Τετάρτη 18 Σεπ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Bet News... 28/11 (Ανανεωση 16,55)

Bet News... 28/11 (Ανανεωση 16,55)Σε αυτή την στήλη θα μπαίνουν καθαρά ενημερωτικά κείμενα με νέα ομάδων και χωρίς να συνοδεύονται από προτάσεις απαραίτητα.  

Αναφορές θα γίνονται σε αποδόσεις, τζίρους, απουσίες ομάδων, παραδόσεις, διάφορες σκέψεις, ενημερωτικά κείμενα κ.α.

Δεν ξέρω κάθε πότε θα την ανανεώνουμε αλλά θα είναι ένας τόπος όπου θα μπαίνει οτιδήποτε στοιχηματικά άξιο αναφοράς πέφτει στην αντίληψή μας.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ λοιπόν..


ΑΝΑΝΕΩΣΗ 18.05  (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ)

ΤΕΤΟΙΑ ΙΝΦΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ SISTIMATAKIAS.GR

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ !!!!


Ετσι τους Γλεντάει ο BETG. Έγραψε το ίνφο του, το έβαλε μπανκα, και οι φίλοι του Sistimatakias πληρώθηκαν αδρά. Εδώ ότι δίνουμε το παίζουμε και δεν κρύβουμε τις τιμές από τα δελτία του ενός ευρώ !!!!
ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΙΛ ΤΟΥ SISTIMATAKIAS.GR

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ...ANANΕΩΣΗ 16.55  (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ) 28/11.


Μεγάλα και δυσεπίλυτα οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Τούρκικη ΜΕΡΣΙΝ που σήμερα φιλοξενείται στις 19,00 από την ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ. Η Μερσίν χρωστα μισθούς πάνω από τρεις μήνες σε ποδοσφαιριστές καθώς και δόσεις συμβολαίων. Οι παίκτες την Τρίτη έκαναν προειδοποιητική αποχή από την προπονηση της Τρίτης καθώς πλέον έχουν δικαίωμα να προσφύγουν στην δικαιοσύνη. Η κόντρα υπό σκέψη καθώς και η γηπεδούχος είναι σε τραγική αγωνιστική κατάσταση προερχόμενη από σερί ηττών....


ANANΕΩΣΗ 03.25 (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ)  28/11

Κυριακή Βράδυ. Χιλή. ΟΥΝ. ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ-ΟΥΝ, ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ.
Η ομοσπονδία ανακοίνωσε την ημερομηνία για τον τελικό της Χιλής στον οποίο συμμετέχει η Ντε Τσίλε... για τις 02/12. Σχεδόν τρεις μέρες από το ματς αυτό. Ο τελικός Κυπέλλου είναι για την Ντε Τσίλε η μόνη διέξοδος για να σώσουν την χρονιά και να συμμετέχουν σε διεθνείς διοργανώσεις. Είναι το παιχνίδι της Σεζόν για αυτούς, τελικός. Περιμένω να ξεκουραστούν οι περισσότεροι βασικοί όπως είναι λογικό .. μη πω και όλοι. Η Καλέρα το ματς το θέλει στην προσπάθειά της να συλλέξει βαθμούς ενόψει κλαουσούρα που θα δώσει μάχη παραμονής πιθανόν. Στο 1,80 είναι το 1Χ Stoiximan.


========================================================


ΒΕΤΝEWS Προηγούμενων ημερών.ΑΝΑΝΕΩΣΗ 02.30 (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ) 27/10

Tην Δευτέρα το ματς στις 20,30. ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ.
Πολλές οι απουσίες για τους γηπεδούχους , σύνολο 9 παίκτες (!!!) , με κάποιους εξ αυτών να είναι βασικοί, γεγονός που δίνει το προβάδισμα στην Ντιναμό η οποία έτσι και αλλιώς είναι καλύτερη ομάδα. Τριτεύον λόγος για να κοιτάξω στο 2πλο είναι ότι δεν υφίσταται ο παράγοντας έδρας για την Βολουντάρι. Στο 1,91 είναι η απόδοση στον..Stoiximan και μόλις κυκλοφορήσει η ειδησεογραφία για τις απουσίες της γηπεδούχου λογικά το 2πλο θα γνωρίζει πτώση.

Essential SSL