Δευτέρα 24 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

ΒetNews 10/03 (Ανανέωση 19.00)

ΒetNews 10/03 (Ανανέωση 19.00)Σε αυτή την στήλη θα μπαίνουν καθαρά ενημερωτικά κείμενα με νέα ομάδων και χωρίς να συνοδεύονται από προτάσεις.  
Αναφορές θα γίνονται σε αποδόσεις, τζίρους, απουσίες ομάδων, παραδόσεις, διάφορες σκέψεις, ενημερωτικά κείμενα κ.α.

Δεν ξέρω κάθε πότε θα την ανανεώνουμε αλλά θα είναι ένας τόπος όπου θα μπαίνει οτιδήποτε στοιχηματικά άξιο αναφοράς πέφτει στην αντίληψή μας.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ λοιπόν..


ΑΝΑΝΕΩΣΗ 19.00 (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ) (10/03)

Γαλλία, Παρασκευή και 13. Νις - Γκινγκαπ
είναι η αναμέτρηση και οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Αναμένεται σε εκείνο το ματς να είναι χωρίς 8 παίκτες, ίσως και περισσότερους, με πολλούς από αυτούς να είναι βασικοί. Το Χ2 είναι στο 1.65 StatusBet και λογικά θα πέσει αρκετά μέχρι την μέρα του ματς. ΠΑΙΞΕ StatusBet (bonus100)ANAΝΕΩΣΗ 13.05 (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ) 10/03 .

Ενδιαφέρον ζευγάρι το Τζένοα- Κίεβο για το Ιταλικό πρωτάθλημα την Κυριακή στις 16.00. Δεν συνηθίζω να ποντάρω στο καμπιονάτο αλλά το ζευγάρι αυτό ίσως μας απασχολήσει τις προσεχείς μέρες. Το είχαμε ποντάρει και πέρυσι όπου η Κίεβο στο τέλος του ματς πήρε το εντός έδρας τρίποντο που χρειαζόταν στην προσπάθειά της να σωθεί. Γενικά οι δυο ομάδες είναι γνωστό ότι διατηρούν καλές σχέσεις και με πολλές ανταλλαγές παικτών.=================================================================================================================================

Statusbet Bonus Eγγραφής:

Πάρε το  bonus 100!!!!


Essential SSL