Τετάρτη 18 Σεπ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Bet News 09/06 (Ανανεωση 20.10)

Bet News 09/06 (Ανανεωση 20.10)
Σε αυτή την στήλη θα μπαίνουν καθαρά ενημερωτικά κείμενα με νέα ομάδων και χωρίς να συνοδεύονται από προτάσεις.  

Αναφορές θα γίνονται σε αποδόσεις, τζίρους, απουσίες ομάδων, παραδόσεις, διάφορες σκέψεις, ενημερωτικά κείμενα κ.α.

Δεν ξέρω κάθε πότε θα την ανανεώνουμε αλλά θα είναι ένας τόπος όπου θα μπαίνει οτιδήποτε στοιχηματικά άξιο αναφοράς πέφτει στην αντίληψή μας.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ λοιπόν..


AΝΑΝΕΩΣΗ 20.10 (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ).

Πάμε να δούμε κάποια ματς που δέχονται δυνατό πονταρισμα.


ΓΟΥΕΞΦΟΡΝΤ-ΑΘΛΟΟΥΝ..
Ι
ρλανδία Β' στις 22.00. Το ματς στους περισσότερους μπουκ είναι φραγμένο. Ο άσος ανέβηκε 164 φορές την τελευταία ώρα και δεν έπεσε καμιά . Το Χ2 είναι στο 1.75 στον .. STOIXIMAN  Πάρε μπόνους 100% και άλλες πολλές προσφορές.

ΠΕΝΙΑΡΟΛ-ΧΙΜΝΑΣΙΑ...
Μπάσκετ από Αργεντινή στις 03.00. Η νίκη των φιλοξενούμενων που είναι και το αουτσάιντερ της αναμέτρησης έχει πέσει σε όλους τους μπουκ 45 φορές την τελευταία ώρα και δεν έχει πέσει ούτε ..μία !!!! Το 2πλο είναι στο 2.35 STOIXIMAN  Πάρε μπόνους 100% και άλλες πολλές προσφορές.

ΓΟΥΑΪΤ ΣΟΞ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΣ ..
Στις 03.10 η αναμέτρηση.Δεν κατέχω από μπέισμπολ αλλά παρατηρώ πως η νίκη των γηπεδούχων έχει ανέβει 40 φορες απόδοση την τελευταία ώρα και δεν έχει πέσει ούτε μια . Στο 1.70 η νίκη των Χιούστον.. STOIXIMAN  Πάρε μπόνους 100% και άλλες πολλές προσφορές.ΑΝΑΝΕΩΣΗ 03.00 (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ)

Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών στις 05,00 τα ξημερώματα
.. για αυτό και βάζω εδώ το ποντάρισμα στην ανεπίσημη στήλη της ειδησεογραφίας μια η ώρα είναι ..''ακατάλληλη''.

Τα κορίτσια της Ιαπωνίας είχαν μια σχετικά καλή πορεία μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο, με 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια τους. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν εντυπωσιακές επιθετικά, έχουν δείξει αμυντική συνοχή κρατώντας ανέπαφη την εστία της σε όλες αυτές τις 4 νίκες.

Η Ελβετία από την άλλη πλευρά, έδειξε περιορισμένων δυνατοτήτων, χάνοντας από ΗΠΑ, τη Γερμανία και τη Βραζιλία, και κερδίζοντας με δόση τύχης με 3-1 την Σουηδίας τον Απρίλιο.

Η Ιαπωνία έφτασε μέχρι τον τελικό σε Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και κέρδισε το Κύπελλο Ασίας την περασμένη σεζόν, ενώ η Ελβετία με λιγότερες παραστάσεις συμμετέχει για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο
.


Στο 1,50 είναι ο άσος στην NOVIBET bonus έως 100 ΕΥΡΩ ! και στο 1,85 το -1ΑΗ στην ίδια εταιρεία.


Essential SSL