Τετάρτη 18 Σεπ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Bet News

Bet NewsΚάτι  μήνες έχουμε να ανανεώσουμε την BETNEWS.

Υπενθυμίζω....

Σε αυτή την στήλη θα μπαίνουν καθαρά ενημερωτικά κείμενα με νέα ομάδων και χωρίς να συνοδεύονται από προτάσεις απαραίτητα.  

Αναφορές θα γίνονται σε αποδόσεις, τζίρους, απουσίες ομάδων, παραδόσεις, διάφορες σκέψεις, ενημερωτικά κείμενα κ.α.
Δεν ξέρω κάθε πότε θα την ανανεώνουμε αλλά θα είναι ένας τόπος όπου θα μπαίνει οτιδήποτε στοιχηματικά άξιο αναφοράς πέφτει στην αντίληψή μας.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ λοιπόν..

ANAΝΕΩΣΗ 16.15 (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ)

Γαλλία στις 18,00.
Σε σπουδαία φόρμα ΝΙΣ εσχάτως αποδίδει εξαιρετικό και ''ευπαρουσιάστο'' ποδόσφαιρο. Η ομάδα σήμερα είναι πλήρης.
Από την Μαρσέιγ θα λείψουν οι...  βασικός εξτρέμ Αλεσαντρινί οι αμυντικοί, Ντιαμπί, Τζετζε και Ν' Κουλού καθώς και οι μέσοι Ντιαρά και Κομπεγια.Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό με κάποιους παίκτες να μη διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Ένα χάντικαπ της τάξεως του ενός γκολ για τους φιλοξενούμενους είναι αποδεκτό. Μπόμπα το 2πλο στο 4,70 !!!


ΑΝΑΝΕΩΣΗ 14.40  (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ).

Πλήρωσε πολύ καλά το Νορμαλ Σύστημα μας . Αυτά τα συστηματα πληρώνουν εδώ και πολύ καιρό συνέχεια τους φίλιους του Site. Καλοφάγωτα ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.... σε όσους ακολούθησαν ...

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 01.45 (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ).08/11.

Προσωπικά δεν παίζω ανατροπές σχεδόν ποτέ. Για του φίλους όμως των συγκεκριμένων πονταρισμάτων να πω ότι υπάρχει ένα ζευγάρι από Χιλή που μοιάζει ύποπτο. Την Δευτέρα Βράδυ παίζουν οι ΟΥΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ με την ΑΟΥΝΤΆΞ και οι ανατροπές έχουν ήδη ξεκινήσει να δέχονται κάποια πονταρισματάκια..


ΑΝΑΝΕΩΣΗ 01.25  (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ)

Όπως στις περισσότερες περιπτώσεις με τις πολυιδικτησίες στο Μεξικό, έτσι σήμερα και το ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΛΕΟΝ στο οποίο έχουμε αναφερθεί, δέχονται έντονα πονταρίσματα και οι ανατροπές.
Το 2/1 ημ./τελ. από το 29 απόδοση στην ΒΕΤ365 έχει χυθεί στο 19,00 απόδοση


=============================================================


ANANEΩΣΗ 16.30 (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ)

Πακέτα στα αυριανά ματς της Φουτμπολ Λιγκ.
Ο ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ από το 2.20 στο 1,45 !!! Μια από τα ίδια και ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ από το 2.20 στο 1.67. πακέτα και στο όβερ ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ.


Essential SSL