Τετάρτη 18 Σεπ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

BetNews Σάββατο 13/06 (Ανανέωση 17.05)

BetNews   Σάββατο 13/06 (Ανανέωση 17.05)
Σε αυτή την στήλη θα μπαίνουν καθαρά ενημερωτικά κείμενα με νέα ομάδων και χωρίς να συνοδεύονται από προτάσεις.... συνήθως. 

Αναφορές θα γίνονται σε αποδόσεις, τζίρους, απουσίες ομάδων, παραδόσεις, διάφορες σκέψεις, ενημερωτικά κείμενα κ.α.

Δεν ξέρω κάθε πότε θα την ανανεώνουμε αλλά θα είναι ένας τόπος όπου θα μπαίνει οτιδήποτε στοιχηματικά άξιο αναφοράς πέφτει στην αντίληψή μας.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ λοιπόν..


ΑΝΑΝΕΩΣΗ 22.30 (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ).


Εύκολα πολύ πέρασε το κατωθεν ματς με τις καλές διαδικτυακές ενδείξεις. Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο με τα χτυπήματα που βλέπουμε στους μπουκ.

ΚΙΝΑ- ΕΛΛΑΔΑ......1
Βόλευ Γουορντ Λιγκ. Την τελευταία ώρα ο άσος των Κινέζων έπεσε 44 φορές και ανέβηκε μόνο μία και αυτή στιγμιαία. Η Νίκη της Κίνας είναι στο 1.61 στην ΒΕΤ365

ΝΤΟΤΡΟΪΤ ΤΑΪΓΚΕΡΣ- ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΙΝΤΙΑΝΣ ...... 2
Δεν κατέχω από μπέισμπολ και πολλά αλλά μπορώ να δω πως η νίκη των Ιντιανς έχει πέσει 35 φορές απόδοση την τελευταία ώρα και έχει ανέβωει μόνο μια. Στο 1.86 είναι το 2πλο.


ΑΝΑΝΕΩΣΗ 17.05  (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ)

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών. ΤΟΥΡΚΙΑ-ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ. 
Αξιοσημείωτα διαδοχικά πονταρίσματα στην νίκη των Λευκορωσίδων που είναι και αουτσάιντερ. Την τελευταία ώρα η νίκη τους γνώρισε πτώση απόδοσης 55 φορές στους μπουκ ανά το κόσμο και δεν ανέβηκε ούτε μια !!! Κρατώ το +3.5 των Λευκορωσίδων στο 1.83 απόδοση CHAMPIONSBET ΒONUS έως 1OO EΥΡΩ, 1ΟΟ%..


ΑΝΑΝΕΩΣΗ  16.07 (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ)

LIVE.... Βόλλευ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ .. ΣΕΤ 0-1.
Πήρα το 0-3 σε απόδοση 3.40
και κάλυψη το 1-3 σε απόδοση 3.75 καθώς θεωρώ την Αίγυπτο καλύτερο σύνολο


AΝΑΝΕΩΣΗ 15.15 (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ).

Δεν θα ασχοληθώ οπότε και κάνω απλά ενημέρωση. Η Ομοσπονδία της ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ είναι χρεοκοπημένη και σκεφτόταν να μην στείλει καν ομάδα για το ματς με το ΜΑΛΑΟΥΪ
/. Ο ομοσπονδιακός προπονητής απλήρωτος τους τελευταίους 6 μήνες εγκατέλειψε την ομάδα. Επέστρεψε πρόσφατα ύστερα από έκκληση του υπουργού αθλητισμού.
Αν Ζιμπάμπουε δεν κατεβαινε όμως για τον αγώνα, θα αντιμετωπίζε την απαγόρευση από την Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου εκτός από την άλλη απαγόρευση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την FIFA.
Η ομοσπανδία λοιπόν της Ζιμπάμπουε πληρώνει μονο 20 εισιτήρια για την αποστολή τα οποία πήραν 18 παίκτες, ένα ο προπονητής και ένα ο αρχηγός της αποστολής. Αρον αρον μπήκαν στο αεροπλάνο και χωρίς προπόνηση για το κρίσιμο αυτό ματς.


=============================================================================================
 
 

ME τις εγγραφές στις εταιρείες μέσα από τα μπαννερ και λινκ του www.sistimatakias.gr βοηθάτε στην ύπαρξη, διατήρηση και βελτίωση της ιστοσελίδας μας για τους αναγνώστες μας και φίλους του site.


STOIXIMAN
Πάρε μπόνους 100% και άλλες πολλές προσφορές
.INTERWETTEN ..
BONUS έως και 100 ευρώ (100%)NOVIBET ....
ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΩΣ 150 ΕΥΡΩ !!
Essential SSL