Σαββάτο 04 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Δευτέρας

Editorial ΔευτέραςΚαλό μήνα να έχουμε. Μπήκαμε στον πρώτο μήνα και του φετινού καλοκαιριού, το οποίο με τη σειρά του θα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με όσα είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα, έχοντας αγωνιστική δράση σχεσόν σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, με τις ομάδες (στα καπάκια) να ξεκινούν έπειτα την επόμενη σεζόν τους.

Στα σημερινά τώρα, με το πρόγραμμα να είναι (δικαίως θα έλεγα) περιορισμένου ενδιαφέροντος. Συνοπτικά λοιπόν για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν.

Yπερβολικά χαμηλό το 1.50 της ΛΕΙΨΙΑΣ, μιας ομάδας η οποία έχει ξεκινήσει με ζόρια μετά τη διακοπή και είναι από εκείνες οι οποίες όπως φαίνεται έχουν επηρεαστεί σε σημαντικό βαθμό. Ομοίως και η ΚΟΛΩΝΙΑ δεν έχει ακόμα νίκη στα πρώτα τρία παιχνίδια της, όπου έχει βγάλει εξαιρετική επιθετική εικόνα, αλλά αμυντικά παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Πάμε για ματς με γκολ, χαμηλά το όβερ πάντως οπότε στρεφόμαστε σε δύο εναλλακτικές, είτε το συνδυαστικό αμφίσκορο και όβερ, είτε το ασιατικό όβερ 3.25.

Μεταφερόμαστε στη Δανία και στην πρώτη αγωνιστική μετά την επανέναρξη. Η φετινή ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ δεν έχει αντίπαλο και αν παρουσιαστεί σε, έστω υποφερτή, κατάσταση, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να καθαρίσει τη μέτρια Χόρσενς, η οποία έχει μεγάλα αμυντικά κενά. Μια ψιλή στο -1.75 των γηπεδούχων και προχωράμε. 

Αμφίσκορο και όβερ το ΜΙΝΣΚ - ΣΛΟΥΤΣΚ, ομάδες που έχουν στο μυαλό τους πρώτα το πως θα επιτύχουν γκολ και μετά να αμυνθούν, ειδικά οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι χαρακτηρίζοντα από τις πλέον θεαματικές ομάδες στο πρωτάθλημα. Εικάζω ότι δεν θα δούμε κλειστό ματς, τουναντίον.

Μεγάλα φαβορί έχουμε στα Φερόε, τόσο η ΡΟΥΝΑΒΙΚ όσο και η ΚΛΑΚΣΒΙΚ λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με τις πολύ κακές φέτος Σκάλα και Αεγκίρ αντίστοιχα. Αξίζει να ψάξουμε νίκες των φιλοξενούμενων, αν και τα χάντικαπ στο -2.25 δεν αφήνουν πολλά περιθώρια, η λογική λέει πάντως "πολλά με λίγα". Στο δε ματς της Σκάλα, επιλογή μπορούν να αποτελέσουν και τα κόρνερ στο 10.5, καθώς και οι δύο ομάδες ξεπερνάνε με άνεση αυτό το νούμερο, ειδικά η Ρούνα η οποία έχει το απόλυτο στα 4 παιχνίδια της μέχρι στιγμής. 

Τέλος στο Τουρκμενιστάν, η ΑΛΤΙΝ πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Κόπετνταγκ και παραμένει πρώτη, παρέα με την Αχάλ. Ούτε λόγος για στραβοπάτημα με την ουραγό Ενερτζέτικ η οποία μπορεί να διέλυσε την Νέμπιτσι, αλλά πριν από αυτή της τη νίκη, είχε πραγματοποιήσει πολλές μαζεμένες, κάκιστε εμφανίσεις. Σαφέστατα τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι, άσσος στο -1.75. Καλύτερο σύνολο η ΑΣΓΚΑΜΠΑΤ από την Νέμπιτσι, η οποία κάπως το παλεύει εντός, αλλά σε γενικές γραμμές η εικόνα της είναι πλήρως απογοητευτική. Σε αποδόσεις διπλασιασμού η νίκη της καλύτερης ομάδας, θεωρώ πως αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα.


Καλό μήνα να έχουμε και καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.


====================================================================Essential SSL