Δευτέρα 17 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Bet News...20/01

Bet News...20/01Σε αυτή την στήλη θα μπαίνουν καθαρά ενημερωτικά κείμενα με νέα ομάδων και χωρίς να συνοδεύονται από προτάσεις απαραίτητα.  

Αναφορές θα γίνονται σε αποδόσεις, τζίρους, απουσίες ομάδων, παραδόσεις, διάφορες σκέψεις, ενημερωτικά κείμενα κ.α.

Δεν ξέρω κάθε πότε θα την ανανεώνουμε αλλά θα είναι ένας τόπος όπου θα μπαίνει οτιδήποτε στοιχηματικά άξιο αναφοράς πέφτει στην αντίληψή μας.ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ λοιπόν..

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 16.35  (Sistimatakias)


Γενικά δεν μου αρέσουν τα μακροχρόνια στοιχήματα και σπάνια παίζω. Εδώ θα κάνω μια εξαίρεση..
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ. θα πάρω για πρόκριση από τον όμιλο τον ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ σε απόδοση 3.5.

Τον είχα ποντάρει - προτείνει για να τερματίσει και πρώτος στον όμιλο σε απόδοση 300.. με σκοπό βέβαια να πάρω ένα καλό Cash Out και να έχω σημαντικά κέρδη σε σχέση πάντα να το πονταρισμά μου. Δεν πίστευα και πολύ ότι μπορεί να βγει πρώτος αλλά σίγουρα εκείνο το 300 απόδοση ήταν τρανταχτό λάθος. Γύρω στο 40 το κοστολογούσα , ίσως και λιγότερο. Τώρα είναι ήδη δυο 2 (μιση) νίκες πίσω από την Φενέρ και δίνει μόνο 20 απόδοση(τώρα έπρπεπ να δίνει 200 που έχει 1 νίκη σε 3 ματς). Φανταστείτε πόσο εκτός πραγματικότητας ήταν εκείνο το 300 τότε.
Η ώρα του Cash Out λοιπόν έφτασε. Καλά είναι 9 φορές τα λεφτά μας. Προσωπικά θα ρισκάρω όμως λίγο ακόμα και θα περιμένω και αυτή την αγωνιστική με πιθανότητα να χάσω.. (πιστεύω ότι μπορεί να πάρει την Μάλαγα)
Όποιος επιθυμεί μπορεί να πάρει το τότε πονταρισμά του σε πολλαπλάσιο του 9 πλέον. Καθόλου άσχημα !! Αν βέβαια είχαμε κάνει και διπλό μέσα στην Εφές, κάτι που ατυχία (θα την ονομάσω εδώ) δεν έγινε, θα μιλούσαμε σε πολύ διαφορετική βάση. 
Βέβαια μετά την ανάρτηση μου τα όριο του stoiximan έπεσαν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Όποιος πρόλαβε αξιοπρεπή όριο, τώρα είναι μια χαρα από άποψη κερδών.

Τον πρότεινα λοιπόν για πρωτιά ομίλου και θα οπισθοχωρήσω τώρα να είναι στην 4αδα ? Με τίποτα. Το πονταρισμα όμως έχει πολύ μικρό όριο (40 ευρώ) οπότε και δεν μπορώ να το βάλω μπάνκα. Οπότε το βάζω ενημερωτικά σε αυτή την στήλη για όποιον θέλει να το ρίξει μονο του ή να φτιάξει συνδυασμό ή ακόμα και σύστημα με άλλα σημεία


ΑΝΑΝΕΩΣΗ 01.15  (Sistimatakias) 20/01

Ποδόσφαιρο , φιλικό στις 15.00. ΝΤΟΝΛΙ ΚΟΥΜΠΙΝ- ΡΟΥΖΟΜΠΕΡΟΚ.
Οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα υψηλότερης κατηγορίας και πολύ πιο ποιοτικό σύνολο από την Ντόνλι η οποία έχει πολύ μικρό ρόστερ και το οποίο αποτελείται από πολλούς πιτσιρικάδες. Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που πήγαν να δώσουν πριν λίγες μέρες δεν συμπλήρωσαν αποστολή και έτσι αυτό αναβλήθηκε. Οι φιλοξενούμενοι λογικά κερδίζουν με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ . Αν η ΒΕΤ365 βγάλει ασιατικά χαντικαπ νομίζω το -1,25 παίζεται.
=================================================================================================ΒΕΤNEWS προηγουμενων ημερών...


ΑΝΑΝΕΩΣΗ 20.05 (Sistimatakias) 17/01

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ είχα κάνει ένα πονταρισμα στο να βγει ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ πρώτος στον όμιλό του ευελπιστώντας σε ενα καλό CASH OUT . (ΒΛ. ΕΔΩ).
Δεν ξέρω για πόσο θα το έχει ο STOIXIMAN  αλλά αυτ'η την στιγμή μου προσφέρει 9 φορές το αρχικό μου πονταρισμα. Καθόλου άσχημα !!!!!!


ΑΝΑΝΕΩΣΗ 15.35  (Sistimatakias)  09/01

Ξεκινά το Ευρωπαικό πρωταθλημα Πόλο, Στο 1,80 είναι η κατάκτηση από τους οικοδεσπότες ΣΕΡΒΟΥΣ και έχει μια αξία.
Οι Σέρβοι είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές να υπενθυμίσω και μέσα στην χώρα τους είναι το πρώτο φαβαρί για το χρυσό. Άνετα θα το έβαζα μπανκα αυτό το σημείο με 4/10
Essential SSL