Δευτέρα 17 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Bet News..19/01

Bet News..19/01Σε αυτή την στήλη θα μπαίνουν καθαρά ενημερωτικά κείμενα με νέα ομάδων και χωρίς να συνοδεύονται από προτάσεις απαραίτητα.  

Αναφορές θα γίνονται σε αποδόσεις, τζίρους, απουσίες ομάδων, παραδόσεις, διάφορες σκέψεις, ενημερωτικά κείμενα κ.α.

Δεν ξέρω κάθε πότε θα την ανανεώνουμε αλλά θα είναι ένας τόπος όπου θα μπαίνει οτιδήποτε στοιχηματικά άξιο αναφοράς πέφτει στην αντίληψή μας.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ λοιπόν..


ΑΝΑΝΕΩΣΗ 14.30  (Outsider)

Επανέναρξη σε ιπποδρομιακό στοίχημα στην Ελλάδα υπό την αιγίδα πλέον του Οπαπ και συγκεκριμένα της εταιρείας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ.

Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα λειτουργίας στα πρακτορεία και τα προβλήματα είναι πολλά. Αν τα πράγματα κυλήσουν σωστά θα υπάρξει ιπποδρομιακή ενημέρωση, όπως παλιά, τουλάχιστον για τις ελληνικές κούρσες. Την παρασκευή είναι προγραμματισμένη μάλιστα να διεξαχθεί και η πρώτη ελληνική συγκέντρωση στην μετά ΟΔΙΕ εποχή. Μακάρι από μέρος μου να πάνε όλα καλά εκεί στο Μαρκόπουλο και να γίνει σωστή, ουσιαστική και μεθοδευμένη δουλειά από τον ιδιώτη.
Μια και έγραψα το ενημερωτικό να δώσω και ένα αλογάκι. Στο Σαθγουελ στις 17.25 αγωνίζεται ο ίππος Sleepy Blue Ocean. Μπορεί να παιχτεί σε πλασε. Για τους Ιντερνετικούς η νίκη του πληρώνει 5.50 απόδοση ενώ το στοίχημα κάλυψης 3 θέσων έχουμε απόδοση 3.50 στην Βet365.


=================================================================================================ΒΕΤNEWS προηγουμενων ημερών...


ΑΝΑΝΕΩΣΗ 20.05 (SISTIMATAKIAS) 17/01

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ είχα κάνει ένα πονταρισμα στο να βγει ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ πρώτος στον όμιλό του ευελπιστώντας σε ενα καλό CASH OUT . (ΒΛ. ΕΔΩ).
Δεν ξέρω για πόσο θα το έχει ο STOIXIMAN  αλλά αυτ'η την στιγμή μου προσφέρει 9 φορές το αρχικό μου πονταρισμα. Καθόλου άσχημα !!!!!!


ΑΝΑΝΕΩΣΗ 15.35  (SISTIMATAKIAS)  09/01

Ξεκινά το Ευρωπαικό πρωταθλημα Πόλο, Στο 1,80 είναι η κατάκτηση από τους οικοδεσπότες ΣΕΡΒΟΥΣ και έχει μια αξία.
Οι Σέρβοι είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές να υπενθυμίσω και μέσα στην χώρα τους είναι το πρώτο φαβαρί για το χρυσό. Άνετα θα το έβαζα μπανκα αυτό το σημείο με 4/10

Essential SSL