Πέμπτη 02 Απρ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

ΒetNews 29/12

ΒetNews 29/12Σε αυτή την στήλη θα μπαίνουν καθαρά ενημερωτικά κείμενα με νέα ομάδων και χωρίς να συνοδεύονται από προτάσεις απαραίτητα.  

Αναφορές θα γίνονται σε αποδόσεις, τζίρους, απουσίες ομάδων, παραδόσεις, διάφορες σκέψεις, ενημερωτικά κείμενα κ.α.

Δεν ξέρω κάθε πότε θα την ανανεώνουμε αλλά θα είναι ένας τόπος όπου θα μπαίνει οτιδήποτε στοιχηματικά άξιο αναφοράς πέφτει στην αντίληψή μας.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ λοιπόν..

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 05.15  (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ)  29/12

Έχει ελάχιστες πιθανότητες επιβεβαίωσης αυτό το ποντάρισμα αλλά εγω το έκανα. Ευρωλίγκα, νικητής ε' ομίλου ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ σε απόδοση 300 STOIXIMAN.
Οκ, δεν γίνονται αυτά, αλλά το 300 είναι υπερβολικό. Προσωπική κοστολόγηση του γεγονότος είναι το 40 απόδοση, άντε 50. Ο όμιλος έχει Φενέρ, Παναθηναικό, Εφες, Κουμπαν, Μάλαγα, Νταρουσάφακα και Τσεντέβιτα. Ο Έρυθρός έχει την πιο καυτή έδρα της ευρωλίγκας από άποψη ατμόσφαιρας. Στην Α' φάση ισοβάθμησε με Ρεάλ και Κίμκι (!) έχοντας μάλιστα κάνει κάκιστο ξεκίνημα. Ήταν ο σάκος του μποξ! Στην συνέχεια ήρθαν στην ομάδα οι εξαιρετικοί Μίλερ και Τσίρμπες, οι οποίοι σκοράροντας ακατάπαυστα και προσφέροντας σημαντικά σε όλους τους άλλους τομείς .. άλλαξαν την εικόνα της ομάδας. Ήρθαν και οι νίκες επί της Ρεάλ και Κίμκι εντός !! .. δείχνοντας πως η ομάδα πλέον έχει ανέβει επίπεδο με τους δύο αυτούς παίκτες. Σε όλα αυτά να προσθέσω ότι στην ομάδα ήρθε πριν λίγες ώρες ο έμπειρος αμερικάνος σουτερ Ταρενς Κίνσει με θητεία σε Φενέρ, Εφες, Μάλαγα, Νιζνι που με εμπειρία του λογικά θα βοηθήσει. Στην ομάδα ήρθε και ο σέρβος γκαρντ Βασίλιε Μίσιτς που αποχώρησε από την Μπαγερν.
Τα άνωθεν σαφώς και δεν πείθουν  ότι μπορεί να πληρωθεί αυτό το ποντάρισμα αλλά σκοπός μου δεν είναι αυτός. Θεωρώ λάθος την απόδοση που προσφέρεται. Προσωπικά έριξα 3 ευρώ σε απόδοση 500 πριν λίγες μέρες για πρωτιά του Ερυθρού. ''Δεν τα έδινες καλύτερα σε κάνα παιδάκι που πεινάει να φάει καμιά τυρόπιτα..'' θα μου πει ορθά κάποιος !!! Ε, τώρα, τα έριξα. ίσως στην πορεία πληρωθεί κάνα συμπαθητικό Cash out..σκέφτηκα αρχικά.
Εξάλλου νομίζω ότι η απόδοση θα πέσει αισθητά μετά την ανάρτηση αυτή.

Σκέφτηκα να το βάλω μια μοναδα στην μπανκα μου αλλά επειδή υπάρχει και η σκέψη του cash out .. το βάζω σαν ιδέα εδώ. Για ένα κέρμα είναι το ποντάρισμα (από μισόευρω μέχρι δίευρω) αν θέλει κάποιος να δοκιμάσει.
Απλά να αναφέρω ότι σαν πρωτιά στον όμιλο βλέπω την Εφές σε απόδοση 4,00 για πιο νορμάλ πονταρισμα.
Essential SSL