Δευτέρα 24 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

BetNews 09/02

BetNews  09/02Σε αυτή την στήλη θα μπαίνουν καθαρά ενημερωτικά κείμενα με νέα ομάδων και χωρίς να συνοδεύονται από προτάσεις.  
Αναφορές θα γίνονται σε αποδόσεις, τζίρους, απουσίες ομάδων, παραδόσεις, διάφορες σκέψεις, ενημερωτικά κείμενα κ.α.
Δεν ξέρω κάθε πότε θα την ανανεώνουμε αλλά θα είναι ένας τόπος όπου θα μπαίνει οτιδήποτε στοιχηματικά άξιο αναφοράς πέφτει στην αντίληψή μας.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ λοιπόν..


ΑΝΑΝΕΩΣΗ 20.50 (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ) 09/02


Πολλά τα οικονομικά προβλήματα για τον Φωκικό. Μάχη έδωσαν οι άνθρωποι της ομάδας προχτές για να βρουν χρήματα να πληρώσουν τα απαιτούμενα διαιτητικά έξοδα για τον Ντοκάκη. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Επιπλέον η ομάδα στα 7 τελευταία ματς έχει σκοράρει μόνο μια φορά. Ανάλογα τον εκάστοτε αντίπαλο η ομάδα του Φωκικού θα βρίσκεται και στο στοιχηματικό μας ρεπερτόριο...


ANANΕΩΣΗ 18.10  (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ)09/02


ΙΤΑΛΙΑ, Τετάρτη στις 19.00. Πάρμα-Κίεβο. Το ματς ήταν να γίνει την Κυριακή αλλά αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Στο χείλος πλέον της χρεοκοπίας η Πάρμα και το αγωνιστικό κομμάτι είναι μάλλον το τελευταίο που απασχολεί τους παίκτες. Η διοίκηση ειδοποιήθηκε πως η τελευταία προθεσμία για την πληρωμή των παικτών είναι η 16η Φλεβάρη. όσοι από του εναπομείναντες παίκτες δεν έχουν εξοφληθεί αποκτούν το δικαίωμα να μείνουν ελεύθεροι και αν συμβεί αυτό σίγουρα οι περισσότεροι θα αποχωρήσουν !!!
Ήδη έχουν φύγει αρκετοί ενώ όσοι έχουν παραμείνει στην ομάδα είναι 6 μήνες απλήρωτοι. Κάποιες τελευταίες προσπάθειες να βρεθούν χρήματα έχουν αποβεί άκαρπες οπότε και το ενδεχόμενο διάλυσης της ομάδας είναι πλέον πολύ πιθανό. Στο ματς με την Κίεβο οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα. Στο 1.55 το Χ2 στον STOIXIMAN ενώ το 2πλο σε απόδοση 2.90 χωρά σε κάνα σύστημα.====================================================================================================================================


Με τις εγγραφές στις εταιρείες μέσα από τα μπαννερ και λινκ του www.sistimatakias.gr βοηθάτε στην ύπαρξη, διατήρηση και βελτίωση της ιστοσελίδας μας ώστε να μπορούμε και μεις να υπάρχουμε σε ελεύθερη έκδοση για τους αναγνώστες μας και φίλους του site.
 

NOVIBET ....ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΩΣ 150 ΕΥΡΩ !!


Essential SSL