Τετάρτη 18 Σεπ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

BetNews 14/11 (Ανανεωση 21.00)

BetNews 14/11 (Ανανεωση 21.00)
Σε αυτή την στήλη θα μπαίνουν καθαρά ενημερωτικά κείμενα με νέα ομάδων και χωρίς να συνοδεύονται από προτάσεις απαραίτητα.  

Αναφορές θα γίνονται σε αποδόσεις, τζίρους, απουσίες ομάδων, παραδόσεις, διάφορες σκέψεις, ενημερωτικά κείμενα κ.α.

Δεν ξέρω κάθε πότε θα την ανανεώνουμε αλλά θα είναι ένας τόπος όπου θα μπαίνει οτιδήποτε στοιχηματικά άξιο αναφοράς πέφτει στην αντίληψή μας.ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ λοιπόν..


AΝΑΝΕΩΣΗ 21.00 (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ)

Αργεντινή - Primera C Metropolitana, ΛΟΥΤΖΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ ΟΥΝΙΔΑ.
Στις 22.00 το ματς, σε ουδέτερο γήπεδο γίνεται, εντελώς αδιάφοροι οι τυπικά γηπεδούχοι, μόνο νίκη θελουν οι φιλοξενούμενοι στην προσπάθειά τους να μείνουν στην κατηγορία. Στο 1.83 είναι το Χ2. Το 2πλο πληρώνει 4.15 και έχει λογική.
Αν κάποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει και τις ανατροπές.


ΑΝΑΝΕΩΣΗ  16.45  (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ)

Ε
λλιπέστατη σήμερα η ΜΠΟΤΑΦΟΝΓΚΟ από την οποία θα λείψουν σήμερα 6 παίκτες ! Εκτός ο βασικός κίπερ Ζέφερσον όπως και πρώτος αναπληρωματικός κίπερ Ρενάν!!! Τιμωρημένος ο στόπερ Φονσέκα (35/0). Δεν υπολογίζονται οι επιθετικοί Σάσα (22/7), Ναβαρο (13/9) και Λουίς Ενρίκε (14/4).


ANAΝΕΩΣΗ 15.55 (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ). 14.11.

Βόλεϋ γυναικών Ελλάδα.
Πολύ καλύτερη ομάδα ο ΑΟ ΘΥΡΑΣ από την Ηλιούπολη της οποίας θα λείψει σήμερα η ακραία και καλύτερη παίκτρια της ομάδας Βούκοβιτς.
Ο ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ περιμένω να πάρει εύκολα το ματς με την αδύναμη ομάδα της Λίγκας του Αίαντα Ευοσμου ο οποίος είναι άποντος στο πρωτάθλημα έχοντας 0-12 συγκομιδή σετ.
Τα σκορ 3-0 στα δυο ματς αυτά μας κάνουν απόδοση 1.85.

===================================================================================================================ΒΕΤNEWS ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ..ΑΝΑΝΕΩΣΗ 11.50  (VOUGIOUS) 11.11

Stomil Olsztyn - Miedz Legnica Πολωνία Β' , Το Σάββατο το ματς στις 16.00. Οι γηπεδούχοι όπως λέει βαθμολογία και αποτελέσματα είναι καλύτερη ομάδα. Μάλιστα μετρούν 3 σερί νίκες. Είναι βέβαια και μερικούς μήνες απλήρωτοι. Γι αυτό, ως μέσο πίεσης, προκειμένου να πληρωθούν τα δεδουλευμένα, αποφάσισαν αποχή από τις προπονήσεις όλες τις ημέρες πριν από τον αγώνα. Θα αντιμετωπίσουν την Μιεντζ απροπόνητοι και με ηθικό στα τάρταρα. Μέσα σ' όλα τ΄άλλα, ο πρόεδρος της ομάδας δεν μάσησε κι έφυγε από την Πολωνία για το εξωτερικό. Η τύχη του αγνοείται! Το αρχικό σετ αποδόσεων 3.00-3.20-2.40 δεν θα έβγαζε νόημα αν δεν υπήρχαν οι παραπάνω ειδήσεις. Έχει ευκαιρία η Μιεντζ, η οποία αν δεν νικήσει αρχίζει να φλερτάρει με την ουρά. Θα πρότεινα ίσως το 2 (0 ΑΗ) με 1.80 στην bet365
.
Αναμένω σημαντική πτώση του 2πλου έως την μέρα του ματς.Essential SSL