Δευτέρα 01 Ιουν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Tι είναι το Ασιατικό Handicap?

Tι είναι το Ασιατικό Handicap?Τι είναι το Ασιατικό Χάντικαπ?
 
Φίλοι του σαιτ μας, με ρωτούν τακτικά τι είναι το ασιατικό χάντικαπ μια και πολλές φορές κάνουμε χρήση στα άρθρα μας του συγκεκριμένου τρόπου πονταρίσματος .

Θεωρώ πως η τακτική πονταρίσματος  με χάντικαπ μπορεί προστατέψει αρκετά τον παίκτη, να του μειώσει τις απώλειες και να εξασφαλίσει περισσότερα κέρδη σε πορεία χρόνου. Κατά την προσωπική μου άποψη τα ασιατικά χάντικαπ είναι ένας τρόπος πονταρίσματος με πλεονεκτήματα.

Διάβασε παρακάτω πως λειτουργεί το Ασιατικό χάντικαπ, τι εκδοχές χάντικαπ θα συναντήσετε στους μπουκ και τι σημαίνει το καθένα.   Θετικό Handicap:


Χάντικαπ +2 ........ Σε περίπτωση που η ομάδα που επιλέξατε κερδίσει, έρθει ισόπαλη ή χάσει με ένα γκολ διαφορά, κερδίζετε. Εάν η ομάδα σας χάσει με δύο γκολ διαφορά τότε σας επιστρέφετε το ποσό που στοιχηματίσατε.Αν χάσει πάνω από δυο γκολ, τότε το στοίχημα χάνεται.


Χάντικαπ +1.75 ή (+1.5, 2 ).......Σε όποια από τις δυο μορφές το συναντήσετε είναι ακριβώς το ίδιο. Ουσιαστικά είναι δυο πονταρίσματα, το ένα στο +1,5 και το άλλο στο +2.  Αν η ομάδα  που η ομάδα που επιλέξαμε κερδίσει, έρθει ισόπαλη ή χάσει με ένα γκολ διαφορά, κερδίζουμε. Σε περίπτωση που η ομάδα μας χάσει με δύο γκολ διαφορά τότε χάνεται το ένα ποντάρισμα (+1,5), το μισό δηλαδή του ποσού που στοιχηματίσαμε και το άλλο μισό (+2) μας επιστρέφετε. Αν η ομάδα μας χάσει πάνω από δυο γκολ χάνεται ολόκληρο το στοίχημα.


Χάντικαπ +1.5........ Εδώ είναι πιο απλό. Σε περίπτωση που η ομάδα που επιλέξαμε κερδίσει, έρθει ισόπαλη ή χάσει με ένα  γκολ, κερδίζουμε, αφού έχουμε και αβάντα 1,5. Για να χάσουμε θα πρέπει η ομάδα μας να ηττηθεί με δυο γκολ και πάνω.


Χάντικαπ +1.25 ή (+1,1.5)........  Σε όποια από τις δυο μορφές το συναντήσετε είναι ακριβώς το ίδιο. Ουσιαστικά είναι δυο πονταρίσματα , το ένα στο +1 και το άλλο στο +1,5.  Αν η ομάδα μας κερδίσει ή έρθει ισόπαλη, κερδίζουμε. Εάν χάσει με ένα γκολ τότε παίρνουμε πίσω το μισό ποντάρισμα (το +1)  και πληρωνόμαστε το άλλο μισό (+1,5) που κέρδισε. Αν η ομάδα μας χάσει από δυο γκολ και πάνω, χάνεται ολόκληρο στο στοίχημα .


Xάντικαπ +1....   Αν  η ομάδα μας κερδίσει ή έρθει ισόπαλη πληρωνόμαστε κανονικά . Εάν η ομάδα που επιλέξατε χάσει με ένα γκολ τότε το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται. Αν ηττηθεί με δυο γκολ και άνω , τότε χάνεται το ποντάρισμά μας.


