζω. Εδώ θα κάνω μια εξαίρεση..
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ. θα πάρω για πρόκριση από τον όμιλο τον ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ σε απόδοση 3.5.
Τον είχα ποντάρει - προτείνει για να τερματίσει και πρώτος στον όμιλο σε απόδοση 300.. με σκοπό βέβαια να πάρω ένα καλό Cash Out και να έχω σημαντικά κέρδη σε σχέση πάντα να το πονταρισμά μου. Δεν πίστευα και πολύ ότι μπορεί να βγει πρώτος αλλά σίγουρα εκείνο το 300 απόδοση ήταν τρανταχτό λάθος. Γύρω στο 40 το κοστολογούσα , ίσως και λιγότερο. Τώρα είναι ήδη δυο 2 (μιση) νίκες πίσω από την Φενέρ και δίνει μόνο 20 απόδοση (τώρα έπρεπε να δίνει 200 που έχει 1 νίκη σε 3 ματς). Φανταστείτε πόσο εκτός πραγματικότητας ήταν εκείνο το 300 τότε.
Η ώρα του Cash Out λοιπόν έφτασε. Καλά είναι 9 φορές τα λεφτά μας (ΒΛ. ΕΔΩ).
Προσωπικά θα ρισκάρω όμως λίγο ακόμα και θα περιμένω και αυτή την αγωνιστική με πιθανότητα να χάσω.. (πιστεύω ότι μπορεί να πάρει την Μάλαγα ο Αστερας εντός)
Όποιος επιθυμεί μπορεί να πάρει το τότε πονταρισμά του σε πολλαπλάσιο του 9 πλέον. Καθόλου άσχημα !! Αν βέβαια είχαμε κάνει και διπλό μέσα στην Εφές, κάτι που από ατυχία (θα την ονομάσω εδώ) δεν έγινε, θα μιλούσαμε σε πολύ διαφορετική βάση. 
Βέβαια μετά την ανάρτηση μου τα όριο του stoiximan έπεσαν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Όποιος πρόλαβε αξιοπρεπή όριο, τώρα είναι μια χαρα από άποψη κερδών.

Τον πρότεινα λοιπόν για πρωτιά ομίλου και θα οπισθοχωρήσω τώρα να είναι στην 4αδα ? Με τίποτα. Το πονταρισμα όμως έχει πολύ μικρό όριο (40 ευρώ) οπότε και δεν μπορώ να το βάλω μπάνκα. Οπότε το βάζω ενημερωτικά σε αυτή την στήλη για όποιον θέλει να το ρίξει μονο του ή να φτιάξει συνδυασμό ή ακόμα και σύστημα με άλλα σημεία

Essential SSL