Σαββάτο 04 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Δευτέρας

Editorial ΔευτέραςΚαλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Για λίγα το αποψινό πρόγραμμα, το οποίο δεν προσφέρει ιδιαίτερες... συγκινήσεις. Επιγραμματικά, για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν.

Φουλ αγωνιστική στη δεύτερη Ιταλίας, η οποία τρέχει για την ολοκλήρωση της. H TΣΙΤΑΝΤΕΛΑ έχει επιστρέψει σε εξαιρετική κατάσταση, υποδέχεται μια Περούτζια που και αυτή τα έχει πάει καλά άμα την επιστροφή της, αλλά απόψε θα έχει και αρκετές απουσίες να αντιμετωπίσει. Ο άσσος σε ικανοποιητικές τιμές. Κέρδισε το Λιβόρνο μέσα στη Στάμπια με εξαιρετική ομολογουμένως εμφάνιση, δύσκολα πάντως θα αλλάξει τη μοίρα του, η Βενέτσια είναι ομάδα κυρίως για εκτός έδρας και το να δίνεται έστω και οριακά αουτσάιντερ, κάπου την αδικεί. Το dnb της σε αποδόσεις διπλασιασμού, με καλύπτει προσωπικά. Στα πολλά τέρματα το ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ - ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ, σε καλή τιμή το αμφίσκορο στο ΣΠΕΤΣΙΑ - ΠΙΖΑ.

Ψάνχει τον καλό της εαυτό η Βίνκινγκουρ η οποία ακόμα δεν έχει νίκη. Το 2/2 κατάφερε η ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ η οποία έχει μπει φουριόζα και δείχνει ότι όντως φέτος θα τα δώσει όλα για τον τίτλο. Αξίζει το ρίσκο στο dnb των φιλοξενούμενων οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ καλύτερη φάση. Πολλά τα αμυντικά κενά της Φιολνίρ, η ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ βγάζει επαγγελματισμό, δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ, λογικά καθαρίζει το ματς και μπορεί να το κάνει με δύο τέρματα και πάνω αφού οι διαφορές των ομάδων είναι τεράστιες. Άσσος στο -1.5.

Υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Στεάουα η οποία κατεβαίνει με ένα κάρο απουσίες και ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης τίτλου. Η ΑΣΤΡΑ μπορεί να μην έχει δικαίωμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, αλλά έχει εξαιρετικό ρόστερ ειδικά επιθετικά και δεν βγάζει εικόνα... παράδοσης. Πιθανό το αμφίσκορο, όπως και το ασιατικό +0.5 υπέρ των γηπεδούχων.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.


=====================================================
Essential SSL