Χάντικαπ +0.75 ή +0.5,1.....  Ουσιαστικά και εδώ έχουμε δυο πονταρίσματα. Το +0,5 και το +1.  Αν η ομάδα μας κερδίσει ή φέρει ισοπαλία κερδίζουμε αφού έχουμε και χάντικαπ υπέρ μας. Εάν η ομάδα μας χάσει με ένα γκολ τότε παίρνουμε πίσω τα μισά χρήματα ( το ποντάρισμα του +1) ενώ τα άλλα μισά χάνονται (το ποντάρισμα +0,5)΄


Χάντικαπ +0.5....   Αν η ομάδα μας κερδίσει ή φέρει ισοπαλία τότε κερδίζουμε αφού έχουμε και το χάντικαπ υπέρ μας. Είναι σαν να έχουμε παίξει διπλή ευκαιρία ένα ματς. Αυτό αξίζει να το κοιτάμε στην εταιρεία που παίζουμε γιατί συνήθως αν και είναι ακριβώς το ίδιο με την διπλή ευκαιρία πολλές φορές το βρίσκουμε σε μεγαλύτερη απόδοση.

 
====================================
 

ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠΧαντικαπ 0 ή Draw No Bet ......   Αν η ομάδα που έχουμε επιλέξει με χάντικαπ 0 κερδίσει , τότε πληρωνόμαστε κανονικά. Σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφετε το ποσό που ποντάρατε. Αν η ομάδα μας ηττηθεί τότε χάνεται το ποντάρισμά μας.


=======================================Αρνητικό handicap:

Χάντικαπ -2......  Για να πληρωθούμε πρέπει η ομάδα μας να  κερδίσει με τρία ή περισσότερα γκολ. Εάν κερδίσει με δύο γκολ διαφορά τότε έχουμε επιστροφή όλο το ποσό που στοιχηματίσαμε. Αν η ομάδα μας κερδίσει με μόνο ένα γκολ , έρθει ισοπαλία ή ηττηθεί τότε χάνεται το ποντάρισμα μας.

Χάντικαπ -1.75 ή -1.5,-2....  Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με δυο πονταρίσματα, το -1,5 και το -2.  Σε περίπτωση που η ομάδα μας  κερδίσει με τρία ή περισσότερα γκολ τότε πληρωνόμαστε. Εάν η ομάδα μας επικρατήσει με δύο γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ένα ποντάρισμα (-2) και πληρωνόμαστε το δεύτερο (-1,5). Ουσιαστικά πληρωνόμαστε το μισό της αρχικής απόδοσης που ποντάραμε. Αν η ομάδα μας κερδίσει με ένα γκολ , έρθει ισοπαλία ή ηττηθεί τότε χάνουμε


Χάντικαπ -1.5....   Αν η ομάδα που επιλέξαμε κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ, κερδίζουμε. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση χάνουμε.


Χάντικαπ -1.25 ή -1,-1.5....   Ουσιαστικά έχουμε δυο πονταρίσματα. Σε περίπτωση που η ομάδα που ποντάραμε κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ, πληρωνόμαστε.  Εάν κερδίσει με διαφορά ενός γκολ χάνεται το μισό ποντάρισμα ( το -1,5) και μας επιστρέφεται το άλλο μισό (-1). Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση χάνουμε.


 Χάντικαπ -1...  Αν η ομάδα μας κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε πληρωνόμαστε όλο το ποσό. Εάν η ομάδα μας κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας χάνουμε όλο το ποντάρισμά μας.


Χάντικαπ -0.75 ή -0.5,-1  ...  Αν η ομάδα μας κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ πληρωνόμαστε κανονικά την αρχική μας απόδοση. Εάν όμως κερδίσει με ένα γκολ τότε πληρωνόμαστε ουσιαστικά το μισό ποντάρισμά μας. Στην πραγματικότητα δηλαδή έχουμε επιστροφή πονταρίσματος στο -1 και πληρωνόμαστε το άλλο μισό ποντάρισμα στο -0,5.


Χάντικαπ -0.5...   Αν η ομάδα μας κερδίσει, τότε πληρωνόμαστε. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση χάνουμε.
 

Χάντικαπ -0.25 ή -0. -0,5....   Αν η ομάς που έχουμε επιλέξει με χάντικαπ -0.25 κερδίσει, τότε πληρωνόμαστε. Σε περίπτωση ισοπαλίας χάνεται το μισό από το ποντάρισμα σας και το άλλο μισό σας επιστρέφεται. Σε περίπτωση ήττας χάνεται όλο το ποντάρισμα
.

.

.
Essential SSL