Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τι είναι το ROI

Τι είναι το ROIΤι είναι το ROI (Return On Investment)

To ROI (Return On Investment) ή  ‘’επιστροφή στην επένδυση’’, είναι ο δείκτης που μας δείχνει την αναλογία των μεικτών κερδών μιας επένδυσης, ως προς το ποσό που σπαταλήθηκε για αυτήν. Ο δείκτης ROI χρησιμοποιείται για να εκφράσει την αποδοτικότητα  και την αξιολόγηση της απόδοσης μιας επένδυσης


ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ τώρα …. είναι ουσιαστικά ο δείκτης καθαρού κέρδους ή απώλειας του παίκτη. Υπολογίζεται ως το πηλίκο των μεικτών κερδών προς το συνολικό κεφάλαιο του παίκτη.

Χρησιμοποιείται και από τιπστερς έτσι ώστε ο καθένας να είναι «σταμπαρισμένος» με την αποδοτικότητα των σημείων που δίνει .

Για να το κάνουμε πιο λιανά.

ROI είναι η πράξη….  “ Τα χρήματα που κέρδισες, διά το ποσό που έχεις σπαταλήσει!!!

Όταν η πράξη αυτή βγαίνει θετική (πάνω από 100%) ο παίκτης είναι στο συν , όταν είναι αρνητική (κάτω από το 100%) ο παίκτης είναι χαμένος.
 

Παραδείγματος χάρη ….. 

Παίζει κάποιος 100 σημεία του 1.20.  Επιβεβαιώνονται τα 80. Έχω δει πολλούς τέτοιους τίπστερς που λένε πχ το τάδε ματς 1Χ , οι οποίοι μάλιστα καυχιούνται πως έχουν 80% επιτυχία στα σημεία τους !!! Μάλιστα. Πως είναι οι καλύτεροι. Πάλι μάλιστα. Και δώσε πανηγύρι.

Στην ουσία..    Το 80 Χ 1.20 μας κάνει ROI 96%. Ουσιαστικά έχει χάσει και 4% από το κεφάλαιό του. Η τσέπη του στην πραγματικότητα είναι μείων και ας έπιασε 80/100. Απλά μαθηματικά 80 Χ 1.20= 96, και μετά 96:100 (που είναι τα παιγμένα σημεία)=96%. Έπαιξε 100 πήρε πίσω 96.

Ένας άλλος τώρα παίζει 100 σημεία σε μέσο όρο αποδόσεων 2,50. Αυτός ας πούμε έχει ένα ποσοστό 50%. Πιάνει δηλαδή τα 50 από τα 100. Ο ένας έχει  80/100, ο άλλος 50/100. Είπαμε όμως ο πρώτος μπαίνει ‘’μέσα’’. Ο δεύτερος τώρα. 50 Χ 2,5 =125 άρα … 125/100 = 1,25. Το ROI δεύτερου είναι 125. Αυτός ναι, είναι στο συν. Έπαιξε σύνολο 100 και κέρδισε 125.

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ παίζει ρόλο αυτούσιο το ποσοστό επιτυχίας επί τοις εκατό κάποιου, αλλά αυτό απαραίτητα πρέπει να «συνοδεύεται» και με το ύψος των αποδόσεων.

 
Συνιστάται λοιπόν σε όσους επιθυμούν  να γνωρίζουν την αποδοτικότητα τους στο στοίχημα αλλά και να υπολογίζουν το ROI των πονταρισμάτων τους, να κρατούν αρχείο με τα έσοδα και έξοδα των στοιχηματικών επιλογών τους.

Επιπλέον είναι κάτι που θα βοηθήσει στην  αποφυγή αυθαίρετης τοποθέτησης στοιχημάτων,  που για πολλούς παίκτες αποτελεί το αδύνατο σημείο τους κυρίως στα live πονταρίσματα , αφού το πάθος για άμεσο κέρδος αποπροσανατολίζει τον ‘’επενδυτή ’’ από τον απώτερο στόχο του
.
Essential SSL