Σαββάτο 04 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Τρίτης

Editorial ΤρίτηςΈγινε η αρχή και στην τρίτη κατηγορία στη Γερμανία το περασμένο σ/κ, δράση έχουμε και σήμερα με τις ομάδες να είναι αναγκασμένες να δώσουν πολλά σερί παιχνίδια, προκειμένου η αγωνιστική τους δράση να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούλιο. Ανοιχτό ματς περιμένουμε στο ΟΥΕΡΝΤΙΝΓΚΕΝ - ΜΕΠΕΝ, καμία εκ των δύο δεν πείθει αμυντικά, αν και σκοράρουν με ευκολία. Επιλογή το συνδυαστικό αμφίσκορο και όβερ.

Μίνιμουμ στόχος η έξοδος στην Ευρώπη για την ΑΟΥΣΤΡΙΑ και θα προσπαθήσει να το πετύχει μέσω τω πλέι οφ, σε μία κατά τα άλλα κάκιστη σεζόν για τους ίδιους. Έδειχνε να πατάει γκάζι η Αντμίρα πριν τη διακοπή και ίσως δεν ήρθε στο καλύτερο σημείο η διακοπή για την ίδια, η οποία με τη σειρά της θα το παλέψει και αυτή για έξοδο στην Ευρώπη. Μικρό προβάδισμα στον άσσο.

Ασπροπρόσωπους μας έβγαλαν χθες τα Φερόε, μία αναμέτρηση σήμερα στην πρώτη κατηγορία. Τόσο η Φουγκλαφιόρντουρ όσο και η ΣΤΡΕΪΜΟΥΡ έχουν ξεκινήσει με μία μόλις νίκη, αν και έχουν σαν αιτιολογία ότι όλες οι ήττες τους ήταν απέναντι στα θηρία του πρωταθλήματος. Αν και νωρίς ακόμα, η αναμέτρηση μοιάζει κρίσιμη, καθώς ενδεχόμενος νικητής θα πάρει κεφάλι στην κούρσα της παραμονής. Δεν είναι πάντως για 1.90 ο άσσος, με το σετ να έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο. Αξία λοιπόν στο Χ2 σε απόδοση 1.75 με τη Στρέιμουρ να είναι σε θέση να πάρει τουλάχιστον το βαθμό.

Αμφίσκορο και όβερ το ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ. Οι γηπεδούχοι εντός σκοράρουν με συνέπεια, οι φιλοξενούμενοι το κάνουν... γενικώς. Ομάδες που έχουν το μυαλό τους πρώτιστα στο να πετύχουν κάποιο τέρμα, αν και η πρόσφατη παράδοση δείχνει αρκετό άντερ, εδώ θεωρώ πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις για παιχνίδι με πολλά τέρματα και από τις δύο μεριές.

Τέλος στο Τουρκμενιστάν, η ΑΧΑΛ έχει τον πρώτο λόγο με αντίπαλο την Κόπετνταγκ, με την τελευταία να κάνει "κοιλιά" στην αγωνιστική της απόδοση και να μην βρίσκεται σε καλή φάση. Ενώ και η Αλτίν κέρδισε χθες και πήρε κεφάλι 3 πόντων, συνεπώς δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες στη γηπεδούχο. Εναλλακτική σε καλύτερη τιμή από το 1.50 του άσσου, είναι το -1 ασιατικό, όπου εδώ ουσιαστικά ζητάμε νίκη των γηπεδούχων με δύο τέρματα και πάνω.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.

================================================================
Essential SSL