Κυριακή 05 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Πέμπτης

Editorial ΠέμπτηςΠεριορισμένη ύλη, όπως και το ενδιαφέρον στοιχηματικά για σήμερα. 

Η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση είναι αναμφίβολα ανάμεσα σε ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ, με τις ομάδες να δίνουν μάχη για την πρώτη τριάδα. Δύσκολη πρόβλεψη, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει μουδιασμένα στην επανέναρξη, σκοράρουν αλλά και δέχονται εύκολα τέρματα. Καλή η εικόνα των φιλοξενούμενων σ΄αυτά τα δύο πρώτα ματς, εκτός έδρας πάντως αντιμετωπίζουν δυσκολίες και δεν βγάζουν ίδια δυναμική σε σχέση με τα εντός. Δεν αποκλείεται η μπίλια να κάτσει στη μέση, γι΄αυτό και θα ρισκάρω στην ισοπαλία. Από ένα γκολ νομίζω πως το έχουν αμφότερες, συνεπώς επιλογή μας και το αμφίσκορο.

Επανέναρξη στη Δανία, με την ΑΑΡΧΟΥΣ να βρίσκεται σε καλή κατάσταση πριν τη διακοπή και να πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά. Επικίνδυνη η φετινή ΡΑΝΤΕΡΣ η οποία πριν τη διακοπή βρισκόταν πολύ κοντά στην εξάδα. Δεν μπλέκουμε με σημείο μέχρι να δούμε σε  τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες, ενδεικτικά το αμφίσκορο μπορεί να σταθεί σαν επιλογή.

Άσσος για την ΓΟΥΑΝΤΑΛΟΥΠΕ στην Κόστα Ρίκα. Πανίσχυροι εντός οι γηπεδούχοι οι οποίοι κυνηγάνε την τετράδα, χωρίς στόχους η Ζελεδόν η οποία ξεκίνησε στην επανέναρξη με δύο ήττες χωρίς καν να σκοράρει.

Στραπάτσο για την ΑΧΑΛ και εύκολη ήττα με 3-0 από τη Μερβ. Δύσκολη η έξοδος τους καθώς η ΣΑΓΚΑΝΤΑΜ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας μόλις 2 ήττες μέχρι στιγμής. Παρότι οι γηπεδούχοι δεν είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά, τουναντίον, θεωρώ πως εδώ θα έχουμε μεγάλη μάχη και πιθανώς να έχουμε σκορ και από τις δύο μεριές. Στο 1.97 θεωρώ πως υπάρχει αξία και αξίζει να ρισκάρει κανείς. Αξίζει και μια ζαριά στην ισοπαλία, σε δελτίο με ζητούμενα.

Αποδυναμωμένη η ΣΚΑΛΑ, η οποία δεν θυμίζει την περσινή ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ήττες μόνο μέχρι στιγμής και με πολλά αμυντικά προβλήματα. Ούτε γκολ δεν έχει η ΑΓΚΙΡ μέχρι στιγμής, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία εδώ να ξεμπουκώσει. Αμυντικά και αυτοί με τη σειρά τους δεν δείχνουν ιδιαίτερα δυνατοί. Παιχνίδι που και οι δύο ομάδες το θέλουν καθώς βρίσκονται σε δύσκολη θέση εξ αρχής, συνεπώς πάμε με το συνδυαστικό αμφίσκορο και όβερ.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.


===================================================================
Essential SSL